pbp Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Γεια σε όλους, Δεν εχω ιδέα απο το πρόγραμμα Xilinx και ο καθηγητής μας χωρίς να μας δείξει τίποτα μας έβαλε μια απλή προσομοίωση ενός κυκλώματος... Τα έχω κάνει όλα αλλα οταν ειναι να κανω την προσομοίωση μου βγάζει error που γράφει : Simulator 702 - Can not design unit ergasia1 in library work located at isim/work... Τι κάνω λάθος?? Σας παρακαλώ χρειάζομαι Άμεση βοήθεια!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Γεια σε όλους, Δεν εχω ιδέα απο το πρόγραμμα Xilinx και ο καθηγητής μας χωρίς να μας δείξει τίποτα μας έβαλε μια απλή προσομοίωση ενός κυκλώματος... Τα έχω κάνει όλα αλλα οταν ειναι να κανω την προσομοίωση μου βγάζει error που γράφει : Simulator 702 - Can not design unit ergasia1 in library work located at isim/work... Τι κάνω λάθος?? Σας παρακαλώ χρειάζομαι Άμεση βοήθεια! Σε Schematic capture, σε VHDL, σε Verilog...; Σε τι; Δώσε περισσότερες πληροφορίες.
pbp Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Σε Schematic capture, σε VHDL, σε Verilog...; Σε τι; Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Σε VHDL... To Ελυσα το προιγούμενο προβλημα ... Τωρα ειμαι εδώ και δν ξερω τι να κανω με τα values ... http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=1avk2fw5gr1zg48&thumb=4
Dr.Fuzzy Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Σε VHDL... To Ελυσα το προιγούμενο προβλημα ... Τωρα ειμαι εδώ και δν ξερω τι να κανω με τα values ... http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=1avk2fw5gr1zg48&thumb=4 Φτιάξε ένα testbench και κάνε προσομοίωση. Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις.
pbp Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Φτιάξε ένα testbench και κάνε προσομοίωση. Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. A καταλαβα μαλλον... Ειναι αυτο που του δίνω τιμές πχ στα Α και Β μεσω ενως κώδικα ε ? πχ. tbmA: PROCESS AA<='0'; WAIT FOR 20us; . . .
Dr.Fuzzy Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 A καταλαβα μαλλον... Ειναι αυτο που του δίνω τιμές πχ στα Α και Β μεσω ενως κώδικα ε ? πχ. tbmA: PROCESS AA<='0'; WAIT FOR 20us; . . . Ναι ναι
pbp Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ναι ναι να ρωτήσω και κατι ακόμα ?? Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι συμβαίνει με τα μsec ?? και πως μπορώ να την εκτυπώσω την κυματομορφή αφου ειναι τεράστια ?? :/
Dr.Fuzzy Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 να ρωτήσω και κατι ακόμα ?? Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι συμβαίνει με τα μsec ?? και πως μπορώ να την εκτυπώσω την κυματομορφή αφου ειναι τεράστια ?? :/ Αν και δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις ακριβώς... Το κύκλωμα που έχεις υλοποιήσει μπορεί να δουλέψει σε κάποια μέγιστη συχνότητα. Αυτό μπορείς να το εξακριβώσεις στο report της synthesis ή του place & route που έχεις κάνει αν το έχεις κάνει target σε κάποιο FPGA. Αν η προσομοίωση που θες να κάνεις είναι RTL τότε δεν έχει σημασία το wait που έχεις βάλει αν είναι σε μs, όποτε μπορείς να βάλεις ns. Επίσης στο παράθυρο της προσομοίωσης πρέπει να έχει και ένα zoom in/out!
pbp Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Αν και δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις ακριβώς... Το κύκλωμα που έχεις υλοποιήσει μπορεί να δουλέψει σε κάποια μέγιστη συχνότητα. Αυτό μπορείς να το εξακριβώσεις στο report της synthesis ή του place & route που έχεις κάνει αν το έχεις κάνει target σε κάποιο FPGA. Αν η προσομοίωση που θες να κάνεις είναι RTL τότε δεν έχει σημασία το wait που έχεις βάλει αν είναι σε μs, όποτε μπορείς να βάλεις ns. Επίσης στο παράθυρο της προσομοίωσης πρέπει να έχει και ένα zoom in/out! οκ ευχαριστώ! με κάλυψες πλήρως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.