Προς το περιεχόμενο

Sapphire HD 5850 Xtreme 129 Ευρω @ Plaisio

Alkibiadhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να υποθέσω πως δεν έχετε δει τα €30 μεταφορικά που ζητάει το Pixmania; :rolleyes:

Προσέχτε και λίγο όταν σκρουτζάρετε αυτές τις λεπτομέρειες...

ειναι 119ε +15ε μεταφορικα...

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τσάμπα το ψάχνω.... πήρα email απο το Πλαίσιο για την παραγγελία.....

"Κατα την διάρκεια της παραγγελιας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα απο τα υλικά που επιλέξατε"

Το χάσαμε το κορμί πατριώτες!!!!! τέρμα το απόθεμα των 400 κομματιών που λέγαμε!!!!! κρίμα :(

Ψυχραιμια ρε παιδια που μεσα σε 5 ημερες προπαρηγγειλαν 400 καρτες γραφικων!!

Εγω τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι σε λιγο θα φανει αμεσα διαθεσιμη για παραγγελια και θα αρχισουν να τις στελνουν! :wub:

Δημοσ.

Τσάμπα το ψάχνω.... πήρα email απο το Πλαίσιο για την παραγγελία.....

"Κατα την διάρκεια της παραγγελιας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα απο τα υλικά που επιλέξατε"

Το χάσαμε το κορμί πατριώτες!!!!! τέρμα το απόθεμα των 400 κομματιών που λέγαμε!!!!! κρίμα :(

Μην ανησυχεις φιλε μου. Κομπλε ειναι η παραγγελια σου!

Και σε μενα το ιδιο στειλανε (5/4 η παραγγελια μου). Το θεμα διαθεσιμοτητας εχει να κανει με το οτι δεν ειναι ετοιμοπαραδοτη η καρτα κ οχι με το οτι οι παραγγελιες εχουν υπερβει τα 400τμχ ;)

Δημοσ.

Μην ανησυχεις φιλε μου. Κομπλε ειναι η παραγγελια σου!

Και σε μενα το ιδιο στειλανε (5/4 η παραγγελια μου). Το θεμα διαθεσιμοτητας εχει να κανει με το οτι δεν ειναι ετοιμοπαραδοτη η καρτα κ οχι με το οτι οι παραγγελιες εχουν υπερβει τα 400τμχ ;)

Κι εμενα το ιδιο εγινε και την παραγγειλα την πρωτη μερα που την ανεβασαν στο site. Μην αγχωνεστε.

επισκέπτη Hernandez30
Δημοσ.

guys έχετε δίκιο με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν οτι η παραγγελία θα είναι διαθέσιμη να την παραλάβω πέμπτη με παρασκευή. χεχε!!! μα είπα και εγώ πότε φύγανε τα κομμάτια. Παράγγειλα και το τροφοδοτικό και το σαββατοκύριακο εχει κατσαβίδι και μετα stress testing η καρτούλα με crysis 2, Dragon age 2 kai Starcraft 2..... super!!!!!

Δημοσ.

guys έχετε δίκιο με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν οτι η παραγγελία θα είναι διαθέσιμη να την παραλάβω πέμπτη με παρασκευή. χεχε!!! μα είπα και εγώ πότε φύγανε τα κομμάτια. Παράγγειλα και το τροφοδοτικό και το σαββατοκύριακο εχει κατσαβίδι και μετα stress testing η καρτούλα με crysis 2, Dragon age 2 kai Starcraft 2..... super!!!!!

σωστος..ποιο πηρες τελικα?

Δημοσ.

Πρίν από λίγο με κάλεσαν στο τηλέφωνο, Πέμπτη 10:00-14:00 θα την φέρουν σπίτι :D Κανένας καλός οδηγός για απεγκατάσταση παλιάς και εγκατάσταση νέας κάρτας γραφικών;

Δημοσ.

Πρίν από λίγο με κάλεσαν στο τηλέφωνο, Πέμπτη 10:00-14:00 θα την φέρουν σπίτι :D Κανένας καλός οδηγός για απεγκατάσταση παλιάς και εγκατάσταση νέας κάρτας γραφικών;

"Case:Thermaltake Armor Jr. VC3000BNS Black.Mobo:GIGABYTE GA-EP35-DS3R CPU:Intel Core 2 Duo E8500 .GPU:Gigabyte GeForce 8800 GT NX88T512HP. PSU:HIPER 680 WATT TYPE R II Ram: 4x KINGSTON KHX8500D2/1G HYPERX DDR2 1GB PC8500 1066MHZ .HDD1:SEAGATE BARRACUDA 500GB"

Αυτο ποιος το εστησε? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...