thegame77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Guys χρειάζομαι την βοηθειά σας. Έχω το παρακάτω PC που αγόρασα απο προσφορά απο το eShop, δυστυχώς όμως η κάρτα γραφικών που είχε το πακέτο ήταν μούφα (μου αρέσει που έλεγαν ότι είναι για δυνατούς gamers το πακέτο). Να την πάρω αυτή την καρτούλα που λέμε, θα το σηκώσει το συστημά μου και το τροφοδοτικό (sorry αν οι ερωτήσεις μου είναι χαζές αλλά έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με αναβαθμήσεις κτλ) Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ΚΟΥΤΙΑ - CASES ASUS VENTO TA-K51 BLACK/SILVER ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ FORCE 500W PSU ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU AMD ATHLON II X4 640 3.0GHZ QUAD-CORE BOX ΜΝΗΜΗ RAM RM25664BA1339 RENDITION 4GB DDR3 PC310600 1333MHZ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ASUS M4A87TD/USB3 RETAIL ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ASUS EAH5450 SILENT/DI/1GD2 1GB PCI-E RETAIL ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ SEAGATE ST31000524AS 1TB BARRACUDA 7200.12 SATA3 μια χαρα ειναι το συστημα σου.αν μπορεις αλλαξε το τροφοδοτικο μονο γιατι το κοβω για μεγαλη μουφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 αν δεν κάνω overclocking με αυτό το τροφοδοτικό που είμαι τώρα, θα είμαι ΟΚ με την κάρτα γραφικών να υποθέσω; σωστά; γενικα δεν εχεις και το καλυτερο τροφοδοτικο αλλα δεν νομιζω να εχεις προβλημα ακομη και με o/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
επισκέπτη Hernandez30 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Κάτι που θα προτείνατε σε αυτή την περίπτωση ετσι οικονομικό τροφοδοτικό και να μπορεί να supportαρει την κάρτα; Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τίς γρήγορες απαντήσεις σας και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Κάτι που θα προτείνατε σε αυτή την περίπτωση ετσι οικονομικό τροφοδοτικό και να μπορεί να supportαρει την κάρτα; Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τίς γρήγορες απαντήσεις σας και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου. δεν χρειαζεται να αλλαξεις τροφοδοτικο αν σου κανει κολπα το αλλαζεις τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 αν του κανει κολπα μια μερα θα του καψει μητρικη και οτι αλλο παρει μαζι του... εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να το αλλαξει και να μην ειναι με ενα τροφ.του 10ευρου σε συστημα των 500... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 αν του κανει κολπα μια μερα θα του καψει μητρικη και οτι αλλο παρει μαζι του... εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να το αλλαξει και να μην ειναι με ενα τροφ.του 10ευρου σε συστημα των 500... ρε παιδια δεν καιγονται ετσι ευκολα τα τροφοδοτικα χωρις λογο, ακομη και τα noname τελος παντων εγω την αποψη μου την ειπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Πάντως υπάρχει κι παράγοντας efficiency, κι αν μιλάμε για 24/7 λειτουργία, είναι μείζονος σημασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
επισκέπτη Hernandez30 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Βασικά λέω να μην το διακινδυνεύσω. Τι ακριβώς πρέπει να πάρω έχετε κάποια links να δώ για να παραγγείλω. Κρίμα είναι να μου καεί το συστηματάκι γιατί λεφτά για άλλο δεν έχω Αυτό πως το βλέπετε http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Premier-550W-20-4-Pin-12Cm-Fan-DR-550BTX.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ανοικει στην ιδια κατηγορια με αυτο που εχεις! δες τις αρχικες σειρες των corsair οπως αυτο Link δεν ειναι τελειο αλλα θα κανεις δουλεια απροβληματιστα τουλαχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
επισκέπτη Hernandez30 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Τσάμπα το ψάχνω.... πήρα email απο το Πλαίσιο για την παραγγελία..... "Κατα την διάρκεια της παραγγελιας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα απο τα υλικά που επιλέξατε" Το χάσαμε το κορμί πατριώτες!!!!! τέρμα το απόθεμα των 400 κομματιών που λέγαμε!!!!! κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Τσάμπα το ψάχνω.... πήρα email απο το Πλαίσιο για την παραγγελία..... "Κατα την διάρκεια της παραγγελιας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα απο τα υλικά που επιλέξατε" Το χάσαμε το κορμί πατριώτες!!!!! τέρμα το απόθεμα των 400 κομματιών που λέγαμε!!!!! κρίμα μεθαυρι που θα κυκλοφορησει ξανατσεκαρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Τοτε πας στο pixmania 5830 @ 106Eyro 5850 @ 135euro ή στις πολλες(παλιες -αλλα αξιολογες- που θα βγουν στις αγγελιες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logitech Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 μην σκας υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες Link+ και ποσοι θα την ακυρωσουν τελευτεα στιγμη απο το πλαισιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
επισκέπτη Hernandez30 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Τέλεια..... με πολύ πολύ μικρή διαφορά, Thanks Guys για την βοηθειά σας... πραγματικά βοηθήθηκα πάρα πολύ. Πάω να παραγγείλω και το τροφοδοτικό!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Να υποθέσω πως δεν έχετε δει τα €30 μεταφορικά που ζητάει το Pixmania; Προσέχτε και λίγο όταν σκρουτζάρετε αυτές τις λεπτομέρειες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.