Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια,εχω παραγγείλει εναν OCZ AGT3-25SAT3-60G 60GB AGILITY3,αξίζει ή να παω για κατι αλλο;

Μεχρι στιγμης όλα καλά με αυτον .Τον έχω κοντα στον ενα μηνα με 2.13 περασμενο πανω και σε AHCI mode ειναι πολυ καλος και γρηγορος.

• Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα , γενικά ναι υπάρχουν προβλήματα αλλά αξίζει τον κόπο. Όποιος κάνει τη μετάβαση σε SSD δεν γυρνάει πίσω σε HDD

μια χαρά γυρνάς αν καιγονται ο ένας μετά τον άλλο...

είναι και θέμα τύχης να σου κάτσει καλή παρτίδα

Δημοσ.

Παιδια ποιος θα λεγατε οτι ειναι ο καλυτερος στα 120gb?Εχω ξεχωρισει αυτους...

Crucial 128GB M4

Samsung 128GB 470 Series

Kingston 120GB HyperX

Intel 120GB 320 Series

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια ποιος θα λεγατε οτι ειναι ο καλυτερος στα 120gb?Εχω ξεχωρισει αυτους...

Crucial 128GB M4

Samsung 128GB 470 Series

Kingston 120GB HyperX

Intel 120GB 320 Series

Κανένας ! Ο καλύτερος σήμερα που μιλάμε είναι αυτός http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Corsair-Force-GT-120GB-SSD-w-Bracket-2-5-Sata-II-CSSD-F120GBGT-BK-CSSD-F120.htm ο οποίος απο Κύπρο (που τον παρήγγειλα και γώ ) έρχεται σε τρείς μέρες μαχ , και στα 176 ευρώπουλα (χωρίς φπα αν έχεις εταιρεία ) 202 ευρώ αν είσαι ιδιώτης ( μαζί με τα έξοδα αποστολής - αντικαταβολής)

Δημοσ.

Ψάχνω και γω για αγορά ssd και θα ήθελα να μου πείτε αν έχει διαφορά αυτός από αυτόν . Από ebay αγοράζω γενικά και όντως σε αρκετά πετυχαίνεις καλές ευκαιρίες.

Καμία διαφορά , είναι οι ίδιοι δίσκοι

Δημοσ.

Καλησπερα , θελω να εκμεταλλευτω ενα πιστωτικο απο eshop.gr .Ειναι η πρωτη φορα που παιρνω ssd .

Οποτε ειμαι αναμεσα στους εξης δισκους Corsair Force GT 90GB και Intel 320 120GB . Ρωταω μεταξυ των δυο γιατι κοστιζουν το ιδιο. Επισης μια σημειωση εχω μητρικη s775/nvidia 790i/sata2 οποτε θα πρεπει να ληφθει υποψιν. Θα ειναι τοσο γρηγοροτερος ο corsair,ωστε να δικαιολογει τα 30 χαμενα γιγα? ? Ή να γλιτωσω τα λεφτα και να παω στον intel 320 80GB ?

Τι προτεινετε ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφού είναι ίδιοι γιατί 50 ευρώ διαφορά??

γιατί το ένα είναι από ebay ίσως και ο πωλητής από Hong Kong? που σημαίνει ότι θα πληρώσεις και τελωνείο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...