Sellers Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Οχι στα ναρκωτικά ΝΑΙ στη ζωή.( μάλλον καθηγητής θα είναι ο παραπάνω αλλα δεν μας ενδιαφέρει! ) Πολύ καλό το χιουμοράκι σου. Δεν είμαι καθηγητής έπεσες έξω. Στο ποστ μου, έγραψα ''ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...'', και τελειώνει και με ερώτηση. Είπα/ρώτησα την άποψη μου, ενδεχομένως να είναι και λάθος, προφανώς για να δω που βλέπεις το κακό που για τον α ή β λόγο δεν βλέπω εγώ. Οι ειρωνίες δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που υπάρχουν. Και επαναλαμβάνω. Θίγεις όχι το θέμα των μαύρων χρημάτων στα ιδιαίτερα που είναι είναι κατακριτέο και τέλος, αλλά το θέμα του ένας καθηγητής να κάνεις ιδιαίτερα σε μαθητή του. Στο συγκεκριμένο τόπικ (στο θέμα του) δεν θα σε ενοχλούσε ένας καθηγητής που γενικότερα κάνει ιδιαίτερα. Σωστά? (Αν αφήσουμε έξω το μαύρο χρήμα.)
DrLo Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Και επαναλαμβάνω. Θίγεις όχι το θέμα των μαύρων χρημάτων στα ιδιαίτερα που είναι είναι κατακριτέο και τέλος, αλλά το θέμα του ένας καθηγητής να κάνεις ιδιαίτερα σε μαθητή του. Στο συγκεκριμένο τόπικ (στο θέμα του) δεν θα σε ενοχλούσε ένας καθηγητής που γενικότερα κάνει ιδιαίτερα. Σωστά? (Αν αφήσουμε έξω το μαύρο χρήμα.) Ακόμα και αν βγάλουμε από το κάδρο το αν τα χρήματα είναι μαύρα/άσπρα παραμένει το ηθικό θέμα του "εκβιασμού" (σε εισαγωγικά είναι έτσι?) που μπορεί να κάνει ενας καθηγητής. είναι σαν να μη βλέπεις που είναι το κακό ένας αστυνομικός παράλληλα με την περιπολία του να πληρώνεται από ένα μαγαζί για να το προστατεύει περισσότερο και να "νιώθει ασφαλέστερο".
lary7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Xarda ναι παρανομο ειναι αλλα για να γινει καταγγελια πρεπει να την κανει ο ιδιος μαθητης που κανει τα ιδιαιτερα και οχι καποιος 3. Προφανος και εσυ καθηγητρια εισαι αδιοριστη και ζοριζεσαι γιατι σου περνουν την δουλεια αλλα ο περισσοτερος κοσμος δεν ενδιαφαιρεται ποιος κανει την παραπαιδεια. Ο γονιος πληρωνει για να μαθει 5 πραγματα το παιδι, ποιος θα τα παρει μαυρα λιγο τον ενδιαφερει.
mitsikas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Το θέμα που ανοίγω εχει να κάνει με τα ζωα καθηγημαθητές/τριες που ενώ εχουν διορισγραφτει σε δημόσια σχολεία φέρνουν καθηγητές να τους κάνουν φροντιστήρια "βιζιτες" στα σπίτια μαθητών τους. Αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι: σε περίπτωση καταγγελίας μιας τετοιας περιπτωσης που δεν έχει ο καθηγητής-ζώου διαθέσιμες ώρες τι μπορεί να γίνει και που μπορείς να απευθυνθείς ? fixed
Sellers Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 είναι σαν να μη βλέπεις που είναι το κακό ένας αστυνομικός παράλληλα με την περιπολία του να πληρώνεται από ένα μαγαζί για να το προστατεύει περισσότερο και να "νιώθει ασφαλέστερο". Σύμφωνοι, απλά το θέμα με τα ιδιαίτερα είναι κάπως πιο περίπλοκο απο το θέμα με τον αστυνομικό. Δεδομένου ότι στα σχολεία δουλειά δεν γίνεται (κακώς, σύμφωνοι) και δεδομένου ότι λίγο πολύ όλοι χρειάζονται κάποια στιγμή ιδιαίτερα ή φροντιστήριο σε κάποια τάξη, για να μπορέσουν να ''αναπληρώσουν'' αυτά που δεν πρόλαβαν να αφομοιώσουν ή να ακούσουν στο 45λεπτο μάθημα, αν λοιπόν ο δικός τους καθηγητής είναι ένας πολύ καλός καθηγητής για ποιον λόγο να μην τον επιλέξουν? Απο την στιγμή πάντα, που θα αναγκαστούν να επιλέξουν κάποιον καθηγητή για ιδιαίτερα αφού το εκπαιδευτικό σύστημα δεν τους καλύπτει. Επαναλαμβάνω δεν μιλάω για την φοροδιαφυγή του θέματος. Στο δικό σου το παράδειγμα με τον αστυνομικό το βλέπω ως εξής: ''Αναγκάζεται ο μαγαζάτορας να πληώσει σεκιουριτάδες για την φύλαξη του μαγαζιού του, αλλά όχι εκείνον τον σεκιουριτά που τυχαίνει να του φυλάει την επιχείρηση του ως αστυνομικός''. Λιγό χαζό το παράδειγμα, αλλά κάπως έτσι το βλέπω.
black_widow Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δεν νομίζω ότι αποτελεί ποινικό αδίκημα αυτό που περιγράφεις. Δεν τον υποχρεώνει κανείς τον εκάστοτε μαθητή να πάρει τον συγκεκριμένο καθηγητή, ή να πάρει γενικότερα κάποιον καθηγητή για ιδιαίτερα. Αν κι'όλας ο άνθρωπος κάνει σωστά την δουλειά του στο σχολείο και τυγχάνει και να κάνει και ιδιαίτερα για κάποια έξτρα χρήματα, για ποιο λόγο να μην πάει σε κάποιον που τον έχει ήδη μαθητή? Δε συμφωνώ εγώ είχα καθηγήτρια στο λύκειο που όσοι ήμασταν καλοί στο μάθημα της μας έθαβε στους γονείς ότι δεν τα πάμε καθόλου καλά ( τα 19αρια -20αρια δεν τα ανέφερε φυσικά στα διαγωνίσματα - προφορικά δε μας εξέταζε ποτέ ) για να τσιμπήσει ιδιαίτερα ή να γραφτούμε σε κάποιο φροντιστήριο που δίδασκε , στο μάθημα δεν εξηγούσε τίποτα και βαριόταν που ζούσε , άφηνε όλη την ενέργεια της για τις εξωσχολικές δραστηριότητες . Α και στους βαθμούς στο τέλος μας χαντάκωνε όσους δεν της τα σκάγαμε για μαθήματα. Δεν ήταν η μόνη , απλά αυτή το έκανε πολύ φανερά . To θεωρώ σύγκρουση συμφερόντων , δεν έχω αντίρρηση να κάνουν μαθήματα εκτός σχολείου ( όχι να τεμπελιάζουν στις ώρες σχολείου όμως αφού είναι σίγουρη η δουλειά και δεν τους κουνάει κανείς ) αλλά να φορολογούνται κανονικά ( να μπορούν να τη δηλώσουν ως δεύτερη δραστηριότητα ) και να απαγορεύεται να αναλαμβάνουν τους μαθητές του σχολείου στο οποίο διδάσκουν ( υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων ). Επίσης να χάνουν τη μονιμότητα της θέσης του δημοσίου σε περίπτωση που σέρνονται στα μαθήματα στο σχολείο - δεν πατάνε παίρνοντας συνέχεια άδειες - εκβιάζουν μαθητές για να τους πάρουν σε ιδιαίτερα να χάνουν τη θέση στο δημόσιο .
xarda Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Πολύ καλό το χιουμοράκι σου. Δεν είμαι καθηγητής έπεσες έξω. Στο ποστ μου, έγραψα ''ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...'', και τελειώνει και με ερώτηση. Είπα/ρώτησα την άποψη μου, ενδεχομένως να είναι και λάθος, προφανώς για να δω που βλέπεις το κακό που για τον α ή β λόγο δεν βλέπω εγώ. Οι ειρωνίες δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που υπάρχουν. Και επαναλαμβάνω. Θίγεις όχι το θέμα των μαύρων χρημάτων στα ιδιαίτερα που είναι είναι κατακριτέο και τέλος, αλλά το θέμα του ένας καθηγητής να κάνεις ιδιαίτερα σε μαθητή του. Στο συγκεκριμένο τόπικ (στο θέμα του) δεν θα σε ενοχλούσε ένας καθηγητής που γενικότερα κάνει ιδιαίτερα. Σωστά? (Αν αφήσουμε έξω το μαύρο χρήμα.) Το να τονίζεις τωρα μετα απο 3-4 ποστς το "ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ" είναι γελοίο! Δεν εχω να σου απαντήσω γιατί η ερώτηση σου sorry κι ολας είναι απο τα πιο κουφά που εχω διαβάσει.( γι'αυτο δεν απαντάω ) συμφωνώ με τον DrLo
Ather Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Για να κάνει όποια δραστηριότητα εκτός, θα πρέπει να πάρει άδεια από την υπηρεσία. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τα ιδιαίτερα μαθήματα από το νόμο έχουν 0% ΦΠΑ.
skiabox Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Αν μηχανογραφηθεί το κράτος πιάνει τους πάντες αυτόματα. Ακόμα και πόθεν έσχες προς τα πίσω μπορεί να κάνει οπότε μπορεί να κατάσχει πολύ πράμα αν θέλει γιατί όλοι αυτοί σίγουρα επένδυσαν τα μαύρα σε ακίνητα , αυτοκίνητα και άλλα πράγματα που πιάνονται πολύ εύκολα αν υπάρξει η στοιχειώδης μηχανοργάνωση.
arxaggelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Οκ εννοείται ότι είναι παράνομο, οκ εννοείται ότι στα σχολεία δεν γίνεται (συνήθως) δουλειά, εγώ δεν καταλαβαίνω το ύφος «μόλις κατέβηκα από τον αρη» του topic starter. Κάτι βρωμάει.
xarda Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Οκ εννοείται ότι είναι παράνομο, οκ εννοείται ότι στα σχολεία δεν γίνεται (συνήθως) δουλειά, εγώ δεν καταλαβαίνω το ύφος «μόλις κατέβηκα από τον αρη» του topic starter. Κάτι βρωμάει. Μηπως βρωμάει ο κ...ς σου ? ΔΕΝ ειμαι καθηγητής απλά θελω να μάθω τις συνεπειες αν πιασουν εναν καθηγητή.Εγω ημουν αυτος που ρώτησε που μπορώ να απευθυνθώ...................... ( επιτέλους ας μην πλουτίζουν τα κοράκια σε βάρος του κράτους και των παιδιών στις σχολικές αίθουσες! )
