topdim Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Λοιπόν, αγόρασα ένα ssd ocz vertex2 120gb και είπα να τον κάνω c ώστε να βάλω τα win 7 64 bit σε αυτόν και να εκμεταλλευτώ την ταχύτητα του. Λοιπόν, το περίεργο που συμβαίνει είναι ότι ενώ στο post, τον βρίσκει τον σκληρο, εκεί που επιλέγω στην διαδικασία εγκατάστασης των Windows, από το cd, το δίσκο που θα γίνει η εγκατάσταση και έχει τις επιλογές load driver, refresh κτλ, όπως και τον βλέπω αν πατήσω browse, δεν με αφήνει να προχωρήσω, γιατί λέει δεν βρίσκει driver. Τι BIOS update έκανα στην μητρική, τι firmware update στο ssd, τι floppies έκανα με το cd της μητρικής, τι άλλαξα καλώδια, κατάσταση στο BIOS( raid-achi-IDE), τίποτα αυτό. Δεν λέει να αναγνωρίσει τον driver. Έχει κανένας σας καμία ιδέα, γιατί έχω φάει πάνω από 5 ώρες και δεν λέει να αναγνωρίσει τον ssd.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 μηπως πριν πατησεις πανω του ωστε να κανει το setup, πρεπει να του κανεις διαμορφωση;
topdim Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Τον έχω σύνδεση σε άλλο υπολογιστή και τον έχω φορμάρει και όταν πατώ browse και τον βλέπω δεν με αφήνει να τον φορμάρω, αν εννοείς αυτό.
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Τον δίσκο δεν τον βλέπει καθόλου στην εγκατάσταση των windows ? Αν όχι δοκίμασε στο bios στους δίσκους κάπου έχει την επιλογή να αλλάξεις απο AHCI σε IDE και δοκίμασε ξανά εγκατάσταση.
topdim Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Τον δίσκο όπως αναφέρω τον βγάζει όταν ξεκινάει το μηχάνημα (boot). Μετά όταν φτάνω στο μενού που επιλέγω που να γίνει εγκατάσταση των windows, εκεί δεν τον εμφανίζει. Και όταν πάω να περάσω driver, είτε από cd ή floppy ή usb stick, ενώ δείχνει να περνάει τον εκάστοτε driver, δεν το βλέπει τον σκληρό, παρόλο που αν πατούσα browse, πριν περάσω τον driver τον έβλεπε. Πάντως έχω δοκιμάσει να τον συνδέσω και στον Intel και στον jmicron controller με όλες τις πιθανές επιλογές (raid,achi,IDE) και τίποτα. Λίγο που είδα στο site της ocz, από ότι κατάλαβα και άλλοι έχουν θέμα και πρέπει να κάνω update το firmware του Intel controller, με κάποια custom έκδοση του BIOS, αλλά έλα που δεν μου απαντά κανείς που θα την βρω. Το post είναι http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?82608-List-of-BIOS-files-with-updated-Intel-ICH9-10R-RAID-ROMs/page15 Αν μπορεί κανείς παιδιά να βοηθήσει γιατί θα το σπάσω...
nik187 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 δοκιμασες να αποσυνδεσεις ολους τους αλλους δισκους που εχεις και να αφησεις μονο αυτον πανω κατα την εγκατασταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.