Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Asus M488T-V Evo??

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η μητρικη αντικατασταθηκε αλλα εχω και παλι το ιδιο προβλημα... Γκαντεμια η απλα φταιει κατι αλλο;

Παλι δεν ακουω καθολου μπιπ!

Και μια ηλιθια ερωτηση, οταν συνδεω speaker, power button, reset κλπ πως μπαινουν, με τα γραμματα να δειχνουν προς τα πανω η προς τα κατω;

android.png

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως εχεις συνδεσει καποιο ανεμιστηρι και στη μητρικη και στο τροφοδοτικο?

Ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα και ηταν αυτο...

Δημοσ.

Δοκίμασε με τις ενδείξεις προς τα έξω κι αν δεν παίζουν, γύρνα τα ανάποδα ;)

Καλό είναι να παίξεις μόνο με το Power Switch γι' αρχή, μη β(γ)άζεις και τα υπόλοιπα σε περίπτωση που δεν.

Δημοσ.

Τελικα δε παιζει ρολο. Κανονικα δουλευει οπως τα εχω αλλα το προβλημα παραμενει. Τη Παρασκευη που κατεβαινω Αθηνα θα δοκιμασω με αλλο τροφοδοτικο και εστειλα mail στο μαγαζι να εχει εναν επεξεργαστη am3 και ενα τροφοδοτικο για να τα δοκιμασουμε μολις παω εκει.

Δημοσ.

Τελικα δεν ειμαι γκαντεμης με τις μητρικες. Μολις ειδα οτι ενα pin του επεξεργαστη ειναι στραβο, τελειως. Εχω εγγυηση για 2 χρονια ακομη απο πλαισιο, υπαρχει η πιθανοτητα να περαστει εγγυηση;

Δημοσ.

Δεν εχω δοκιμασει. Θα το τσεκαρω και θα ενημερωσω. Θα πρεπει να κανει μπιπ η οχι; για να ξερω... Ισιωσα τα pin αλλα ενα ειχε "τσακισει" και κοπηκε, δε διορθωνοταν... Υπαρχει περιπτωση να περασει εγγυηση;

Δημοσ.

εγγύηση με τίποτα!!υπάρχει περίπτωση να δουλεύει αν είσαι τυχερός κ ήταν reserved pin...αλλιώς υπάρχουν μερικές πατέντες,δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά κάποια όμως!

απορία...πώς έμπαινε στο socket με στραβωμένο πιν??

δοκίμασε πρώτα χωρίς επεηεργαστή,θα πρέπει να κάνει το αντίστοιχο μπίπ!!

Δημοσ.

Δοκίμασα χωρίς επεξεργαστή, μόνο με μνήμες αλλα τίποτα, δεν κάνει καθόλου μπιπ.

Πάλι για αλλαγή;

Θα πάρω αλλο επεξεργαστή λογικά...

Δημοσ.

Πήρα έναν X4 640 τελικά...

Κατέβασα μητρικη κλπ και σήμερα δοκιμασα με το TT Toughpower που έχω στο PC εδώ Αθήνα.

Δούλεψε κανονικά ενώ με το CM που δοκίμασα έκανε τσαφ και έπεσε η ασφάλεια του δωματίου.

Να 'ναι καλά τα 5 χρόνια εγγύηση!

Πάμε γι άλλο! 60Ε μεταχειρισμένο το είχα πάρει και θα πάρω πιστωτικό για 115Ε λογικά :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...