karmen1983 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Α χα έχουμε ferrari και της βάζουμε κινητήρα Fiat panda. ok thanks για το tip
maparios Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσω τις στροφές του δίσκου με κάποιο τρόπο;; σε άλλο υπολογιστή δεν εχω την δυνατώτήτά να τον δοκιμάσω..
casperino Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσω τις στροφές του δίσκου με κάποιο τρόπο;; σε άλλο υπολογιστή δεν εχω την δυνατώτήτά να τον δοκιμάσω.. Υπάρχει η δυνατότητα να τον κάνεις εξωτερικό(με θήκη ή καλώδια) και να το συνδέσεις με usb στον υπολογιστή. Δεν ξέρω ομως αν και έτσι θα βγάλεις σίγουρα άκρη. Περισσότερες πιθανότητες έχεις πάντως...
maparios Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 μα η χρήση που τον πρώορίζω είναι για εσωτερικός και όχι εξωτερικώς..δοκίμασα και disk kill se 3passes και εκανε δεκα ωρες και παλι τα ιδια,πεταει την μπλε οθονη!παιδια μια βοηθεια κατι καποιος?ξερει κανεις μηπως πως να παω τν δισκο στην αρχικη του μορφη μεσω bios η με καποιο αλο τρόπο? ευχαριστω!
casperino Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 μα η χρήση που τον πρώορίζω είναι για εσωτερικός και όχι εξωτερικώς..δοκίμασα και disk kill se 3passes και εκανε δεκα ωρες και παλι τα ιδια,πεταει την μπλε οθονη!παιδια μια βοηθεια κατι καποιος?ξερει κανεις μηπως πως να παω τν δισκο στην αρχικη του μορφη μεσω bios η με καποιο αλο τρόπο? ευχαριστω! Και ποιος σου είπε να τον κρατήσεις εξωτερικό; Απλα μερικές φορές παίζει καλλίτερα ενας δίσκος όταν είναι εξωτερικός. Μονο και μονο για να τον φτιάξεις κ μετά τον κάνεις εσωτερικό ξανα. Μπορείς να δοκιμάσεις το Hirens Boot cd ή κάποιο παρόμοιο boot cd. Εχει αρκετά διαγνωστικά εργαλεία για σκληρούς δίσκους(oπως το MHDD 4.6 μέσω του οποίου μπορείς να αλλάξεις το ΑΑΜ ή Acoustic Management). Επίσης διάβασα σε ενα forum οτι υπάρχει ένα πρόγραμμα, το HDAT2 στο Ultimate Boot CD που μπορεί και αυτό να αλλάξει το AAM (Acoustic Management. Οπως και να 'χει τα συγκεκριμενα boot cd έχουν αρκετά εργαλεία, κάποιο απο αυτά σίγουρα θα ταιριάζει στην περίπτωση σου. Δοκίμασε... Οσος αφορά το error 0x0000007B βρήκα αυτή τη σελίδα με ορισμένες λύσεις, για δες μηπως σε βοηθήσει... http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/stop0x0000007b.htm
Sarandis Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 γιατι δε βγαζεις απλα το hdtune; το προβλημα σε softwre οφειλεται μαλλον, μολις bootαρει το pc δινει εντολη το προγραμμα να σου ριξει τις στροφες στο δισκο και βγαζει bsod.
SPANK Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Αυτο που λεει ο Sarandis κάνε αφου το πρόβλημα προήλθε μετα απο το hdtune βγάλε το τώρα μήπως διορθωθεί η κατάσταση.
maparios Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 παιδιά άκυρο τελικά..μπορούσα να κάνω system restore και εγώ ο μ@λ.... έκανα και τα windows format...anyway.. σημασία έχει πως το έφτιαξα,σας ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.