mikrosgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 kαλησπερα, εχω μια τηλεοραση samsung με usb που παιζει ταινιες mp4, mov ,avi Θέλω να ενσωματώσω υπότιτλους σε ταινία αλλά να μην τους βλέπει σαν αρχείο υποτίτλων srt . Να είναι ενσωματωμένοι στο βίντεο μαζί. Ξέρετε εσείς κανένα πρόγραμμα που να ενσωματώνει τους υπότιτλους μέσα στην ταινία?? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 δεν παιζουν τωρα? το αρχειο εχει το ιδιο ακριβως ονομα με την ταινια? πχ avatar.avi , avatar.srt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris333 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 νομίζω μ'αυτό θα κάνεις δουλειά... http://www.perian.org/ (είναι και free) και εδώ οδηγίες: http://www.ehow.com/how_4891276_external-srt-subtitles-video-file.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 submerge και isubtitle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikrosgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από georgeadams, 4 Απριλίου 2011 - warez request Κρυμμένο από georgeadams, 4 Απριλίου 2011 - warez request submerge πολυ καλο , το δοκιμασα και ειναι πολυ καλο , εχεις κανενα lisence ? Συνδέστε για να σχολιάσετε
mikrosgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 δεν παιζουν τωρα? το αρχειο εχει το ιδιο ακριβως ονομα με την ταινια? πχ avatar.avi , avatar.srt η τηλεοραση δεν διαβαζει .str , πρεπει να ειναι ενσωματομενα σε ενα αρχειο , ξερεις καποιο προγραμμα που το κανει αυτο σε λειτουργικο mac osx 10.4 ( tiger) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 η τηλεοραση δεν διαβαζει .str , πρεπει να ειναι ενσωματομενα σε ενα αρχειο , ξερεις καποιο προγραμμα που το κανει αυτο σε λειτουργικο mac osx 10.4 ( tiger) Anν προσεξες το site του submerge έχει έκδοση για 10.4. http://www.bitfield.se/submerge/ είναι η έκδοση 1.8.1. Ppc επεξεργαστή έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikrosgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Anν προσεξες το site του submerge έχει έκδοση για 10.4. http://www.bitfield.se/submerge/ είναι η έκδοση 1.8.1. ok το ειδα , ευχαριστω Ppc επεξεργαστή έχεις? intel core duo 1.66 ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 intel core duo 1.66 ghz Αν είχες κάποιο γνωστό με Mac μοντέλο 2008 και μετα θα μπορουσε να σου περάσει το snow... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikrosgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 καμια αλλη ιδεα για λειτουργικο 10.4 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Έχω την εντύπωση ότι το μόνο που θα κάνει δουλειά είναι το Submerge. Και κοστίζει 9 δολλάρια - περίπου 6,5 ευρώ, δεν είναι δα και κανά τραγικό ποσό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikrosgr Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Έχω την εντύπωση ότι το μόνο που θα κάνει δουλειά είναι το Submerge. Και κοστίζει 9 δολλάρια - περίπου 6,5 ευρώ, δεν είναι δα και κανά τραγικό ποσό... πλεον ολα ειναι τραγικα , αλλα αυτο ειναι αλλοι κουβεντα και οχι του παροντος βλεπω να ξαναανοιγω το PC , αφου εκει υπαρχουν πολλα σπασμενα . . . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Προσωπικά δεν έχω δει καλύτερο, πρακτικότερο και γρηγορότερο πρόγραμμα από το aviaddsubsx των windows. Αν έχεις bootcamp, vmware κτλ νομίζω ότι αποτελεί ιδανική λύση. Το submerge που προτείνετε από κάποιους δεν το έχω εγκαταστήσει, αλλά κάποια άλλα προγράμματα που δοκίμασα στο παρελθόν είναι απλά τραγικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Προσωπικά δεν έχω δει καλύτερο, πρακτικότερο και γρηγορότερο πρόγραμμα από το aviaddsubsx των windows. Αν έχεις bootcamp, vmware κτλ νομίζω ότι αποτελεί ιδανική λύση. Το submerge που προτείνετε από κάποιους δεν το έχω εγκαταστήσει, αλλά κάποια άλλα προγράμματα που δοκίμασα στο παρελθόν είναι απλά τραγικά. +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikrosgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Έχω την εντύπωση ότι το μόνο που θα κάνει δουλειά είναι το Submerge. Και κοστίζει 9 δολλάρια - περίπου 6,5 ευρώ, δεν είναι δα και κανά τραγικό ποσό... τελικα τα εδωσα τα 8.5 ευρω ,αλλα με το submerge εχω τρομερα κοληματα στο encoding , εχθες το βραδυ κολησε στο 43% και μεχρι το πρωι δεν προχωρησε καθολου , και σκεφτομαι αυτην τιν λυση , τι λετε ? ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο εδω το software ? http://www.elgato.com/elgato/int/mai...oduct2.en.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.