Προς το περιεχόμενο

Sapphire HD 5850 Xtreme 129 Ευρω @ Plaisio

Alkibiadhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Guys χρειάζομαι την βοηθειά σας. Έχω το παρακάτω PC που αγόρασα απο προσφορά απο το eShop, δυστυχώς όμως η κάρτα γραφικών που είχε το πακέτο ήταν μούφα (μου αρέσει που έλεγαν ότι είναι για δυνατούς gamers το πακέτο). Να την πάρω αυτή την καρτούλα που λέμε, θα το σηκώσει το συστημά μου και το τροφοδοτικό (sorry αν οι ερωτήσεις μου είναι χαζές αλλά έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με αναβαθμήσεις κτλ)

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

ΚΟΥΤΙΑ - CASES ASUS VENTO TA-K51 BLACK/SILVER

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ FORCE 500W PSU

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU AMD ATHLON II X4 640 3.0GHZ QUAD-CORE BOX

ΜΝΗΜΗ RAM RM25664BA1339 RENDITION 4GB DDR3 PC310600 1333MHZ

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ASUS M4A87TD/USB3 RETAIL

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ASUS EAH5450 SILENT/DI/1GD2 1GB PCI-E RETAIL

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ SEAGATE ST31000524AS 1TB BARRACUDA 7200.12 SATA3

μια χαρα ειναι το συστημα σου.αν μπορεις αλλαξε το τροφοδοτικο μονο γιατι το κοβω για μεγαλη μουφα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

αν δεν κάνω overclocking με αυτό το τροφοδοτικό που είμαι τώρα, θα είμαι ΟΚ με την κάρτα γραφικών να υποθέσω; σωστά;

γενικα δεν εχεις και το καλυτερο τροφοδοτικο αλλα δεν νομιζω να εχεις προβλημα ακομη και με o/c :-)

επισκέπτη Hernandez30

Κάτι που θα προτείνατε σε αυτή την περίπτωση ετσι οικονομικό τροφοδοτικό και να μπορεί να supportαρει την κάρτα; Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τίς γρήγορες απαντήσεις σας και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου.

Κάτι που θα προτείνατε σε αυτή την περίπτωση ετσι οικονομικό τροφοδοτικό και να μπορεί να supportαρει την κάρτα; Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τίς γρήγορες απαντήσεις σας και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου.

δεν χρειαζεται να αλλαξεις τροφοδοτικο

αν σου κανει κολπα το αλλαζεις τοτε ;)

αν του κανει κολπα μια μερα θα του καψει μητρικη και οτι αλλο παρει μαζι του...

εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να το αλλαξει και να μην ειναι με ενα τροφ.του 10ευρου σε συστημα των 500...

αν του κανει κολπα μια μερα θα του καψει μητρικη και οτι αλλο παρει μαζι του...

εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να το αλλαξει και να μην ειναι με ενα τροφ.του 10ευρου σε συστημα των 500...

ρε παιδια δεν καιγονται ετσι ευκολα τα τροφοδοτικα χωρις λογο, ακομη και τα noname

τελος παντων εγω την αποψη μου την ειπα :-)

επισκέπτη Hernandez30

Βασικά λέω να μην το διακινδυνεύσω. Τι ακριβώς πρέπει να πάρω έχετε κάποια links να δώ για να παραγγείλω. Κρίμα είναι να μου καεί το συστηματάκι γιατί λεφτά για άλλο δεν έχω :)

Αυτό πως το βλέπετε

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Premier-550W-20-4-Pin-12Cm-Fan-DR-550BTX.htm

ανοικει στην ιδια κατηγορια με αυτο που εχεις!

δες τις αρχικες σειρες των corsair οπως αυτο Link

δεν ειναι τελειο αλλα θα κανεις δουλεια απροβληματιστα τουλαχιστον...

επισκέπτη Hernandez30

Τσάμπα το ψάχνω.... πήρα email απο το Πλαίσιο για την παραγγελία.....

"Κατα την διάρκεια της παραγγελιας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα απο τα υλικά που επιλέξατε"

Το χάσαμε το κορμί πατριώτες!!!!! τέρμα το απόθεμα των 400 κομματιών που λέγαμε!!!!! κρίμα :(

Τσάμπα το ψάχνω.... πήρα email απο το Πλαίσιο για την παραγγελία.....

"Κατα την διάρκεια της παραγγελιας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα απο τα υλικά που επιλέξατε"

Το χάσαμε το κορμί πατριώτες!!!!! τέρμα το απόθεμα των 400 κομματιών που λέγαμε!!!!! κρίμα :(

μεθαυρι που θα κυκλοφορησει ξανατσεκαρε

επισκέπτη Hernandez30

Τέλεια..... με πολύ πολύ μικρή διαφορά, Thanks Guys για την βοηθειά σας... πραγματικά βοηθήθηκα πάρα πολύ. Πάω να παραγγείλω και το τροφοδοτικό!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...