nifa Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σας. Έχω ενα mac book pro στο οποίο θέλω να έχω ταυτόχρονα internet (το οποίο πέρνω μέσω ethernet στην εργασία μου) και ταυτόχρονα θέλω να συνδέσω και μια σκυσκευή στο mac (sensor) επίσης με καλώδιο ethernet. Να σημειώσω ότι το mac μου συνδέεται με ένα hub στο οποίο hub πηγαίνουν πάνω τα καλώδια από το internet και απο τον αισθητήρα. Το πρόβλημα μου είναι πως θα μπορώ να έχω ταυτόχρονα και τις δύο συνδέσεις. Το εχω καταφέρει σε περιβάλλον windows αλλά θέλω βοήθεια για τα mac. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σας. Έχω ενα mac book pro στο οποίο θέλω να έχω ταυτόχρονα internet (το οποίο πέρνω μέσω ethernet στην εργασία μου) και ταυτόχρονα θέλω να συνδέσω και μια σκυσκευή στο mac (sensor) επίσης με καλώδιο ethernet. Να σημειώσω ότι το mac μου συνδέεται με ένα hub στο οποίο hub πηγαίνουν πάνω τα καλώδια από το internet και απο τον αισθητήρα. Το πρόβλημα μου είναι πως θα μπορώ να έχω ταυτόχρονα και τις δύο συνδέσεις. Το εχω καταφέρει σε περιβάλλον windows αλλά θέλω βοήθεια για τα mac. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. H συσκευή αυτή έχει driver για Mac osx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nifa Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 όχι δεν έχει. δεν χρειάζονται. όταν συνδέω μόνο την συσκευή την βλέπω κανονικά. Απλά θέλω να έχω internet και συσκευή ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 όχι δεν έχει. δεν χρειάζονται. όταν συνδέω μόνο την συσκευή την βλέπω κανονικά. Απλά θέλω να έχω internet και συσκευή ταυτόχρονα. Δηλαδή οταν βάζεις την συσκευή χάνεται το internet?Δες αν στο preferences ,network μπορείς να κάνεις add (+) μια νέα ethernet με τα ip που θέλει η συσκευή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.