Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 δεν νομίζω ότι θα βγουν σε αυτή την χωρητικότητα άσε που προτιμώ 1 και μεγάλο παρά πολλούς μικρούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δεν βοηθάνε οι δύο SSD, για δύο διαφορετικές λειτουργίες ταυτόχρονα? Ένας πχ για σύστημα να δουλεύει τα προγράμματα και ο δεύτερος να έχει τα αρχεία για το μοντάζ. Οι εταιρίες HW που ασχολούνται με μοντάζ, προτείνουν άλλον σκληρό δίσκο από αυτόν του OS, για να γίνεται η διαδικασία του μοντάζ. Έτσι, με δύο SSD, δεν θα έχω κάποιο κέρδος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 αυτος εδω τι λεει? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24817&cat=6 γιατι βλεπω ακομα προτασεις για βερτεξ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drentas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Για τους corsair force 3 βγήκε ανάκληση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Και ο λόγος αυτής της ανάκλησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grimpr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Και ο λόγος αυτής της ανάκλησης? Όπως συμβαίνει πάντα, κακό quality control. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Αυτό δείχνει πόσο καλή εταιρία είναι η corsair.... Τουλάχιστον πάλι καλά που τους αντικαθιστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Καλημέρα... αν μου επιτρέπει ο topic starter Heatspreader να σας ζητήσω και εγώ την γνώμη σας για ssd για τον desktop μου; Θέλω ~120gb (πάνω από 100 κάτω από 160) και στα ~200€. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Τι να σου επιτρέψω, δικό μου είναι το Topic? Έτσι και αλλιώς πήρα SSD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Καλημέρα... αν μου επιτρέπει ο topic starter Heatspreader να σας ζητήσω και εγώ την γνώμη σας για ssd για τον desktop μου; Θέλω ~120gb (πάνω από 100 κάτω από 160) και στα ~200€. Ευχαριστώ τον Intel 320 Series 120GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 τον Intel 320 Series 120GB η απουσία σου είναι αισθητή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Έχει δει κανείς τους νέους yvridiko%20disko[/u]"]υβριδικούς δίσκους που συνδυάζουν την τεχνολογία ssd με τους κλασικούς μηχανικούς δίσκους. Αν ναι ας μας πει εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Έχει δει κανείς τους νέους yvridiko%20disko[/u]"]υβριδικούς δίσκους που συνδυάζουν την τεχνολογία ssd με τους κλασικούς μηχανικούς δίσκους. Αν ναι ας μας πει εντυπώσεις. Οχι ακριβως νεοι, κλεινουν 2 χρονια σχεδον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Έστω δεν είναι εκεί το θέμα όμως έτσι δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Είναι σαφώς ταχύτεροι απ' τους απλούς HDDs, αλλά και σαφώς πιο αργοί σε σχέση με τους SSDs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα