Thanos1972 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 το περιμενατε κιολας επειδη εχει χαμηλη τιμη;; τι αλλο θα ακουσω!! ρε σεις!! συντονειστε!! EΛEOC!! Ναι γιατι?λογικο δεν ειναι απο την στιγμη που τις βγαζει τωρα σε προσφορα η sapphire ενω εχει σταματησει την παραγωγη της?λογικα θα ηταν καποιοι πυρηνες που τους ειχαν μεινει και ποιος ξερει για ποιον λογο τους ειχαν μεινει..... Εκτος και εαν θεωρουμε οτι ειναι βλακες οι υπολοιποι που κατασκευαζουν καρτες γραφικων και δεν τους εχει περασει καθολου απο το μυαλο να το κανουν αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 δηλ. οτι ειναι προσφορα ειναι κακο κοματι ε;;; και μαλιστα επειδη δεν ανεβαινει τοσο οσο θα θελατε! αποψη σας.. το μονο κακο ειναι οτι δεν ειμαι Γερμανια να την παρω 20€ φθηνοτερα http://geizhals.at/?in=&fs=Sapphire+HD+5850+Xtreme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καπου το εχεις χασει το ολο θεμα.Εαν διαβασεις ολο το thread θα καταλαβεις πιστευω οτι ολοι πιστευουν οτι ειναι πολυ καλη προσφορα σε αυτη την τιμη σωστα? Τωρα για το τι πυρηνα εχει και ποσο ανεβαινει λιγη σημασια εχει στην τιμη που ειναι,σωστα?Δεν ειπε κανεις το αντιθετο.Αλλα εαν ανεβαινει κιολας οσο ανεβαινει δεν μας χαλαει σωστα? Εσυ δηλαδη το αποκλειεις οτι οι πυρηνες αυτοι μπορει και να ειναι λιγο πιο....κακοι. Λιγη σημασια εχει το ξαναλεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 δεν θεωρω καλη τιμη σε πολλα εισαγωγικα την τιμη της 5850 οταν πουλανε την 6850 στα http://geizhals.at/eu/a582182.html?fs=hd6850&in= δεν την θεωρω καν προσφορα! μου φαινεται καλη η τιμη για την Ελληνικη πραγματικοτητα και γνωστη αισχροκερδια των μεγαλων αλυσιδων. αλλα οταν η ιδια αλυσιδα πολαει την 6850 στα 172€ μας φαινεταε λουκουμι και προσφορα η 5850 στα 129€ που θα επρεπε να ειχε κανονικα η 6850. και δεν αποκλειω τιποτα,αφου καλιστα το ιδιο θα μπορουσε να συμβει και σε μια των 200€!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 δεν θεωρω καλη τιμη σε πολλα εισαγωγικα την τιμη της 5850 οταν πουλανε την 6850 στα http://geizhals.at/eu/a582182.html?fs=hd6850&in= δεν την θεωρω καν προσφορα! μου φαινεται καλη η τιμη για την Ελληνικη πραγματικοτητα και γνωστη αισχροκερδια των μεγαλων αλυσιδων. προσωπικα θα επαρνα την 6850 για τους λογους που εχουν αναφερθει πιο πανω. και δεν αποκλειω τιποτα,αφου καλιστα το ιδιο θα μπορουσε να συμβει και σε μια των 200€!! 128 βαλε και αλλα 20ε μεταφορικα 148ε στην Ελλαδα πωλειται στα 145 που ειναι μια η αλλη και εχεις το κεφαλι σου ησυχο με την εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thegame77 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 η φαπα 23% ειναι που σκοτωνει στην ελληνικη αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 δηλ. οτι ειναι προσφορα ειναι κακο κοματι ε;;; και μαλιστα επειδη δεν ανεβαινει τοσο οσο θα θελατε! αποψη σας.. το μονο κακο ειναι οτι δεν ειμαι Γερμανια να την παρω 20€ φθηνοτερα http://geizhals.at/?in=&fs=Sapphire+HD+5850+Xtreme Σιγουρα το κακο ειναι που δεν ειμαστε στη Γερμανια ... να παρω κι εγω το αμαξι που θέλωAudi A3 Sportback 2,0 TDI με 7,000 ευρω... ΜΟΝΟ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 η φαπα 23% ειναι που σκοτωνει στην ελληνικη αγορα Και οταν ηταν 18% παλι τα ιδια χαλια ειχαν οι τιμες στα Ελληνικα καταστηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μα δεν αποτελεί προσφορά η συγκεκριμένη υλοποίηση στα 129€.. και έξω κάπου εκεί παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Στα 129€ μια χαρά τούμπανο είναι η καρτούλα ακόμα και σε στόκ ρολόγια. Μη ξεχνάμε ότι στα αντίστοιχα σχεδόν χρήματα μόνο HD5770 - GTS450 αγοράζεις new που ουδεμία σχέση έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Ναι, σαφώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Εχω την 4870 και ειμαι ικανοποιημενος εδω και 2 χρονια εκτος απο το θορυβο που κανει....Εχω υπολοιπο ενα 100ευρο στο Πλαισιο αξιζει να την τσιμπησω; Για ποση διαφορα μιλαμε στην αποδοση 15%; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Ας μην αρχιζουμε παλι τα ποσοστά... :lol: Η 5850 ειναι γυρω στο 40% καλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Επειδη δεν ειμαι και ειδικος μπορουν να συνδιαστουν μεταξυ τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Σε διαταξη crossfire; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.