astak Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Το θέμα που ανοίγω εχει να κάνει με τα ζωα καθηγητές/τριες που ενώ εχουν διοριστει σε δημόσια σχολεία κάνουν φροντιστήρια "βιζιτες" στα σπίτια μαθητών τους. Αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι: σε περίπτωση καταγγελίας μιας τετοιας περιπτωσης καθηγητή-ζώου τι μπορεί να γίνει και που μπορείς να απευθυνθείς ? καταγγελια στην διευθυνση εκπαιδευσης της περιφερειας. εννοειται οτι ειναι παρανομο απο πολλες αποψεις.(φορολογικο,κτλπ).αλλα το χειροτερο ειναι το ανηθικο της υποθεσης δηλ.σιγουρα οι βαθμοι του μαθητη στο σχολειο θα ειναι ανεβασμενοι σε σχεση με την πραγματικους ,για πολλους και διαφορους λογους. ολα αυτα συμβαινουν στην ελλαδα τα τελευταια 70χρονια.συγνωμη για ποιο λογο εσενα σε πειραξε?εχεις κατι προσωπικο με καποιον καθηγητη δημοσιου σχολειου?εχεις ερθει απο καποιο πολιτισμενο κρατος στο ελλαδισταν και επεσες απο τα συννεφα?προς τι η ερωτηση?γουελκαμ του δε ριαλ γουορντ
arxaggelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μηπως βρωμάει ο κ...ς σου ? ΔΕΝ ειμαι καθηγητής απλά θελω να μάθω τις συνεπειες αν πιασουν εναν καθηγητή.Εγω ημουν αυτος που ρώτησε που μπορώ να απευθυνθώ...................... ( επιτέλους ας μην πλουτίζουν τα κοράκια σε βάρος του κράτους και των παιδιών στις σχολικές αίθουσες! ) μήπως να προσέχεις τα λόγια σου λίγο περισσότερο; Δεν είμαι κολλητός σου από το σχολείο.
xarda Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 καταγγελια στην διευθυνση εκπαιδευσης της περιφερειας. εννοειται οτι ειναι παρανομο απο πολλες αποψεις.(φορολογικο,κτλπ).αλλα το χειροτερο ειναι το ανηθικο της υποθεσης δηλ.σιγουρα οι βαθμοι του μαθητη στο σχολειο θα ειναι ανεβασμενοι σε σχεση με την πραγματικους ,για πολλους και διαφορους λογους. ολα αυτα συμβαινουν στην ελλαδα τα τελευταια 70χρονια.συγνωμη για ποιο λογο εσενα σε πειραξε?εχεις κατι προσωπικο με καποιον καθηγητη δημοσιου σχολειου?εχεις ερθει απο καποιο πολιτισμενο κρατος στο ελλαδισταν και επεσες απο τα συννεφα?προς τι η ερωτηση?γουελκαμ του δε ριαλ γουορντ Οκ!Η πρώτη απάντηση. Στο ΣΔΟΕ δεν παίζει ? Ενταξει οχι και 70 χρονιά αλλα 15 σιγουρα.Με πείραζε απο την εποχή που ημουν μαθητής και ποτε δεν εκανα φροντιστήρια ( ασχετα αν περασα ).Δεν νομιζω οτι πρεπει το κράτος μονο να είναι πολιτισμένο για να προχωρησεις σε τετοια ενεργεια.Η αξιοπρεπεια και η τιμή σου νομιζω οτι σε αναγκαζει να το κάνεις οταν βλεπεις οτι σπουδαγμένοι πραγματικά ειναι με μισθους πείνας η ανεργοι , ενω επειδη οι κυριοι καθηγηταδες τελειωσαν πριν απο 30 χρονια ενα πανεπιστημιο και διοριστηκαν ΔΕΝ τους φτάνουν τα χρήματα που παίρνουν ( ακομα και οταν δεν δουλευουν βλέπε καλοκαίρια , Σαββατοκυριακα , εορτες , εκδρομές κ.τ.λ ) και εχουν το θράσος να κονομανε ΧΟΝΤΡΑ λεφτα και να πλουτίζουν.Δεν κανουν μάθημα μεσα στην αίθουσα αλλα και να εκαναν καλο μάθημα και να εδειχναν ενδιαφερον για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές για εμενα θα ηταν το ίδιο. Μιλάμε για παιδαγωγούς ετσι ? Ας μην το ξεχνάμε αυτο...Αυτοι βρίσκονται αμέσως μετά απο την οικογένεια μας πραγμα πουσ σημαίνει οτι πρεπει να δίνουν το καλο παραδειγμα και οχι να καταστρέφουν.|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.