phanispal Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Τουλάχιστον ας έχει η μητρική το πρόβλημα, μην τρέχεις κι άλλο.
Tomahawk Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Η μητρικη αντικατασταθηκε αλλα εχω και παλι το ιδιο προβλημα... Γκαντεμια η απλα φταιει κατι αλλο; Παλι δεν ακουω καθολου μπιπ! Και μια ηλιθια ερωτηση, οταν συνδεω speaker, power button, reset κλπ πως μπαινουν, με τα γραμματα να δειχνουν προς τα πανω η προς τα κατω;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μηπως εχεις συνδεσει καποιο ανεμιστηρι και στη μητρικη και στο τροφοδοτικο? Ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα και ηταν αυτο...
Tomahawk Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Οχι, τα ανεμιστηρια ειναι συνδεδεμενα μονο στη μητρικη!
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δοκίμασε με τις ενδείξεις προς τα έξω κι αν δεν παίζουν, γύρνα τα ανάποδα Καλό είναι να παίξεις μόνο με το Power Switch γι' αρχή, μη β(γ)άζεις και τα υπόλοιπα σε περίπτωση που δεν.
Tomahawk Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Τελικα δε παιζει ρολο. Κανονικα δουλευει οπως τα εχω αλλα το προβλημα παραμενει. Τη Παρασκευη που κατεβαινω Αθηνα θα δοκιμασω με αλλο τροφοδοτικο και εστειλα mail στο μαγαζι να εχει εναν επεξεργαστη am3 και ενα τροφοδοτικο για να τα δοκιμασουμε μολις παω εκει.
ColdFusion Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 τελικα πρεπει να εχει πεσει μεγαλη γκαντεμια με τις μητρικες
Tomahawk Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Τελικα δεν ειμαι γκαντεμης με τις μητρικες. Μολις ειδα οτι ενα pin του επεξεργαστη ειναι στραβο, τελειως. Εχω εγγυηση για 2 χρονια ακομη απο πλαισιο, υπαρχει η πιθανοτητα να περαστει εγγυηση;
Tomahawk Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δεν εχω δοκιμασει. Θα το τσεκαρω και θα ενημερωσω. Θα πρεπει να κανει μπιπ η οχι; για να ξερω... Ισιωσα τα pin αλλα ενα ειχε "τσακισει" και κοπηκε, δε διορθωνοταν... Υπαρχει περιπτωση να περασει εγγυηση;
profi Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 εγγύηση με τίποτα!!υπάρχει περίπτωση να δουλεύει αν είσαι τυχερός κ ήταν reserved pin...αλλιώς υπάρχουν μερικές πατέντες,δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά κάποια όμως! απορία...πώς έμπαινε στο socket με στραβωμένο πιν?? δοκίμασε πρώτα χωρίς επεηεργαστή,θα πρέπει να κάνει το αντίστοιχο μπίπ!!
Tomahawk Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δοκίμασα χωρίς επεξεργαστή, μόνο με μνήμες αλλα τίποτα, δεν κάνει καθόλου μπιπ. Πάλι για αλλαγή; Θα πάρω αλλο επεξεργαστή λογικά...
Tomahawk Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Πήρα έναν X4 640 τελικά... Κατέβασα μητρικη κλπ και σήμερα δοκιμασα με το TT Toughpower που έχω στο PC εδώ Αθήνα. Δούλεψε κανονικά ενώ με το CM που δοκίμασα έκανε τσαφ και έπεσε η ασφάλεια του δωματίου. Να 'ναι καλά τα 5 χρόνια εγγύηση! Πάμε γι άλλο! 60Ε μεταχειρισμένο το είχα πάρει και θα πάρω πιστωτικό για 115Ε λογικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.