poedeer7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 στο 30 τοχω αλλα και με δοκιμη και στο 10 φαινεται η διαφορα πιο κατω δε φαινεται!
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Όπως και να 'χει είναι συνηθισμένο φαινόμενο, όχι εξαίρεση. http://www.tftcentral.co.uk/images/dell_u2311h/panel_uniformity_1.jpg http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h. http://www.htmlvalidator.com/jpg/dell-u2311h-tinting.jpg http://img198.imageshack.us/f/05092010044.jpg/
poedeer7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 καλα ενταξει η τελευταια φωτο ειναι χαλια!κ μενα το ιδιο ειναι αλλα σε μικροτερο βαθμο... πιστευεις ειναι θεμα τυχης να παω rma για refurbished?
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Όντως παραείναι, αλλά μπορεί έτσι να φαίνεται και στην πραγματικότητα να μην είναι έτσι, ποιος ξέρει.. Στη δική σου με το ζόρι φαίνεται κάτι, αν και δε θα βγάλω άκρη αν και η δική μου έχει τέτοιο πρόβλημα, οπότε είναι άκυρη η προσπάθειά μου να διακρίνω κάτι ούτως ή άλλως. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι μέχρι να μάθω γι' αυτά τα πράγματα δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ σε καμία απ' όσες πέρασαν απ' τα χέρια μου και μετά το είδα σε όλες σχεδόν :Ρ
poedeer7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 εγω το παρατηρησα στη σελιδα του insomnia οπου το ασπρο αριστερα ειναι διαφορετικο απο το ασπρο δεξια και νομιζα οτι ειναι η σελιδα ετσι! μεχρι που κοιταξα και σε αλλο Pc
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Στη δική σου με το ζόρι φαίνεται κάτι, αν και δε θα βγάλω άκρη αν και η δική μου έχει τέτοιο πρόβλημα, οπότε είναι άκυρη η προσπάθειά μου να διακρίνω κάτι ούτως ή άλλως. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι μέχρι να μάθω γι' αυτά τα πράγματα δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ σε καμία απ' όσες πέρασαν απ' τα χέρια μου και μετά το είδα σε όλες σχεδόν :Ρ στην 27αρα ή στην 23αρα? καλά ναι, μέχρι πρότεινος με τα TN Panel monitors το μόνο που πρόσεχαν οι περισσότεροι ήταν τα καμένα pixels...
phanispal Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Και η 27άρα έχει ανομοιομορφία, προς το κέντρο και δεξιά το χρώμα είναι πιο ζεστό. Φαίνεται ελάχιστα όμως και σε φόντα όπου κυριαρχεί το λευκό. Πες το ψέματα, ούτε ανομοιομορφίες, ούτε backlight bleeding, ούτε tinting, ούτε το ελάχιστο calibration, τίποτα :Ρ
Michaels_V2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 καλησπερα εχω την u2311 εδω και 11 μηνες περιπου και σημερα που καθαρισε η μητερα μου καθαρισε και την οθονη γυρω γυρω και μετα που μπηκα λιγο στον υπολογιστη ανοιγοκλεινε η οθονη και δν δουλευαν τα κουμπια εκτος το power το οποιο ηταν λες και εγινε ευαισθητο και ανοιγε και εκλεινε την οθονη....στην συνεχεια εγω προσπαθησα να βγαλω το κουμπι για το power το οποιο εσπασε επειδη ηταν κολημενο το κολησα στη συνεχεια αλλα μετα παλι τα ιδια δν δουλευαν τα αλλα αλλα τωρα δν ανοιγοκλεινει μονη της βεβαια κλεινει πολυ πιο δυσκολα και ανοιγει πιο δυσκολα....τι να κανω?
karmen1983 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Καλά προσπάθησες να βγάλεις το κουμπί (πως δεν θα ρωτήσω) σε οθόνη εντός εγγύησης; Πως την καθάρισε η μάνα σου;
Michaels_V2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ναι......λογικα με χαρτι...αλλα θα τα πιεσε τι να πω....τωρα τι να κανω?
karmen1983 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Αν δεν είναι εμφανές το εγχείρημά σου, πάρε τηλέφωνο στη dell και πες του χάλασε ξαφνικά. Αν φαίνεται, ετοιμάσου να πληρώσεις, ακόμα και αν δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα.
Michaels_V2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 μπα δν φενεται....οκ...αυτοι τι κανουν στελνουν καινουργια φτιαχνουν αυτη και τι στελνουν η κατι αλλο?μεταφορικα?
karmen1983 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 μπα δν φενεται....οκ...αυτοι τι κανουν στελνουν καινουργια φτιαχνουν αυτη και τι στελνουν η κατι αλλο?μεταφορικα? Στο τηλέφωνο θα σου πουν σίγουρα να δοκιμάσεις κάποια πράγματα. Αν δεν λυθεί το θέμα στέλνουν courier ή έρχεται κάποιος δικός τους, ανάλογα που μένεις, την παίρνουν και συνήθως γίνεται αντικατάσταση. Στην περίπτωσή σου όμως δεν ξέρω.
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Όντως, κάπως έτσι θα γίνει. Δεν έπρεπε να ασχοληθείς προσωπικά πάντως, γι' αυτό υπάρχει το support της Dell.
Michaels_V2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 ε δν ηθελα να γινει αντικατασταση και να μπλεξω....αλλα με ειπαν η αυριο η μεθαυριο θα ερθει courier με την καινουργια και θα επιστρεψω αυτην...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.