Προς το περιεχόμενο

blue screen όταν συνδέω εσωτερικό σκληρό δίσκο

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσω τις στροφές του δίσκου με κάποιο τρόπο;;

σε άλλο υπολογιστή δεν εχω την δυνατώτήτά να τον δοκιμάσω..

Δημοσ.

υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσω τις στροφές του δίσκου με κάποιο τρόπο;;

σε άλλο υπολογιστή δεν εχω την δυνατώτήτά να τον δοκιμάσω..

Υπάρχει η δυνατότητα να τον κάνεις εξωτερικό(με θήκη ή καλώδια) και να το συνδέσεις με usb στον υπολογιστή.

Δεν ξέρω ομως αν και έτσι θα βγάλεις σίγουρα άκρη. Περισσότερες πιθανότητες έχεις πάντως...

Δημοσ.

μα η χρήση που τον πρώορίζω είναι για εσωτερικός και όχι εξωτερικώς..δοκίμασα και disk kill se 3passes και εκανε δεκα ωρες και παλι τα ιδια,πεταει την μπλε οθονη!παιδια μια βοηθεια κατι καποιος?ξερει κανεις μηπως πως να παω τν δισκο στην αρχικη του μορφη μεσω bios η με καποιο αλο τρόπο? ευχαριστω!

Δημοσ.

μα η χρήση που τον πρώορίζω είναι για εσωτερικός και όχι εξωτερικώς..δοκίμασα και disk kill se 3passes και εκανε δεκα ωρες και παλι τα ιδια,πεταει την μπλε οθονη!παιδια μια βοηθεια κατι καποιος?ξερει κανεις μηπως πως να παω τν δισκο στην αρχικη του μορφη μεσω bios η με καποιο αλο τρόπο? ευχαριστω!

Και ποιος σου είπε να τον κρατήσεις εξωτερικό; Απλα μερικές φορές παίζει καλλίτερα ενας δίσκος όταν είναι εξωτερικός. Μονο και μονο για να τον φτιάξεις κ μετά τον κάνεις εσωτερικό ξανα.

Μπορείς να δοκιμάσεις το Hirens Boot cd ή κάποιο παρόμοιο boot cd. Εχει αρκετά διαγνωστικά εργαλεία για σκληρούς δίσκους(oπως το MHDD 4.6 μέσω του οποίου μπορείς να αλλάξεις το ΑΑΜ ή Acoustic Management).

Επίσης διάβασα σε ενα forum οτι υπάρχει ένα πρόγραμμα, το HDAT2 στο Ultimate Boot CD που μπορεί και αυτό να αλλάξει το AAM (Acoustic Management.

Οπως και να 'χει τα συγκεκριμενα boot cd έχουν αρκετά εργαλεία, κάποιο απο αυτά σίγουρα θα ταιριάζει στην περίπτωση σου. Δοκίμασε...

Οσος αφορά το error 0x0000007B βρήκα αυτή τη σελίδα με ορισμένες λύσεις, για δες μηπως σε βοηθήσει...

http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/stop0x0000007b.htm

Δημοσ.

γιατι δε βγαζεις απλα το hdtune; το προβλημα σε softwre οφειλεται μαλλον, μολις bootαρει το pc δινει εντολη το προγραμμα να σου ριξει τις στροφες στο δισκο και βγαζει bsod.

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο Sarandis κάνε αφου το πρόβλημα προήλθε μετα απο το hdtune βγάλε το τώρα μήπως διορθωθεί η κατάσταση.

Δημοσ.

παιδιά άκυρο τελικά..μπορούσα να κάνω system restore και εγώ ο μ@λ.... έκανα και τα windows format...anyway.. σημασία έχει πως το έφτιαξα,σας ευχαριστώ πάντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...