Προς το περιεχόμενο

Sapphire HD 5850 Xtreme 129 Ευρω @ Plaisio

Alkibiadhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αναφέρθηκε κάμποσα posts πριν, ουσιαστικά την έβγαλε και το Πλαίσιο, μιας και το overclockers.co.uk την έχει εδώ και καιρό αν δεν κάνω λάθος...

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τις ξαναβγάζει η sapphire αυτές τις κάρτες σε αυτή την τιμή οπότε δεν είναι προσφορά του καταστήματος αλλά της ίδιας της sapphire ουσιαστικά. Κυκλοφόρησε και την 5830 ξανά γύρω στο 100άρικο Ελλάδα όμως δεν είχε παραγγελίες.Εμένα μου είπανε από το μαγαζί στης 16 θα έρθουν.. 14 ξεκίνησε, 15 πριν λίγο, εμένα 16.. Και ένα video για τον θόρυβο που παράγει

Δημοσ.

οπως και να χει ειναι καλη τιμη για καλη καρτα. Και ο θορυβος μια χαρα για μενα (λιγο μετα το siebzig τα χαλαει)

Δημοσ.

Μαλλον θα ειναι πραγματικη τελικα η προσφορα.Αν δεν ειναι μιλαμε για τρελο κραξιμο.Μεχρι της 14 του μηνος θα εχει αυξηθει η ζητηση κατα πολυ.

Δημοσ.

Δεν ξερω... Τοση αναβολη... Εχει και την προϊστορια κατα του το πλαισιο... Αν κανει καμια στραβη τοτε θα καει το πελεκουδι!!! :-D

Δημοσ.

οπως και να χει ειναι καλη τιμη για καλη καρτα. Και ο θορυβος μια χαρα για μενα (λιγο μετα το siebzig τα χαλαει)

Σου φενεται λίγος ο θοτυβος που κάνει? :rolleyes:

Δημοσ.

Παρεγγειλα και εγω μια χθες.Μετα απο καμια ωρα με πηραν τηλ να επιβαιβεωσουν οτι την θέλω και οτι θα παραλαβουν 14/4 και οτι θα μου την στειλει για παραλαβη απο το καταστημα που επελεξα.

Πιστεύω οτι δεν θα έμπαιναν σε τόσο κόπο για να μας ριξουν ακυρο.

Απλα θα περναγανε μερικες μερες και θα στέλνανε mail με το και καλα πρόβλημα και αου τα κλασσικα τους δηλαδη.

Θα δείξει.

Δημοσ.

Eντυπώσεις από άτομα που την πήρανε ήδη στο εξωτερικό. Δυσάρεστα νέα για τους επίδοξους overclockers όμως..

να σου πω ότι περίμενα ότι δε θα ανέβαινε αρκετά??εξ'αρχής σκεφτόμουν ότι μπορεί να είναι πυρήνες που τους έμειναν αφού πρώτα ξεπουλήσαν τα καλά κομμάτια..όπως και να έχει πάντως η τιμή είναι super η καρτούλα για

1920Χ1080 είναι μια χαρά

Δημοσ.

το περιμενατε κιολας επειδη εχει χαμηλη τιμη;;κακα κοματια στα 129€ ε;;

τι αλλο θα ακουσω!!

ρε σεις!!

συντονειστε!!

EΛEOC!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...