Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ώρα με τον ff είμαι ευχαριστημένος όχι μόνο για την ταχύτητα, αλλά για την σταθερότητα της ταχύτητας.

Επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία, και κατεβάζω αρκετές φωτογραφίες, με τον Chrome, κατεβαίνει λίγο, σταματά, ξαναξεκινά, ξανασταματά, όλο διακυμάνσεις στο άνοιγμα, ενώ με τον firefox ανοίγει σταθερά.

Μετρώντας με το speedtest, φαίνονται οι διακυμάνσεις που κάνει ο Chrome, ενώ στον firefox το διάγραμμα είναι μία ευθεία γραμμή.

Ο τελευταίος firefox με έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένο με την σταθερότητα της ταχύτητάς του.

Έστω και αν κάποια πρόσθετα τον επιβαρύνουν ελάχιστα, και πάλι είναι πρώτος στην προτίμησή μου.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν διάβαζες το link που έδωσες με την λίστα του Fanboy για Opera θα έβλεπες ότι αυτό όλο που περιγράφει εκεί (έτσι το πες) είναι το download και μετά copy/paste.

Το λέει κι ολας:

1.save this file into

2.Vista/7) C:\Users\"your username"\AppData\Roaming\Opera\Opera\

Όοοοοοοολο αυτό λοιπόν λέει εκεί

Copy/paste για να ανανεώνεις τις λίστες ΔΕΝ κάνεις γιατί ευτυχώς υπάρχει ακόμα το δεξί κλικ στο ποντίκι :X

Επίσης εγγενώς υποστηρίζει και Click To Flash η Οpera ενώ εσύ θέλεις άαααααλλο ένα addon για αυτό,είμαστε στο 45%+,να τ αφήσω; :P

Όσο για τον ΙΕ9 αν ακολουθούσες τα βήματα που έγραψα (δεν τα βγαλα απο το μυαλό μου) θα έβλεπες ότι πατώντας αυτό

2rcn53l.jpg

σε πάει εδώ http://iegallery.com/en/trackingprotectionlists/ ,πατάς add TPL και τπτ άλλο.EasyList+EasyPrivacy+Fanboy list είναι όλα εκεί

Όσο για το custom block,φυσικά και βλέπεις τι φορτώνει για να αποφασίσεις τι να μπλοκάρεις και τι όχι

2zzj01v.jpg

Με συγχωρείς αλλά ως τώρα ότι έχεις πει ότι δεν έχουν οι άλλοι για ad blocking σου δείχνω ότι το 'χουν και μάλιστα χωρίς να τους κάνει χάρη κάποιος developer αλλά εγγενώς ,επιμένεις όμως ότι δεν είναι σωστές λύσεις και ότι δεν κόβουν τις διαφημίσεις εντελώς,λες και είμαστε όλοι με ΙΕ9+Opera τίγκα στα banners και λέμε ψέματα ότι δεν βλέπουμε καμία

Δεν κολλάω στα πρόσθετα,υπέρ είμαι,αλλά ο Firefox έτσι όπως πάει θα θέλει πρόσθετο για να κάνει copy/paste,χωρίς αυτά δεν λειτουργεί,είτε με 1 απο αυτά όπως λες είτε με 130 που χρειάζεται για να φτάσει τις λειτουργίες άλλων.Kαι τώρα βγαίνει και λέει "Δεν φταίμε εμείς που πίνεις φραπέ στο διάστημα click και opening του προγράμματος αλλά τα addons".E δεν στέκει,μ ενοχλεί

Άκου addon Reload Every (στη λίστα είναι),ούτε αυτό εγγενώς;Ούτε;

Δημοσ.

