Προς το περιεχόμενο

Αγορά SSD

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί όχι Vertex 2 120gb? Είμαι στο ίδιο δίλλημα, γιαυτό και σε ρωτάω.

Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, στο overclockers.co.uk ο vertex 2 120gb στις 147 λίρες με τα μεταφορικά στο σπίτι σας.

Το δίλημμα μου για το την αγορά του πρώτου ssd δίσκου μόλις έλαβε τέλος. Απο τρίτη ελπίζω να έχω νεότερα με εντυπώσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, στο overclockers.co.uk ο vertex 2 120gb στις 147 λίρες με τα μεταφορικά στο σπίτι σας.

Το δίλημμα μου για το την αγορά του πρώτου ssd δίσκου μόλις έλαβε τέλος. Απο τρίτη ελπίζω να έχω νεότερα με εντυπώσεις.

Που είναι και δεν τον βλέπω;

Επειδή δεν έχει Intel Controller.

Σήμερα μου ήρθε ο 320 80GB απλά άψογος τρελές διαφορές με τον HDD καμία σχέση.

Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει για το PC.

Γεια σε όλους,

ψάχνομαι και εγώ να αναβαθμίσω το laptop μου απλά και μόνο επειδή βαρέθηκα να βλέπω το logo των win για παραπάνω από 1 λεπτό :) (i5+250gb 7200rpm). Σκέφτομαι να επιλέξω 120gb και έχω τη ίδια απορία με τον "pabou13".

Intel ή OCZ. αξίζει να περιμένω sata3?

Γεια σε όλους,

ψάχνομαι και εγώ να αναβαθμίσω το laptop μου απλά και μόνο επειδή βαρέθηκα να βλέπω το logo των win για παραπάνω από 1 λεπτό :) (i5+250gb 7200rpm). Σκέφτομαι να επιλέξω 120gb και έχω τη ίδια απορία με τον "pabou13".

η OCZ είναι πιο γρήγορη στα writes και ναι αξίζει να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι για έναν vertex 3 που θα έχουν μειωθεί λίγο οι τιμές τους μέχρι τότε. Υποστηρίζει όμως το laptop SATA 3; Αν όχι τότε πάρε Vertex 2 με SATA II και θα είσαι υπερευχαριστημένος.

η OCZ είναι πιο γρήγορη στα writes και ναι αξίζει να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι για έναν vertex 3 που θα έχουν μειωθεί λίγο οι τιμές τους μέχρι τότε. Υποστηρίζει όμως το laptop SATA 3; Αν όχι τότε πάρε Vertex 2 με SATA II και θα είσαι υπερευχαριστημένος.

H αλήθεια είνια ότι αυτο ψαχνω τώρα, έχω τον hp 8540w.

Παντού όμως λέει SATA2

Για τους OCZ διαβαζω πολλα περιεργα review. Από την αλλη οι Intel έχουν σταθερότητα

Γεια σε όλους,

Βασικά μπορεις να αλλάξεις boot screen κ να μν αγοράσεις τπτ :-D :-D :-D

H αλήθεια είνια ότι αυτο ψαχνω τώρα, έχω τον hp 8540w.

Παντού όμως λέει SATA2

Για τους OCZ διαβαζω πολλα περιεργα review. Από την αλλη οι Intel έχουν σταθερότητα

Και εγώ μέχρι που πήρα πριν δύο μέρες έναν Vertex 2 και είναι μια χαρά. Οι intel έχουν το μέγιστο 38000 IOPS (Intel 320) ενώ οι Vertex 3 έχουν 70000 και οι Vertex 2 50000. Οι Vertex 2,3 έχουν τον sandforce controller που κάνει συμπίεση τα δεδομένα και έτσι είναι πιο γρήγοροι. Για αυτό και στα benchmarks τύπου Crystal Disk Mark & As SSD που χρησιμοποιούν μη συμπιέσημα δεδομένα κατά τη διάρκεια των benchmark τους, οι ταχύτητες που βγάζουν είναι αρκετά χαμηλότερες και μη ενδεικτικές των πραγματικών που έχουν οι Vertex 2,3. Αντίθετα, ακόμα και οι πιο καινούργιοι intel έχουν τον Marvell 88SS9174-BKK2 Controller που δεν συγκρίνεται με sandforce. Για να δοκιμάσεις sandforce δίσκο θέλεις ATTO Disk Benchmark που παράγει συμπιέσημα δεδομένα στα test που κάνει. Για αυτό και όσοι δοκιμάζουν άλλα προγράμματα με τους Vertex 2,3 βγάζουν παράξενα review.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...