Προς το περιεχόμενο

Αγορά SSD

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν το συντηρείς σωστά, φυσικά και δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Αν δεν έχεις λεφτά να του κάνεις τα απαραίτητα Service στην ώρα του και στο τέλος το πουλάς, αυτό που θα το πάρει θα έχει προβλήματα. Γι' αυτό και Κάθε Τρίτη Μάστορα ή Kick Ten Minutes.

Εννοειτε ρε συ,αυτο ελειπε.Αμα ειναι να παρεις κατι,οτιδηποτε,και να μην εχεις χρηματα για τη συντηρηση του,για μενα καλυτερα μην το παιρνεις καθολου.

Αυτο το Καθε Τριτη Μαστορα τα εχουν βγαλει κατι τυποι με XT που τους περνανε κατι φτιαγμενα παπακια. :P

Πτώση επιδόσεων δεν βλέπεις. Αν όμως μετρήσεις με τα γνωστά προγράμματα απόδοσης τον δίσκο την πρώτη μέρα που τον πήρες και μετά από 6μήνες ή ένα χρόνο θα σου βγάλει τα ίδια αποτελέσματα?

Να σου πω την αληθεια οταν τον πρωτοεβαλα πανω τον ssd τα αποτελεσματα του ΑΤΤο μου εβγαζαν 280/260 read/write αντιστοιχα( και χωρις ahci drivers απο την AMD).Μετα απο ενα 6μηνο τα νουμερα ηταν 280/255.Επεσε ανεπαισθητα το write και ειναι λογικο.Πριν κανενα 20ημερο αν θυμαμαι καλα που ειχα ξανατρεξει ΑΤΤο απο περιεργεια,νομιζω οτι ειχα 280/245-250.Πιστευω οτι πτωση αποδοσης δεν την λες ή τουλαχιστον ειναι η φυσιολογικη μετα απο τοσους μηνες χρησης του λειτουργικου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να σου πω την αληθεια οταν τον πρωτοεβαλα πανω τον ssd τα αποτελεσματα του ΑΤΤο μου εβγαζαν 280/260 read/write αντιστοιχα( και χωρις ahci drivers απο την AMD).Μετα απο ενα 6μηνο τα νουμερα ηταν 280/255.Επεσε ανεπαισθητα το write και ειναι λογικο.Πριν κανενα 20ημερο αν θυμαμαι καλα που ειχα ξανατρεξει ΑΤΤο απο περιεργεια,νομιζω οτι ειχα 280/245-250.Πιστευω οτι πτωση αποδοσης δεν την λες ή τουλαχιστον ειναι η φυσιολογικη μετα απο τοσους μηνες χρησης του λειτουργικου.

Πόσο γεμάτος ήταν ο δίσκος σου όταν έτρεξες το benchmark στην αρχή και πόσο την τελευταία φορά?

Πόσο γεμάτος ήταν ο δίσκος σου όταν έτρεξες το benchmark στην αρχή και πόσο την τελευταία φορά?

Περιπου στα ιδια.Εκανα την "βλακεια" και δεν ειχα τρεξει ΑΤΤο μονο με win αλλα με τα περισσοτερα απο τα προγραμματα που χρησημοποιω και τωρα.Δηλαδη περιπου στο 50% (εχω 40GB πιασμενα απο τα 83GB που ειναι ο δισκος).Αντε στην αρχη να ηταν το πολυ στα 30GB (βγαζω το game και κανα 4-5 προγραματακια).

Αυτή η διαφορά στον ελεύθερο χώρο μπορεί να σου επηρέασε λίγο την απόδοση, αξίζει να το δοκιμάσεις όταν καταφέρεις να αδειάσεις το δίσκο σου και να δεις άμα έχεις καλύτερες επιδόσεις γιατί εγώ κάτι τέτοιο υποπτεύομαι.

Δικιο εχεις,και εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου.Σε λιγο καιρο που εχω σκοπο για secure erase,με το που βαλω το λειτουργικο θα τον τεσταρω με το ΑΤΤο για να δω.

Δικιο εχεις,και εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου.Σε λιγο καιρο που εχω σκοπο για secure erase,με το που βαλω το λειτουργικο θα τον τεσταρω με το ΑΤΤο για να δω.

Ψιτ...

http://www.romexsoftware.com/en-us/fancy-cache/

4GB με 600sec latency είναι αρκετό. φρόντισε να κάνεις backups κάθε μέρα.

RAM Saves! ευλογημένοι όσοι την έχουν έχουν μεγάλη!

Ο X25 είναι πιο γρήγορος δίσκος.

Η σειρά 320 γενικότερα δεν έχει φανταστικές επιδόσεις, αλλά έχει την αξιοπιστία της Intel με καλή τιμή.

Σε Real Life χρήση κανένας δεν έχει διαφορά. Σε Benches ναι.

Προτίμησα τον 320 120GB.

Ποιόν από τους 2 και γιατί?

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0528027&catid=020801

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305119

Ευχαριστώ

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ESHOP !!!!!

Tο τελευταίο διάστημα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ !!!!

Απλήρωτοι Υπάλληλοι και Κομμένες Πιστώσεις απο Προμηθευτές.

μια ερώτηση..

σκέφτομαι να πάρω αυτόν

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-Vertex-2-Series-60GB-SSD-w-Bracket-2-5inches-Sata-II-OCZSSD2-2VTXE60G.htm

είναι σε προσφορά στα 109 ευρώ!

αξίζει?

διάβασα ότι για να έχει maximum ταχύτητα πρέπει να κάνω κάτι ρυθμίσεις στα bios έχοντας αποσυνδέσει τους άλλους σκληρούς.

αν δεν το κάνω δεν θα δω διαφορά?

έχετε να προτείνετε κάτι?

Ευχαριστώ!

μου έστειλε newsletter και έχει 109. ! για αυτό ψήνομαι!

Φάνη, αν δεν κάνω αυτά από το pinned topic δεν θα δω καμιά μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον απλό hdd που έχω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...