(..) υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που ασχολείται με τον συγκεκριμένο browser οπότε και λογικό είναι κάποια addons να μην είναι τόσο γρήγορα όσο θα μπορούσαν να είναι ή να δεσμεύουν περισσότερη μνήμη από ότι πραγματικά χρειάζονται(...)

digekas μην μπερδεύεσαι, η λίστα που έδωσε η mozilla αφορά στο startup time και μόνο! Γι'αυτο γκρίνιαξα με τη λογική τους, εδώ έχουμε τόσα πράγματα να μετρήσουν, κάθονται και μου μετράνε το φόρτωμα; :shock:

Τεχνικό βαρετό μπλαμπλα:

Φυσικά και το flashgot θα είναι πρώτο σε καθυστέρηση γιατι είναι 1,5mb addon συμπιεσμένο (xpi) ενώ αν ήταν ανοικτά folders θα φόρτωνε γρηγορότερα. Ακόμα, αν σβήσεις απο το xpi τα Localizations που δεν χρειάζονται ανοίγει αέρα. Το έχω "πειράξει" μονος μου και σας το αποδεικνύω οποτε θέλετε, το έχω αναφέρει και στον Ιταλό που το φτιάχνει και μου απάντησε κατι κουκουρούκου οτι δεν του αρέσει το addon να είναι σε ανοικτά folders. Προφανως γιατι το addon του περιλαμβάνει .exe αρχείο και φοβάται τους securito-τρομολάγνους. :mrgreen:

Αντίθετα, το γνωστό Session Manager μέχρι πρότινος ηταν .xpi (συμπιεσμένο), εδω και 2 versions ο δημιουργός του το έσπασε σε ανοικτά folders και φορτώνει πλεον σε χρόνο μηδεν. Το μειονέκτημα είναι οτι τα ανοικτά folders πιάνουν περισσότερο χώρο στο δίσκο λόγω slack.

Δημοσ.

Φίλε μου δεν είναι θέμα μπερδέματος, ξέρω πολύ καλά τι λέω, είναι αξίωμα το να θεωρείς ελάχιστα πράγματα τέλεια οπότε και τα υπόλοιπα επιδέχονται βελτίωσης. :-)

Είπα λοιπόν ότι από κάπου πρέπει να κάνουν την αρχή και έπεται συνέχεια, τόσο απλά. :-)

Δημοσ.

Φυσικά και το flashgot θα είναι πρώτο σε καθυστέρηση γιατι είναι 1,5mb addon συμπιεσμένο (xpi) ενώ αν ήταν ανοικτά folders θα φόρτωνε γρηγορότερα. Ακόμα, αν σβήσεις απο το xpi τα Localizations που δεν χρειάζονται ανοίγει αέρα. Το έχω "πειράξει" μονος μου και σας το αποδεικνύω οποτε θέλετε, το έχω αναφέρει και στον Ιταλό που το φτιάχνει και μου απάντησε κατι κουκουρούκου οτι δεν του αρέσει το addon να είναι σε ανοικτά folders. Προφανως γιατι το addon του περιλαμβάνει .exe αρχείο και φοβάται τους securito-τρομολάγνους. :mrgreen:

Αντίθετα, το γνωστό Session Manager μέχρι πρότινος ηταν .xpi (συμπιεσμένο), εδω και 2 versions ο δημιουργός του το έσπασε σε ανοικτά folders και φορτώνει πλεον σε χρόνο μηδεν. Το μειονέκτημα είναι οτι τα ανοικτά folders πιάνουν περισσότερο χώρο στο δίσκο λόγω slack.

:confused:

Καλά που βρίσκεις τον χρόνο φόρτωσης ήσσονος σημασίας. Που να τον θεωρούσες και σημαντικό δηλαδή! :P

Δημοσ.

:confused: Καλά που βρίσκεις τον χρόνο φόρτωσης ήσσονος σημασίας. Που να τον θεωρούσες και σημαντικό δηλαδή! :P

Αφου έχω 26 addons enabled βρεεεεεεεεε!!!! Η ανάγκη με έριξε στη ζητιανιά των ms :P

Εσυ ως developer θεωρείς οτι πρεπει να ασχοληθούμε κι αλλο με το startup των addon και του browser? Δεν προέχουν άλλα πράγματα όπως πχ. οτι ο browser έγινε βαρύτερος και αργότερος στην απόκριση, τουλάχιστον σε μικρομεσαίο συστημα; :confused:

Φίλε μου δεν είναι θέμα μπερδέματος, ξέρω πολύ καλά τι λέω, είναι αξίωμα το να θεωρείς ελάχιστα πράγματα τέλεια οπότε και τα υπόλοιπα επιδέχονται βελτίωσης. :-) Είπα λοιπόν ότι από κάπου πρέπει να κάνουν την αρχή και έπεται συνέχεια, τόσο απλά. :-)

Δεν συμφωνω σ'αυτο. Σερνονται στο παιχνίδι του γρήγορου startup ελεω καμπάνιας chrome. Αποψη μου και αποψη σας, θα δείξει.. :whistle:

Δημοσ.

26;;; Καλά συλλογή τα κάνεις;;; Άντε με το καλό να τα εκατοστήσεις... :lol: :P

parsifal, είπαμε δεν μας προβληματίζει και τόσο η διαφορά των 0.5s στην εκκίνηση αλλά όταν αυτός ο χρόνος γίνεται δεκαπλάσιος ενώ θα μπορούσε να ήταν πχ τριπλάσιος εκεί φυσικά και θα βγει μεζούρα αφού το μέγεθος είναι υπολογίσιμο και το μέγεθος κάνει την διαφορά και άσε τους άλλους να λένε ότι όλα είναι θέμα χρήσης... :lol:

Δημοσ.

Όσο για τον ΙΕ9 αν ακολουθούσες τα βήματα που έγραψα (δεν τα βγαλα απο το μυαλό μου) θα έβλεπες ότι πατώντας αυτό

σε πάει εδώ http://iegallery.com/en/trackingprotectionlists/'>http://iegallery.com/en/trackingprotectionlists/ ,πατάς add TPL και τπτ άλλο.EasyList+EasyPrivacy+Fanboy list είναι όλα εκεί

Όσο για το custom block,φυσικά και βλέπεις τι φορτώνει για να αποφασίσεις τι να μπλοκάρεις και τι όχι

Με συγχωρείς αλλά ως τώρα ότι έχεις πει ότι δεν έχουν οι άλλοι για ad blocking σου δείχνω ότι το 'χουν και μάλιστα χωρίς να τους κάνει χάρη κάποιος developer αλλά εγγενώς ,επιμένεις όμως ότι δεν είναι σωστές λύσεις και ότι δεν κόβουν τις διαφημίσεις εντελώς,λες και είμαστε όλοι με ΙΕ9+Opera τίγκα στα banners και λέμε ψέματα ότι δεν βλέπουμε καμία

Το βρήκα το λάθος. Το λαπτοπ με τα windows 7 έχει τον ΙΕ 9 RC , δεν αναβαθμίστηκε στην τελικη έκδοση και δεν έχει κουμπί στην RC να σε πάει στο

http://iegallery.com/en/trackingprotectionlists/ :shock: Για την ακρίβεια ήταν η πρώτη φορά που είδα την σελίδα αυτή :shock: Εντάξει, λυμένο το θέμα του adblocking σε ΙΕ 9 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Για τον όπερα είπα ότι θέλει αυτοματοποιημένα πράγματα, να γίνεται αυτόματα αναβάθμιση και το element hiding να μην χρειάζεται να το κάνεις εσύ επιπλέον. Δεν είπα ότι είναι ο όπερα τιγκα στα banners. Απλά όλο και κάτι ξεφεύγει σε σχέση πάντα με το ABP (είναι και θέμα της λίστας του fanboy)

Δημοσ.

theTuber-gnsX, το παίζετε good cap-bad cap, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ποιος!!! :lol: :P

(Ελπίζω να μην μπέρδεψα πάλι τίποτα a/u και έχουμε πάλι εντάσεις!!! :lol: ;))

Crustys+mug.jpg

Δημοσ.

26;;; Καλά συλλογή τα κάνεις;;; Άντε με το καλό να τα εκατοστήσεις... :lol: :P

Δεν ξέρεις τι χάνεις σε ταχύτητα και παραγωγικότητα με απειροελάχιστη επίπτωση στο performance, αν φυσικά τα χρειάζεσαι. Εγω δεν μπορώ να ζήσω πλεον χωρις αυτα. :-)

---Enabled---

Aardvark

Bookmarks Tab

Digger

DownThemAll!

Drag'n'go

FireGestures

FlashGot

Get File Size

Ghostery

Greasemonkey

NoScript

Read it Later (Modded)

Restart Firefox

Screengrab

SearchPreview

Secure Login

Session Manager

Tabberwocky

Organize Status Bar

TwitterBar

SaveLink

Morning Coffee

Adblock Plus

Element Hiding Helper for Adblock Plus

Saved Password Editor

Web Developer

Battlefield Play4Free (λόγω closed beta)

----Disabled----

PlacesCleaner

CheckPlaces

Clear Form History

Form History Control

Δημοσ.

theTuber-gnsX, το παίζετε good cap-bad cap, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ποιος!!! :lol: :P

Απλή συζήτηση κάνουμε και προσπαθούμε να δούμε τι γίνεται με ένα συγκεκριμένο θέμα. Λίγο off-topic βγήκε βέβαια αλλά βρήκαμε λύσεις και διορθώσαμε και κάτι. :-D

Δημοσ.

Ναι βρε συ, πλάκα κάνω. :-)

Ποιος θα το έλεγε όμως ε, ότι θέμα που θα είχε να κάνει με την επιβράδυνση (ή και την επιτάχυνση πολλών g) που προκαλούν τα addon-extensions του ff (λες και δεν μας έφτανε ολόκληρη ουρά!!!) θα έδιναν τέτοιες λύσεις σε opera και ie9!!! :lol: :P ;)

Δεν ξέρεις τι χάνεις σε ταχύτητα και παραγωγικότητα με απειροελάχιστη επίπτωση στο performance, αν φυσικά τα χρειάζεσαι. Εγω δεν μπορώ να ζήσω πλεον χωρις αυτα. :-)

---Enabled---

Aardvark

Bookmarks Tab

Digger

DownThemAll!

Drag'n'go

FireGestures

FlashGot

Get File Size

Ghostery

Greasemonkey

NoScript

Read it Later (Modded)

Restart Firefox

Screengrab

SearchPreview

Secure Login

Session Manager

Tabberwocky

Organize Status Bar

TwitterBar

SaveLink

Morning Coffee

Adblock Plus

Element Hiding Helper for Adblock Plus

Saved Password Editor

Web Developer

Battlefield Play4Free (λόγω closed beta)

----Disabled----

PlacesCleaner

CheckPlaces

Clear Form History

Form History Control

Δεν αντιλέγω καθόλου. Αυτή εξάλλου είναι μία από τις βασικές αρχές μου, δώσε στον κόσμο επιλογές και άσε τον να σκεφτεί και να προβληματιστεί και να κρίνει ο ίδιος. Φυσικά η αδράνεια ενός σώματος όπως ξέρουμε από την φυσική απαιτεί μεγάλες δυνάμεις για να μπει σε κίνηση, οπότε και εκεί σπρώχνουμε και εμείς λίγο παραπάνω για αυτό και βλέπουμε αντιδράσεις. Το παν όμως είναι να μπει το νερό στο αυλάκι και από εκεί και πέρα το αυλάκι θα γίνει ποταμός και ο ποταμός πίσω δεν γυρίζει! :-) ;)

Δημοσ.

Εγω θέλω να τονίσω -για να μη φύγουμε εκτός θέματος- οτι είναι απείρως ύποπτο να ψάχνουν τώρα τα slow-starting addons, την ώρα που κυκλοφόρησε ο ff4 και ανοίγει 10 φορές πιο γρήγορα απο τον ff3.6. Μου θυμίζει τον ραν-ταν-πλαν που τον χτυπούσαν στην 3η σελίδα και γαύγιζε στην 18η.

%CE%A1%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%A0%CE%9B%CE%91%CE%9D.jpg

Πράγματι χρειαζόταν αυτή η λίστα, και ήταν τόσα χρόνια με ff3.6 που έσερνε το σύμπαν στο startup. Τελος πάντων ας δούμε αν θα ασχοληθούν με τα memory leaks ορισμένων addons. :-(

Δημοσ.

Εμενα ο firefox4 κανει 33 δευτερολεπτα να ανοιξει ρε παιδια!Ελεος ειναι.Δεν φταιει το pc μου.με κλειστα αντιβαιρους και εχω καλο πισι γενικα.ο κρουμ ανοιγει σε 3 δευτερολεπτα.ελεος...δεν ξερω τι φταιει παντως για εμενα ο firefox εχει ερθει σε δευτερη μοιρα απο οταν βγηκε η πρωτη εκδοση του chrome.θα πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα για να επιστρεψω.η google απο οτι φαινεται ειναι η μονη εταιρια που ψαχνει λυσεις για το γρηγορο ανοιγμα ιστοσελιδων και αυτο περναει και απο καθε νεα εκδοση του chrome...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...