andreasl Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Πάνε καλά οι άνθρωποι; Για το adblock plus και μόνο χρησιμοποιώ firefox. Αλλιώς υπάρχει και ο opera.
gkanel Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Προφανώς αυτό γίνεται γιατί έχασε το match της ταχύτητας. Είναι κρίμα πάντως η Mozilla να ρίχνει το φταίξιμο σε λογισμικό που είτε φτιάχνει η ίδια(Firebug) είτε φτιάχνουν όλοι αυτοί που τη στηρίξαν όλο αυτόν το καιρό της ανόδου της: Στους developers-contributors των plugins! Εγώ διαφωνώ ότι φταίνε οι developers, η Mozilla επετρέψε να φτιάξουμε ότι βολέυει τον καθένα και για αυτό το λόγο να να έχει τέτοια άνοδο. Τόσο καιρο που οι υπόλοιποι κοιμόντουσαν, τα pluginς ήταν η βασική διαφοροποίηση του Firefox. Πάντως άλλοι έχουν βρει λύση για αυτό χωρίς να κράζουν τα plugins τους. Αξίζει να το ερευνήσετε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Πάνε καλά οι άνθρωποι; Για το adblock plus και μόνο χρησιμοποιώ firefox. Αλλιώς υπάρχει και ο opera. Εγω με το που υλοποιηθηκε σε ικανοποιητικο βαθμο στο chrome, εφυγα απο FF. Για να δουμε, οταν ερθει το νεο συστημα θα με ξανακερδισει?
theTuber Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Εγω με το που υλοποιηθηκε σε ικανοποιητικο βαθμο στο chrome, εφυγα απο FF. Για να δουμε, οταν ερθει το νεο συστημα θα με ξανακερδισει? Δεν υλοποιήθηκε ακόμα στον chrome όπως πρέπει. To adblock plus for chrome δεν μπλοκάρει διαφημίσεις, απλά τις κατεβάζει κανονικά και τις κρύβει. Ενώ η άλλη επέκταση, το adblock for chrome, μπλοκάρει καλύτερα τις διαφημίσεις αλλά καθυστερεί ορατά την ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων
polaki Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Πάνε καλά οι άνθρωποι; Για το adblock plus και μόνο χρησιμοποιώ firefox. Αλλιώς υπάρχει και ο opera. Adblock plus υπάρχει και στον chrome, που προσωπικά τον προτιμαω. Η ουσία είναι ότι οι προγραμματιστες πρέπει στο μετρό του δυνατού να κάνουν optimize τον κώδικα τους ώστε να μην καθηστερει ολόκληρη την εφαρμογή. Οπότε η λίστα αυτή με βρίσκει σύμφωνο! Μακάρι να γίνει το ίδιο κ για τον Chrome! Δεν υλοποιήθηκε ακόμα στον chrome όπως πρέπει. To adblock plus for chrome δεν μπλοκάρει διαφημίσεις, απλά τις κατεβάζει κανονικά και τις κρύβει. Ενώ η άλλη επέκταση, το adblock for chrome, μπλοκάρει καλύτερα τις διαφημίσεις αλλά καθυστερεί ορατά την ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων Δεν το ήξερα αυτο φίλε μου, σημαντική διάφορα όντως! Αν και σε καθημερινό browsing δεν με έχει απασχολήσει.
Antonis_V Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Mozilla is Dead! Δοκίμασα όλα το νέα Browser - και κατέληξα στον Chrome πάλη. Δυστοιχος όλοι αντιγράφουν, αντί να δοκιμάσουν κάτι δικό τους, η να βγάλουν κάτι καινούριο.... Κ το πλεονέκτημα που είχε ο Mozilla με τα Addons έγινε πλέον μειονέκτημα. Send from my iPad2 from my Toilette.
mojiro Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 το adblock+ προκαλεί όντως τεράστιο πρόβλημα, αλλά 1) αν το χτίσεις μόνος 2) το ανανεώνεις με νέους κανόνες 3) φροντίζεις να σβήνεις κανόνες που δεν έχουν πρακτική υπόσταση πλέον (πχ, δε θα επισκέπτεσαι συνέχεια τα ίδια sites ή πολλές εταιρίες διαφημίσεων αλλάζουν url's και δεν ταυτοποιούνται από το adblock+) τότε έχεις την χρυσή τομή. Προσωπικά σβήνω όποιον κανόνα μένει αχρησιμοποίητος για πάνω από 1 μήνα. Έτσι έχω ~100 κανόνες.
KilliK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Mozilla is Dead! Δοκίμασα όλα το νέα Browser - και κατέληξα στον Chrome πάλη. Δυστοιχος όλοι αντιγράφουν, αντί να δοκιμάσουν κάτι δικό τους, η να βγάλουν κάτι καινούριο.... Κ το πλεονέκτημα που είχε ο Mozilla με τα Addons έγινε πλέον μειονέκτημα. Send from my iPad2 from my Toilette. ε ποτε: IE back to losing share, Firefox gains a little, Chrome still surging http://www.techspot.com/news/43096-ie-back-to-losing-share-firefox-gains-a-little-chrome-still-surging.html
theTuber Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 το adblock+ προκαλεί όντως τεράστιο πρόβλημα Η λίστα που βγήκε αναφέρεται σε καθυστέρηση της εκκίνησης του firefox. Σε τι προκαλεί τεράστιο πρόβλημα το adblock plus? Καθυστερεί την πρώτη εκκίνηση του browser κατα 21%? Δηλαδή π.χ. αντί για 2 δευτερόλεπτα θα κάνει 3 ? Και τι έγινε ? Για τις λίστες με τους κανόνες, έχω 3 λίστες και δεν παρουσιάζει καμιά καθυστέρηση, ίσα ίσα επειδή μπλοκάρονται τα περιττά φορτώνουν οι σελίδες πολύ πιο γρήγορα
fistfulodollars Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 +1 (-1 καλύτερα) και για μένα στο VideoDownloadHelper. Θα το σκεφτώ να το εγκαθιστώ αμέσως σε όλα τα PC μου.
KilliK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Απλα αγόρασε εναν SSD για να ξεμπερδέψεις. ακριβως.απο τοτε που εβαλα ενα ssd για τα windows,ειτε chrome,ειτε opera ειτε firefox τρεξω o startup χρονος ειναι ο ιδιος. επiσης για το firefox εχω φτιαξει 2-3 profiles το καθενα για συγκεκριμενη δουλεια: chat,shop,download κτλ επομενως δεν χρειαζεται να φορτωνω ολα τα addons σε ενα Profile για να τα κανω ολα μαζι. Προφανώς αυτό γίνεται γιατί έχασε το match της ταχύτητας. για το startup time του browser γινεται το θεμα,oχι για το φορτωμα των σελιδων...
gnsX Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 περιμένω κάποιον που ελέγχει τα cookies ένα-ένα για να ολοκληρωθεί το Browsing as Nuclear Science Check one by one ad rules->Done loading specific profile ->Done Check every single cookie ->Done Check every single JS ->Done YOU ARE NOW READY TO SURF THE WEB απόλαυση το σερφάρισμα
Antonis_V Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 ε ποτε: IE back to losing share, Firefox gains a little, Chrome still surging http://www.techspot.com/news/43096-ie-back-to-losing-share-firefox-gains-a-little-chrome-still-surging.html Κάθε μέρα κ ένα άλλο. Έμπαινα στης σελίδες που χρειάζομαι για την δουλειά, και σε καθημερινή βάση που χειριζομαι πρωσοπικα. Και γιαταυτο κατέληξα στο Chrome. Sent from my IPad2 from my toillete!
KilliK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 α εννοουσες Mozilla is dead for you.διοτι κατα τα αλλα ζει και βασιλευει.οκ τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα