Προς το περιεχόμενο

Sapphire HD 5850 Xtreme 129 Ευρω @ Plaisio

Alkibiadhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με το καλό να λάβουμε όλοι τις κάρτες! Αυτό το pc που έχω το έστησε ο τεχνικός γνωστής αλυσίδας και έκανε και καλή δουλειά, πέρα από μια μνήμη, ένα σκληρό δίσκο και την κάρτα ήχου που έβαλα εγώ. Το βγάλε - βάλε δεν κατέχω. Μην μου πείτε google it! Ρωτάω όποιον έχει κανένα καλό οδηγό στα υπόψιν. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πρίν από λίγο με κάλεσαν στο τηλέφωνο, Πέμπτη 10:00-14:00 θα την φέρουν σπίτι :D Κανένας καλός οδηγός για απεγκατάσταση παλιάς και εγκατάσταση νέας κάρτας γραφικών;

βγαζεις drivers, βγαζεις καρτουλα, βαζεις καρτουλα βαζεις drivers ;)

Με το καλό να λάβουμε όλοι τις κάρτες! Αυτό το pc που έχω το έστησε ο τεχνικός γνωστής αλυσίδας και έκανε και καλή δουλειά, πέρα από μια μνήμη, ένα σκληρό δίσκο και την κάρτα ήχου που έβαλα εγώ. Το βγάλε - βάλε δεν κατέχω. Μην μου πείτε google it! Ρωτάω όποιον έχει κανένα καλό οδηγό στα υπόψιν. Ευχαριστώ.

Λοιπον η καρτα σου λογικα ειναι dual-slot οποτε θα ειναι βιδωμενη με 2 βιδες στα πλαγια οπως βλεπεις το κουτι οπως η καρτα ηχου. Την ξεβιδωνεις βγαζεις και το ενα καλωδιο ρευματος που εχει και την τραβας. Μετα κουμπωνεις την καινουργια, μεγια μας, την βιδωνεις και συνδεεις το ενα ρευμα που μολις εβγαλες και αν δεν εχει δευτερο το τροφοδοτικο σου μαλλον οπως ειπαμε θα εχει εναν ανταπτορα στο κουτι οπου θα τον συνδεσεις σε ενα κλασικο 4pin molex καλωδιο ρευματος.. Ειναι πολυ απλο

καλα δε χρειαζεσαι και οδηγο για να αλλαξεις μια καρτα.απλα βγαζεις την παλια βλεπεις πως ηταν και της βαζεις και τα ρευματα.πιο κουραστικο ειναι να κανεις απεγκατασταση τους παλιους drivers(με driver sweeper και safe mode αν δε κανω λαθος) και να βαλεις τους καινουριους.

Με προλαβαν ...

Προσοχή μόνο μη ρημάξεις το retension clip που πιθανώς έχει στη βάση το slot τραβώντας την κάρτα...

Ξεβιδώνεις, πατάς πρώτα το κλιπ να ανοίξει και μετά τραβάς. Δε θέλει δύναμη για να βγει.

Για το αλλο πισι με την 5970+5870 trifire ενω το παιδι ελεγε για ενα πισι με 6600, 5870 ΚΑΙ 4 GB μνημης.

Έτοιμο το βιντεάκι που σου έλεγα φίλε!

http://youtu.be/VekMHVz8zUI

επισκέπτη Hernandez30

Εγω να δείς τι διαφορα θα δώ έχοντας σε ένα αξιοπρεπή μηχάνημα αυτή την κάρτα (ASUS EAH5450 SILENT/DI/1GD2) ούτε Heroes of Mighty and Magic IV δεν μπορώ να παίξω!!!!! βάζοντας σε ολα high details κολλάει σε κάποιες φάσεις (FPS) μιλάμε για παιχνίδι του 2006 ήμαρτον!!!! καλά αυτή η κάρτα που έδινε με το πακέτο το eShop κάρτα γραφικών είναι ή κομμάτι κεφαλογραβιέρα plugged πάνω σε μητρική πλακέτα τι να πώ ρε παιδάκι μου :confused: (μου αρέσει που το διαφημίζανε και το πουλάγανε για υπολογιστή για σκληροπυρηνικούς gamers) και εγώ επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ με κάρτες γραφικών και αναβαθμήσεις τσίμπησα!!!! Οπότε σαν τον μεσσία την περιμένω την κάρτα!!!!! χεχε!!

Χαχα, εσύ θα δεις άνετα 1000% αύξηση στα fps :Ρ

Αρκεί να αντέξει το τροφοδοτικό σου, γιατί σε τέτοιο σύστημα δε θα 'χουν βάλει κάτι της προκοπής.

επισκέπτη Hernandez30

παράγγειλα και Corsair Builder Series CX600 600W PSU τροφοδοτικό γιατί ΝΑΙ αυτο που είχε μεσα το μηχάνημα ήταν τελείως φόλα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...