Προς το περιεχόμενο

Επιλογή ανάμεσα σε 2 Τηλεοράσεις

darknemus01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρεπει να επιλεξω αναμεσα σε αυτες τις 2 Τηλεοράσεις, η σημαντικη διαφορά τους είναι οτι η Lg είναι στα 100hz και οτι το usb της δεν παιζει ταινιες(αλλα αυτο δεν με νοιαζει γτ θα παρω media player)

1)Samsung LE32C530 LCD TV 32''

2) LG 32LD550 LCD TV 32''

Η συγκρισή τους εδώ

Και οι 2 ειναι στα ιδια χρηματα 400- e

p.s. Ειμαι μονο αναμεσα σε αυτες τις 2, καθε γνωμη δεκτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η lg ειναι 439ευρω. για τι χρηση προοριζονται? τηλεοπτικο σημα μονο ή και παιχνιδια?

Μην βαζεις σαν παραμετρο την τιμη απο εκει που θα τις παρω ειναι το ιδιο.

Δεν αποκλειω τα παιχνιδια, εννοεις οτι τα 100hz μονο εκει θα κανουν την διαφορα;

επειδη ειδα τις τιμες του πλαισιου θα σου ελεγα να εβαζες 10 ευρω παραπανω και να επαιρνες την lg 42pj550 πλασμα. πολυ καλυτερη και απο τις 2. τωρα αν το οριο ειναι τα 400 ευρω παω πασο. και οι 2 λιγο πολυ ιδιες μου φαινονται. η samsung μονο εχει player που να παιζει και βιντεακια.

επειδη ειδα τις τιμες του πλαισιου θα σου ελεγα να εβαζες 10 ευρω παραπανω και να επαιρνες την lg 42pj550 πλασμα. πολυ καλυτερη και απο τις 2. τωρα αν το οριο ειναι τα 400 ευρω παω πασο. και οι 2 λιγο πολυ ιδιες μου φαινονται. η samsung μονο εχει player που να παιζει και βιντεακια.

Δλδ για σένα δεν παίζουν ρόλο τα 100hz?

Αυτη που πρότεινες δεν ειναι full hd

εγω λεω να παρεις μια με 100HZ και αν γινεται να ειναι FullHD και led

υπάρχουν led??

αυτήν φίλε μου να πάρεις http://www.skroutz.gr/s/264704/Samsung-LE32C650-32%27%27.html

υπάρχει και αυτή αν μπορείς να ανέβεις λίγο αξίζει τα 100€ παραπάνω http://www.skroutz.gr/s/264717/Samsung-LE40C650-40%27%27.html

αν μπορείς να πας σε μεγαλύτερη 40-42'' πάρε πλάσμα

κάτω από 40'' δεν θα δεις διαφορά ανάμεσα σε fullHD και HD ready

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...