Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βγάζει και 120GB o X-25M, αλλά δεν αξίζει από την στιγμή που υπάρχει ο 320...

Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ακόμα ( σε καμιά 10 μέρες) γμτ...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ακόμα ( σε καμιά 10 μέρες) γμτ...

ε εντάξει, τόσο άμεσα τον χρειάζεσαι; Μπορείς να πάρεις και τον Intel 510 που νομίζω είναι καλύτερος του 320 αλλά από Intel δεν το έχω ψάξει και τόσο για να σου πω με βεβαιότητα. Δες το πάντως και αυτό αν βιάζεσαι...

Δημοσ.

ο Intel 510 έχει τα μαύρα του τα χάλια σε 4Κ IOPS...

ε ναι βρε, γιατί και οι 320; Το μέγιστο 39 έχουνε. Σε σχέση με το 60 έως 70 που έχουν οι αντίστοιχοι Vertex 3 δεν συγκρίνεται. Άσε που ανάλογα με τα GB έχει χειρότερες ή καλύτερες επιδόσεις. Σπαστικό είναι αυτό και το κάνει η Intel πάντα. H OCZ για παράδειγμα ότι δίνει ασχέτως τα GB είναι ίδιο με το άλλο. ίδια IOPS, ταχύτητες, απόκριση κλπ...

• Super Moderators
Δημοσ.

τα 39.500/23000 IOPS (read/write) των 320 Series είναι σημαντικά περισσότερα από τα 20000/8000 IOPS των 510 Series...

να φανταστείς ότι οι X-25M G2 έχουν 35000/8600 IOPS, ακόμα και αυτοί έχουν καλύτερο perfomance στα 4K read/writes από τους 510 Series

ο 120GB Vertex 3 δεν τα πάει τόσο καλά τα 4K read/writes όσο ο 240GB, ελπίζω να έριξες μια ματιά στο review του anandtech...

Δημοσ.

τα 39.500/23000 IOPS (read/write) των 320 Series είναι σημαντικά περισσότερα από τα 20000/8000 IOPS των 510 Series...

να φανταστείς ότι οι X-25M G2 έχουν 35000/8600 IOPS, ακόμα και αυτοί έχουν καλύτερο perfomance στα 4K read/writes από τους 510 Series

ο 120GB Vertex 3 δεν τα πάει τόσο καλά τα 4K read/writes όσο ο 240GB, ελπίζω να έριξες μια ματιά στο review του anandtech...

υπάρχει review για vertex 3 εδώ στο insomnia;

Δημοσ.

μόνο από το insomnia διαβάζεις reviews? :rolleyes:

http://www.anandtech...-3-review-120gb

αν έχεις όρεξη ρίξτου μια ματιά...

ααα από ξένο site λες; Ε εντάξει τότε, άλλο αυτό. Νόμιζα ότι μιλούσες για χρήστη πριν. Θα το διαβάσω αργότερα που θα έχω χρόνο. Το είχα κάψει στα reviews για Vertex 2 αφού πήρα έναν τέτοιον αλλά όχι για Vertex 3. Θα το κοιτάξω όμως να σου πω και εγώ τι πιστεύω...

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι, το anandtech είναι κάπως διάσημο, θεώρησα ότι δεν ήταν αναγκαίο να το γράψω ως anandtech.com :P

Δημοσ.

ε ναι, το anandtech είναι κάπως διάσημο, θεώρησα ότι δεν ήταν αναγκαίο να το γράψω ως anandtech.com :P

ναι σ'αυτό έχεις δίκιο. Ούτε μια στιγμή να αφαιρεθούμε δεν μπορούμε...:devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Δεν το βιάζομαι ..... απλώς ψήθηκα να κάνω αγορα και τωρα πρέπει να περιμένω ~10 μέρες :( ..... μου την έδωσε μεχρι που άρχισα να κοιτάω τους ocz :)

Δημοσ.

Τι μακροζωία λέτε ρε παιδιά.Όταν τα φτήσει ο SSD θα είναι σουβενίρ.Υπάρχει περίπτωση να αφήσει κανένας τον ίδιο σκληρό στο pc του 10-15 χρόνια;ΑΝ έχει μείνει με το ίδιο hardware τόσο καιρό,το τελευταίο που θα τον νοιάζει θα είναι αν θα ψοφήσει ο SSD και να ψοφήσει θα αγοράζει τότε καινούριο 250gb με 50€

Όταν λέμε μακροζωία, λέμε να σου βγάλει έναν 1-3 χρόνια όσο είναι η εγγύηση.

Τελείως ενημερωτικά εγώ είμαι με vertex 1 και έχω τα ίδια νούμερα από την πρώτη μέρα που τον έχω στο pc μου.Το ίδιο ισχύει και για έναν intel x25 που υπάρχει σε άλλο pc της οικογένειας.Δεν νομίζω να υπάρχουν θέματα αν δουλεύει ή όχι το τρίμ στους νέας γενιάς SSD.Παλιότερα το κοιτούσαμε.Πλέον νομίζω ότι ανήκει στα πολύ ψιλά γράμματα.Αν υπάρχει κατασκευαστής ο οποίος δεν δουλεύει σωστά το trim μετά από τόσα χρόνια,νομίζω ότι θα έπρεπε να εξαφανιστεί από τον χάρτη.

Δηλαδή έχεις ίδια νούμερα από την πρώτη μέρα στα Benches? Σίγουρα σε Real Life χρήση όπου και αυτό μας ενδιαφέρει, δεν πρέπει να βλέπεις διαφορές.

Αλλά αν στα Benches βλέπεις, είναι κρίμα αφού μπορείς να πάρεις κάτι που παίζει πάντα το ίδιο να μην το κάνεις.

Γενικότερα είμαι κατά των Benches όταν τα χρησιμοποιούμε για Scores κλπ. Όταν τα χρησιμοποιούμε ως εργαλεία όπως περιγράφω παραπάνω πιστεύω ότι είναι και η σωστή χρήση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχει γινει καπως μονοπλευρος στις κριτικες του τα τελευταια χρονια ο Anand.

τον εμπιστεύομαι πάντως περισσότερο από το guru3d...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...