Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 γιατί τον F80A? είναι στα 25nm και υστερεί απέναντι στον αντίστοιχο F80 των 34nm, ελάχιστα χαμηλότερες επιδόσεις
sir_platanight Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Απλά το Λεω επειδή ένα παιδι που πουλάνε έναν αντίστοιχο ssd είχε διαθέσιμο χώρο 73gb..δηλαδή συμπεριφερόταν σαν 90αρης...δεν ξέρω για ποιο λόγο όμως... Thresh ΕΣΥ δεν μου είπες να πάρω τον corsair?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 δεν είπα για τον F80A όμως, μόνο αυτός υπάρχει πλέον? από που τον παρείγγειλες?
sir_platanight Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Αυτόν εδω εννοώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320209 Αλλα αν μου πείτε κάποιον άλλο τον αλλάζω Αφού δεν Ειναι άμεσα διαθεσιμος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/281123/Corsair-Force-Series-80GB-SSD.html από αυτή την λίστα (που έδωσα σε προηγούμενο post) μόνο του pc1.gr διευκρινίζει ότι είναι F80A, οπότε υπέθεσα ότι στα υπόλοιπα θα έχουν το παλιότερο μοντέλο των 34nm... αν όμως όλοι έχουν πλέον τον F80A τότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ακόμα και Vertex 2 80GB να πρότεινα πάλι σε μοντέλο των 25nm NAND Flash θα έπεφτες και επιπλέον δεν θα το ήξερες πριν από την αγορά γιατί η OCZ δεν έβαλε κάποιο διακριτικό στο product name όπως έκανε η Corsair με το "A"...
sir_platanight Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Αυτός με τα 34nm πως λέγεται;αυτός μάλλον Ειναι σαν του παιδιού που τον πουλαγε εδω μέσα...που είχε 83gb διαθέσιμα...λειτουργούσε δηλαδή σαν τον 90αρη της corsair... Μήπως να πάρω τον ocz?έβγαινε ο 3.5αρης σε 25nm?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 οι Corsair Force Series που είναι στα 25nm NAND Flash έχουν το "Α", τώρα αν έχει παραλείψει την αναγραφή το κατάστημα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μέσω internet δεν γνωρίζω για τον OCZ, θα πρέπει να ρωτήσεις τα Multirama και αν το ξέρουν με σιγουριά και αυτοί γιατί όπως είπα η OCZ δεν άλλαξε καθόλου το product name των Vertex 2 για να μπορούμε να ξεχωρίζουμε αυτούς των 25nm...
sir_platanight Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ωραία...τι να κάνω τώρα όμως!!!Θές να μου βρεις μια λύση;να τον ακύρωσω τον άλλο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 προσωπικά θα τον ακύρωνα και θα ρωτούσα αύριο το πρωί Multirama για τον 90GB OCZ, msystems & mgmanager & You.gr για τον 80GB Corsair και αναλόγως τις απαντήσεις θα έκανα την παραγγελία...
sir_platanight Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Το nm σε τι μεταφράζεται;για να ξέρω τι να ρωτήσω...you και multirama έχουμε στην Τρίπολη...οπότε θα σηκωθω να πάω αύριο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 nanometer, είναι η κλίμακα κατασκευής των NAND Flash των SSDs...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_memory είδος μνήμης...
sir_platanight Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου...άρα Άμα δεν Ειναι στα 34nm να μην τον πάρω... να ρωτησω κατι ακομα...τα 25nm δεν ειναι ποιο καινουρια τεχνολογια?πως γινεται να ειναι χειροτερη? α και κατι αλλο!εκτος απο το A στους force που αλλου μπορω να καταλαβω αν ειναι 34nm?και γενικα απο που μπορω να το καταλαβω και στις 2 εταιριες..?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 εφόσον υπάρχει επιλογή και υπάρχει σε κάποιο κατάστημα διαθέσιμος 34nm τότε πας για αυτόν, αλλιώς αναγκαστηκά πας για τα 25nm... δεν ξέρω πως κατάφεραν να τους κάνουν χειρότερους, αλλά έστω και ελάχιστα είναι... μόνο από το Α το καταλαβαίνεις στους Force, κάτι είναι και αυτό γιατί όπως είπα στους Vertex 2 δεν μπορείς να το καταλάβεις από πριν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα