Προς το περιεχόμενο

Provlima me diastaseis telikou file .AVI

O'NEIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eseis pou exete megaliteri peira apo mena sto thema divx parakalw deste mia lisi kai sto diko mou

to provlima.

Afou eftiaxa to teliko file avi me to NeoDivx 9.3 to file exei diastaseis, tou sighekrimenou film, 810 mb.

Egw thelw na to kanw se 2 cd xwritikotitas twn 700mb to kathena. Stis options tou Neo Divx, pou einai sti galliki glwssa

kai den me voithaei idiaitera alla stin aggliki den to exw vrei akoma, exei tin epilogi na gpapsw tin diarkeia

tis tainias kai ti xwritilotita se mb tou cd poy tha xreisimopoisw. Den exei omws pouthena na epilexw an thelw 1, 2 h 3 cd.

Mou vgazei to teliko file .avi san ena file to opoio den xwraei se cd 700mb.

Xerei kaneis ti na kanw me to sigkekrimeno programma gia na lisw to provlima?

Me kapoio allo programma tha mporousa na kopsw to file .avi pou einai idi etoimo ftiagmeno se duo alla

files gia na ta valw se duo cd?

Eyxaristw.

Δημοσ.

Loipon...

1. Ti @@ einai to NeoDivX?

2. Giati to xrhsimopoieis re poulaki mou afou den xereis kai gallika...?

Entelws filika twra,

des to guide tou trust kai katevase kai to SwiftAVS pou ftiaxame emeis. Einai men pio advanced apo to na kaneis 10 click alla tha sou dwsei ta kalytera dynata apotelesmata kai otan tha matheis ta vhmata tha einai poly poly aplo...

Δημοσ.

To NeoDivx einai ena programma omoio me to easydivx me ti diafora oti dinei kapws kalitera apotelesmata toulaxiston simfena me tin tapeini mou apopsh. To xrisimopoiisa giati opws mou eipan einai pio aplo kai arketà aytomato alla den mou eipan oti i ekdosi einai galliki.

Tha prospathisw twra na kanw ayto pou mou egrapses.

Eyxaristw gia tin politimi simvouli sou.

Mia kalispera se olo to forum!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...