pavlos1908 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Καλησπερα, σημερα αντιμετωπισα ενα προβλημα με το ιντερνετ! Χθες κολλησα ιο, εκανα format και σημερα ξαφνικα επειτα που ειχα τελειωσει με το κατεβασμα και την εγκατασταση ολων των "απαραιτητων" προγραμματων, κανοντας serfing ξαφνικα το internet επεσε.. Εχω windows 7 και μου εβγαλε το κιτρινο θαυμαστικο στην περιοχη συνδεσης! Το ιντερνετ μου το παρεχει η hol.. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι μπαινοντας στο ιντερνετ μεσω wi-fi απο το κινητο, το ιντερνετ δουλευε κανονικα απο το κινητο! Απο τον υπολογιστη ομως δεν ελεγε να ανοιξει καμια σελιδα παρολο που το router δουλευε κανονικα και τα λαμπακι αναβαν ολα οπως επρεπε ( power, lan 1, wlan, adsl, online ) ! Κανοντας την "αντιμετωπιση προβληματων" μου εβγαλε το προβλημα οτι η προεπιλεγμενη πυλη δεν ειναι διαθεσιμη και δεν ηξερα ουτε ξερω πως να το φτιαξω αυτο.. Τωρα ξαφνικα το ιντερνετ επανηλθε στον υπολογιστη ομως προβλεπω να ξανα πεφτει! Καμια βοηθεια?
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 αν θες δωσε καρφωτα Ip και dns στην καρτα δικτυου.αν μπαινεις ασυρματα δοκιμασε με αλλο κλειδωμα στο ασυρματο και τους πιο νεους drivers για την καρτα.επισης service pack και ενημερωσεις για to pc.
greenmachine Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εχω ένα παρομοιο πρόβλημα..Με καινούργιο laptop Vaio και κάρτα δικτύου Broadcom BCM 43142, ανα 2-3 ώρες (αλλοτε περισσότερο, άλλοτε λιγότερο) εκεί που σερφάρω, ξαφνικά παγώνει το internet και βγαίνει ένα κιτρινο θαυμαστικό κάτω δεξιά στην περιοχή ειδοποιήσεων στο σηματάκι του σήματος του wifi. Ανγκαστικά πατάω δεξί κλικ --> Επιδιόρθωση περιμένω λίγο και μετά αυτοεπιδιορθώνεται, βγάζοντας το μήνυμα "Η προεπιλεγμένη πύλη δεν είναι διαθέσιμη", αφού έχει κάνει πρώτα μια "Επαναφορά του προσαρμογέα "Wi-Fi". Να σημειώσω ότι έβαλα τους πιο πρόσφατους drivers της κάρτας δικτύου απο το site της Sony, ενώ το router δεν ευθύνεται, μιας και το κινητό συνδεεται κανονικά. Τι μπορεί να φταίει? Κάποιο πρόβλημα μεταξύ drivers και windows 8?? Είναι πραγματικά πολύ σπαστικό γιατί όταν γίνεται μπορεί να διακόψει ένα downloading, μια κλήση στο skype, μια συναλλαγή κοκ.. -----------Tωρα μου ξαναγινε, και έβγαλε άλλο error κατα την επιδιόρθωση: "Πρόβλημα ασύρατης σύνδεσης ή σημείου πρόσβασης"..
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εχω ένα παρομοιο πρόβλημα..Με καινούργιο laptop Vaio και κάρτα δικτύου Broadcom BCM 43142, ανα 2-3 ώρες (αλλοτε περισσότερο, άλλοτε λιγότερο) εκεί που σερφάρω, ξαφνικά παγώνει το internet και βγαίνει ένα κιτρινο θαυμαστικό κάτω δεξιά στην περιοχή ειδοποιήσεων στο σηματάκι του σήματος του wifi. Ανγκαστικά πατάω δεξί κλικ --> Επιδιόρθωση περιμένω λίγο και μετά αυτοεπιδιορθώνεται, βγάζοντας το μήνυμα "Η προεπιλεγμένη πύλη δεν είναι διαθέσιμη", αφού έχει κάνει πρώτα μια "Επαναφορά του προσαρμογέα "Wi-Fi". Να σημειώσω ότι έβαλα τους πιο πρόσφατους drivers της κάρτας δικτύου απο το site της Sony, ενώ το router δεν ευθύνεται, μιας και το κινητό συνδεεται κανονικά. Τι μπορεί να φταίει? Κάποιο πρόβλημα μεταξύ drivers και windows 8?? Είναι πραγματικά πολύ σπαστικό γιατί όταν γίνεται μπορεί να διακόψει ένα downloading, μια κλήση στο skype, μια συναλλαγή κοκ.. ----------- Tωρα μου ξαναγινε, και έβγαλε άλλο error κατα την επιδιόρθωση: "Πρόβλημα ασύρατης σύνδεσης ή σημείου πρόσβασης".. δοκιμη αλλο καναλι η δοκιμη αλλο κλειδωμα.επισης δοκιμη με αλλο firmware για το ρουτερ.
greenmachine Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 To router δε μπορώ να το πειράξω, γιατί είναι κοινόχρηστο στην πολυκατοικία (είμαι στο εξωτερικό). Η αλλαγή του κλειδώματος ή των καναλιών πως ακριβώς γίνεται?Πάντως θυμάμαι ότι και στην Αθήνα με το router μου είχα κάποια παρόμοια προβληματα, όπου πάγωνε για λίγα δευτερόλεπτα το internet. Απλά επειδή τότε δεν έβγαζε θαυμαστικό, δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία!p.s. Εχω κάνει διάφορα "πειράματα", π.χ. έχω ξετικάρει την "απενεργοποίηση συσκευής για εξοικονόμηση ενέργειας", το πρωτόκολλο tcp/ipv6.. Αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Και το πρόβλημα εμφανίζεται σε random στιγμές (μπορεί για ώρες να είναι οκ και μετά σε μισή ώρα να το κάνει 2 φορές)
Universal Soldier Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Aφού είναι κοινόχρηστο απλά το ξεσκίζεται και κολλάει πως θα δουλέψει ολόκληρη πολυκατοικία με ένα modem ??
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 To router δε μπορώ να το πειράξω, γιατί είναι κοινόχρηστο στην πολυκατοικία (είμαι στο εξωτερικό). Η αλλαγή του κλειδώματος ή των καναλιών πως ακριβώς γίνεται? Πάντως θυμάμαι ότι και στην Αθήνα με το router μου είχα κάποια παρόμοια προβληματα, όπου πάγωνε για λίγα δευτερόλεπτα το internet. Απλά επειδή τότε δεν έβγαζε θαυμαστικό, δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία! p.s. Εχω κάνει διάφορα "πειράματα", π.χ. έχω ξετικάρει την "απενεργοποίηση συσκευής για εξοικονόμηση ενέργειας", το πρωτόκολλο tcp/ipv6.. Αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Και το πρόβλημα εμφανίζεται σε random στιγμές (μπορεί για ώρες να είναι οκ και μετά σε μισή ώρα να το κάνει 2 φορές) μεσα απο το Interface του ρουτερ γινεται.και το καναλι και το κλειδωμα.αν αλλαξεις το κλειδωμα οπως μπορει να εχουν θεμα οι υπολοποι μετα οποτε καλυτερα αστο.εκτος αν εκει και στο σπιτι σου υπαρχει το ιδιο ρουτερ και υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με την ασυρματη καρτα σου.αν θες δοκιμασε την καρτα σου να την βαλεις σε b mode αντι για b/g μηπωςπαιξει καλυτερα.τωρα βεβαια μπορει σπιτι να ηταν και κατι διαφορετικο εφοσον λες οτι δεν εβγαζε το θαυμαστικο.αν εχεις καμια αλλη ασυρματη καρτα για το λαπτοπ θα ηταν μια καλη δοκιμη Aφού είναι κοινόχρηστο απλά το ξεσκίζεται και κολλάει πως θα δουλέψει ολόκληρη πολυκατοικία με ένα modem ?? αν του το κανει και σπιτι μπορει να μην ειναι το ρουτερ και αφου λεει οτι με το κινητο ειναι οκ
greenmachine Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Στο router δε μπορω να έχω πρόσβαση. Είναι του διαχειριστή της πολυκατοικίας, και μου παρέχεται ως υπηρεσία το ασύρματο internet στην τιμή του ενοικιου. Επίσης δε μπουκώνει ή κάτι αντίστοιχο μιας και όπως ανέφερα απο το κινητό μπαίνει κανονικά, ενόσω υπάρχει το κιτρινο θαυμαστικό στο laptop. Εχω δοκιμάσει όλες τις πατέντες που έχω διαβάσει, μέχρι και εκκαθάριση του tcp/ip stack. Οπότε αναγκαστικά πρεπει να αγοράσω άλλη κάρτα δικτύου και να παρακάμπτω την ενσωματωμένη του laptop? Και αν μου βγάλει ξανά το πρόβλημα? Γιατί μπορεί να είναι θέμα των windows 8..Μύλος.. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2013 από greenmachine
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα