Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πού είναι πάνω ρε σάικο;

Έτσι πως τα γράφετε εδώ μέσα μπήκα να δω κανένα review από τον 320 να δώ πόσο καλύτερος είναι και σε όλα κάτω είναι.Ακόμη και από τον 120άρη τον τέρμα πεσμένο σε σχέση με τον 240άρη.

Εγώ προσωπικά τον SSD τον παίρνω για τα 4K read(όπως θα έπρεπε να κάνει και οποιοσδήποτε άλλος καθώς είναι το σημαντικότερο)

36213.png

• Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το σημαντικότερο είναι το 4K random.Μάλιστα.Και γιατί δεν παίρνεις τον crucial;

Δεύτερον είσαι σίγουρος ότι αυτά τα νούμερα θα είναι τα ίδια και στους μικρότερους 320;

Δημοσ.

Σίγουρα.Απλά έτσι πως τα γράφατε νόμιζα ότι βγήκε τελείως μάπα ο άλλος και μπήκα είδα τα νούμερα και εκτός από το 4k read σε όλα τα άλλα πάνω ήταν.Να δούμε και τον max iops edition.Πρώτα θα βγει ο 120άρης αυτή τη βδομάδα και έπειτα ο 240άρης.Για μικρότερους δεν το σκέφτονται θα ήθελα να ήξερα;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχουμε δει reviews σε κάτω από 300GB μοντέλα για να δούμε πόσο πέφτει...

Δημοσ.

Μια ερώτηση όσον άφορα το firmware του ssd

Να τον βάλω επάνω σαν 2 δίσκο (secondary)και να δω αν έχει κανένα firmware update

η μετά ως primary ενώ έχω περάσει windows ?

Δημοσ.

Μια ερώτηση όσον άφορα το firmware του ssd

Να τον βάλω επάνω σαν 2 δίσκο (secondary)και να δω αν έχει κανένα firmware update

η μετά ως primary ενώ έχω περάσει windows ?

Οπως σε βολευει,δοκιμασε και βλεπεις.Εμενα πχ σαν secontary drive το toolbox δεν δουλευε με τπτ(μιλαω για Vertex).Αντιθετα σαν primary το ssd updater μου δουλεψε κομπλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...