redplanet Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 καλησπερα.μηπωσ γνωριζει κανεισ τι γινεται με τησ ερωτησεισ απο αυτο το διπλωμα.το ερωτηματολογιο ειναι ευκολο αλλα το υπολοιπο βιβλιο ειναι πολλυ δυσκολο και ψαχνω αν εχει γφαλει κανεισ ερωτησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clockwork Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 καλησπερα.μηπωσ γνωριζει κανεισ τι γινεται με τησ ερωτησεισ απο αυτο το διπλωμα.το ερωτηματολογιο ειναι ευκολο αλλα το υπολοιπο βιβλιο ειναι πολλυ δυσκολο και ψαχνω αν εχει γφαλει κανεισ ερωτησεις? τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redplanet Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 τι ρωτανε απο το υπολοιπο βιβλιο(στην προφορικη εξεταση εννοω),γιατι το βιβλιοειναι πολλυ μεγαλο για διαβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 δε ρωτανε για πλακα. να κατσεις να το διαβασεις γιατι μετα θα βριζεις τον αλλον που βγηκε απο στενακι και επεσε πανω σου ενω δεν ειχε στοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 για να λες προφορικη εξεταση θα εννοεις τις ερωτησεις που κανουν οι εξεταστες οταν μπαινεις για να δωσεις πρακτικα. Σε ρωτανε τι ελενξες και καλα στο αμαξι, πχ λες λαδια πιεση ελαστικων ,φωτα, αλαρμ , φρενα, (πατησα το πενταλ και επανηλθε στη θεση του κατι τετοιο λες) , κοιτανε το πως βγαινεις και μπαινεις στο αμαξι, αν ειναι σωστος ο τροπος οδηγησης σου και κατι τετοια. Αν εννοεις για τις εξετασεις θεωριας, δε ειναι προφορικες ειναι σε οθονη υπολογιστη και βαζουν 30 τυχαιες ερωτησεις απ ολα τα κεφαλαια (δλδ 30 ερωτησεις απ ολο το βιβλιο) και μπορεις να κανεις ενα και μονο ενα λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Πριν οδηγήσεις κανονικά θα πρέπει να πεις Λάδια μηχανής Υγρά συμπλέκτη Υγρά ψυγείου (για αυτό δεν θυμάμαι, νομίζω) Μετά φάγωμα ελαστικών 2χιλ. να έχει τάκους, το σύστημα του αέρα να δουλεύει σωστά και να εξηγήσεις τι κάνει..οι μπαταρίες σε σειρά απο πίσω, να έχει φώτα πορείας και όγκου μετά απο την άλλη πλευρά η ρεζέρβα να είναι σε καλή κατάσταση, ύστερα ο λαδωτήρας να μην έχει διαροές, μετά το πλαίσιο του σασί και τέλος το ωφέλιμο μικτό και καθαρό να αναγράφετε στο φορτηγό. Επίσης φυσικά φανάρια και ταμπέλα του οχήματος σε καλή κατάσταση και απο πίσω να έχει το ανάλογο διακρητικό σήμα του οχήματος..δηλαδή μακρή όχημα. Όταν μπεις μέσα μην ξεχάσεις να βάλεις ταχογράφο και πρέπει να εξηγήσεις και τι βλέπεις πάνω σε αυτόν... Επίσης να ξέρεις για τον πυροσβεστήρα και το πότε ΛΗΓΕΙ!!! Και αν σε ρωτήσει πως καταλαβαίνεις αν έχει σκάσει το μέσα λάστιχο η απάντηση είναι "έχει κάτσει το μπροστά εξάλλου θα φαίνετε κιόλας" Αυτά είναι θα σε ρωτήσει 2-3 απο αυτά λογικά απο ότι νομίζω δεν ξέχασα τίποτα. Για τις γραπτές όπως προανέφερε ένα παλικάρι είναι σε pc 30 ερωτήσεις και δυστυχώς θα στρωθείς να διαβάσεις...και επειδή όλοι ρωτάνε και εγώ είχα ρωτήσει η απάντηση στα βάρη είναι πως... ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ..ΟΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ!!! (όσοι έχουν δώσει καταλαβαίνουν τι εννοώ) Ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως. Αν ξέρεις να οδηγάς καλά κούρσα δεν θα κοπείς απο STOP και ιστορίες γιατί τα ίδια ισχύουν..ως συνήθως κόβεσε επειδή δεν είδες κανένα καθρέφτη ή πάτησες χαλαρά πεζοδρόμιο σε στροφή!!!. Αν μένεις Θεσσαλονίκη ή Αθήνα κατά 90% αν δεν λαδώσεις να ξέρεις πως με τη πρώτη φορά δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρεις...συγνώμη μιλάω εκ πείρας. Καλή τύχη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 υγρα συμπλεκτη? το δικο μου ειναι με ντιζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redplanet Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 ρε παιδια μισο λεπτο.πρωτον η προφορικη εξεταση υπαρχει.ειναι πριν δωσεις και απαριτητη προυποθεση για να δωσεις τα πρακτικα.απο το βιβλιο δινεισ πρωτα τις τισ 161 ερωτησεις που εχει στο τελος και σου βαζουν 10 ερωτησεις και πρεπει να εχεισ σωστες τις 9(αυτο το εκανα σημερα και το περασα).στην συνεχεια υπαρχει εδο και καιρο το ονομαζομενο πει.το πει ειναι το πιστοποητικο επαγγελματικης ικανοτητας το οποιο ειναι υποχρεωτικο για τους επαγγελαμτιεσ οδηγους(αφορα γ δ ε).ακομα και οι παλεοι οδηγοι(γ δ ε) καποια στιγμη θα καλεστουν για να το βγαλουν(καθαρο εισπαρακτικο τρικ αφου ειναι 150 με 200 ευρο).το βιβλιο αποτελειται απο 157 σελιδς θεωρια και αφου περασις τις 10 ερωτησεις γιωεται η προφορικη εξεταση στιν οποια πρεπει να απαντησεις 7 απο τις 10.μονο τοτε μπορεις να πασ για οδηγηση.και επειδη ειναι 157 σελιδες το βιβλιο ρωταω αμα χερει κανεις τι βαζουν.δηλαδη αν εχει δωσει κανεις αυτο το πει.παντωσ ευχαριστω για τις απαντησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Για να μην τρομάζεις το κόσμο άδικα... Το πιστοποιητικό εππαγγλεματικής ικανότητας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!!! Το χρειάζεσε μόνο για να δουλέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες σαν οδηγός ή στα αστικά λεωφορεία (+ σχολικά). Έτσι όπως το έθεσες δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έχω δώσει Π.Ε.Ι. Το μόνο που ξέρω είναι πως όταν έδινα για κανονικό είχα δίπλα μου ένα παλικάρι το οποίο εργαζόταν ήδη στο δήμο ως οδηγός απορρυματοφόρου και τον είχαν κόψει τρείς φορές...τα συμπεράσματα δικά σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redplanet Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 εγο παντως αυτα που ειπα δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου.μου τα ειπαν τα ιδια τρεις διαγορετικες σχολες οδηγων.δεν χερω μπορει να λενε παπατζες και να μετεφερα και εγο παπατζες. σιγουρα θα πρεπει παντα να μιλαμε πρωτα με μια αρμοδια αρχη για επαληθευση πριν παραθετουμε κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 εγο παντως αυτα που ειπα δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου.μου τα ειπαν τα ιδια τρεις διαγορετικες σχολες οδηγων.δεν χερω μπορει να λενε παπατζες και να μετεφερα και εγο παπατζες. σιγουρα θα πρεπει παντα να μιλαμε πρωτα με μια αρμοδια αρχη για επαληθευση πριν παραθετουμε κατι. Η σχολή οδηγών λογικά θα σε πει ναι και απο θέμα κέρδους και απο θέμα για πιο λόγο πήγες..αν τους είπες πως θες να δουλέψεις αστικό για παράδειγμα. Και ξαναπαραθέτω...έαν εσύ θέλεις να οδηγάς το φορτηγό του μπαμπά σου ή της δικής σου επιχείρησης το ΠΕΙ δεν χρειάζετε. Γενικά πάντως στην πλειοψηφία χρειάζετε ΠΕΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.