sir_platanight Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 αρα να μην κανω τπτ λες?ρωτησα και στο forum Tης ocz και γινεται να το γυρισω σε ahci χωρις να κανω φορματ παλι!!τι μπορει να κανω λαθος και δεν παιρνω το 100%...?η ειναι κομπλε?
billst21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 για να το τρέξω και εγώ... παιράζουμε κάτι στις ρυθμήσεις του?
akmakas Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Κοίταξε και τους falcon..Έχουν καλές επιδώσεις σε χαμηλή τιμή..
sir_platanight Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 για να το τρέξω και εγώ... παιράζουμε κάτι στις ρυθμήσεις του? το εκανες φιλε μου?
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Λοιπον καμια σχεση η μερα με την νυχτα!!απλα σκαλωσα λιγο..εκανα το φορματ μονο με τον ssd Πανω...αλλα αφησα και το recorder μου που ειναι σατα λογω του οτι εκανα απο κει την εγκατασταση...πηγα λοιπον μετα να το γυρισω σε ahci και δεν μπαινει καν στα windows!!μου πεταει μπλε οθονη...τι να κανω?να το αφησω σε ide?εχει μεγαλη διαφορα? Καλορίζικος! Με γεια! Σε ζηλεύω! Ναι, μετά το Installation αν το ενεργοποιήσεις από το BIOS, έχεις μπλε οθόνες. Οπότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι το παρακάτω: http://www.ithinkdiff.com/how-to-enable-ahci-in-windows-7-rc-after-installation/ Μετά από αυτό ενεργοποιείς το ACHI και όλα κομπλέ. συμβουλη παιδιου απο το φορουμ ηταν να κανω πρωτα το φορματ!!εχει μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα? Δεν νομίζω ότι έχει σχέση πριν ή μετά το Format. Θεωρητικά πρέπει να έχει διαφορά. Τρέξε τα Test να μας πεις. Πάντως το ψυχολογικό είναι αρκετό, ώστε να το ενεργοποιήσεις.
billst21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 το εκανες φιλε μου? οχι δεν το έκανα φίλε μου γιαυτό ρώτησα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 το δαγκωτό το έλεγα και εγώ μέχρι που είδα το review του anandtech...
sir_platanight Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλο για την σειρά 3;η το δικο σου Ειναι;σε ahci το έχεις;
nikos21aek Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 το δαγκωτό το έλεγα και εγώ μέχρι που είδα το review του anandtech... Γιατί τι έχει το review;
sir_platanight Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 thanks heatspreader και για το καλοριζικος και για το αρθρο...το εκανα λοιπον και εκανα και ενα benchmark σε ahci και ιδου!!! καλα δεν ειναι?και αυριο λεω να ξεκινησω το o/c...με την πολυτιμη βοηθεια σας φυσικα!!!
phanispal Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Τώρα είσαι κομπλέ. Βέβαια δε νομίζω να είδες διαφορές, αλλά τέλος πάντων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Γιατί τι έχει το review; το διάβασες, είδες όλα τα tests? τα 4K random read? το incompressable sequential write speed?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα