ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 το εχουν λιγα μαγαζια, δυστυχως δεν γινεται αυτος .Αλλη επιλογη; Επισης για windows 7 θελουν driver ειδικό στην αρχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakk87 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά απο χθες έχω στα χέρια μου ενα Samsung 120gb 840 ssd 98 € και του πέρασα τα windows 8 και γενικά η διάφορα ειναι τεράστια με έναν hdd στο μπουταρισμα 20'' απο 35-40" και βάλε καμία φορά ... Αμμεσο άνοιγμα εφαρμογών , background apps ... Η σύνδεση γίνεται με sata 2 και φαντάζομαι αν το συνδέσω σε sata 3 τι θα γίνει !! Για να το συνδέσω θα πρέπει να παρω έναν pci adaptor με sata 3 ... Έχω μητρική sata 2 και usb 2 .τι να παρω 1 pci card σαν αυτή http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=6612 Και ενα usb 3 controller http://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=3171 Η καινουρια μητρική ; Θα έχω καλές ταχύτητες στο unzip μεγάλων αρχείων ~15gb (ταινίες με παρτς) έχω και ενα δίσκο εξωτερικό 500αρι usb 3 όπου σκοπεύω να έχω τις ταινίες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά έχω παραγγείλει τον Samsung 840 128GB. Ειναι καλή επιλογή ή να κοιτάξω για άλλον πρώτου τον παραλάβω? Σκέφτομαι Intel για αξιοπιστία. Ακούω τις γνώμες σας... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakk87 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα μια χαρά μου λειτουργεί ο 840 και επιδόσεις καλες και αξιοπιστία Αν συνδέσω έναν ssd ο οποίος περιέχει το λειτουργικό εξωτερικά με usb 3 τότε έχω το 100 % της ταχύτητας η αν το συνδέσω με Sata 3 θα ειναι καλύτερα , το έχει κάνει κανεις αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά έχω παραγγείλει τον Samsung 840 128GB. Ειναι καλή επιλογή ή να κοιτάξω για άλλον πρώτου τον παραλάβω? Σκέφτομαι Intel για αξιοπιστία. Ακούω τις γνώμες σας... Sent from my iPad using Insomnia Και οι δύο είναι αξιόπιστοι. Απλά ο samsung 840 είναι λιγότερο καιρό στην αγορά και δεν έχει δοκιμαστεί τόσο. Πάρε τον intel στα 180GB όχι μόνο για την αξιοπιστία αλλά κυρίως για την χωρητικότητα και το πήρες πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 τι εννοείς πλήρες πακέτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Οπότε να κοιτάξω για τον Intel καλύτερα απο τον Samsung? πάντως και οι δυο έχουν 3 χρόνια εγγύηση πάντως. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 τον 840 Pro ή τον απλό? γιατί ο απλός είναι 120 όχι 128gb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Τον απλό. Οντως ειναι στα 120gb. Να τον πάρω ή έχω καλύτερη επιλογή με περίπου τα ίδια χρήματα? (+20€) Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 o Intel είναι καλύτερο euro/gb πάντως και λογικά πάνω κάτω ίδιες επιδόσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Thresh εννοώ retail έκδοση, full kit (μπικικίνια, καλώδια, βάσεις κτλ). Σκέτος δεν είναι ο άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ναι λογικά, like it matters though 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ο intel που λέμε ειναι αυτός http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305135 ? Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ναι. Μπορείς να τον βρεις και 10 ευρώ κάτω στο msystems νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ναι αυτός http://www.msystems.gr/index.php?category=2021&product=13962 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα