Michaels_V2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 και που λετε.....την πρωτη φορα που πηρα μου ειπαν θα μου στειλουν e-mail δν μου εστειλαν λογικα θα το σημειωσαν λαθος....την 2 φορα που πηρα μετα απο καμια 1,5 βδομαδα δινω παλι τα στοιχεια περιμενω παλι τπτ....περνω εχθες τα ξαναδινω που λενε εχει σταλθει ηδη μια...τους λεω δν εχει ερθει τπτ...μου λενε ωραια ανοιγουμε καινουργια κληση να περιμενεις...σημερα το πρωι με παιρνουν απο το κουριερ..και μου λενε εχω δεμα και μου ειπαν πως και πριν καμποσο καιρο ειχαν αλλα δν ειχαν το τηλ μου !! και τεσπα εβγαλα την καινουργια απο το κουτι εβαλα την παλια....βεβαια η παλια ηταν εκδοση A00 made in tsech republic Και αυτη A02 made in china αλλα δν εχει καμια απολυτως διαφορα αψογες και οι 2....για την dell εχω να πω τα καλυτερα λογια σε μια μερα την οθονη....ενταξει τις αλλες φορες θα εγινε λαθος στην επικοινωνια δν εχει σημασια
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Θα 'θελα να 'ξερα ποιος ευθύνεται για τα λάθη που αναφέρεις..
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Θα 'θελα να 'ξερα ποιος ευθύνεται για τα λάθη που αναφέρεις.. Τώρα εσύ το παίζεις δικηγόρος του ή είναι ιδέα μου;
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Η ιδέα σου είναι :Ρ Μα να έχουν στείλει κι άλλη στην εταιρεία courier και να έχει γυρίσει πίσω επειδή δεν είχαν πάρει τηλέφωνο του παραλήπτη;
Michaels_V2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 εγω το τηλ το ειχα δωσει θυμαμαι τωρα αν το δωσαν λαθος τι να πω....παντως καλοι ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.