Προς το περιεχόμενο

Sleeved Καλώδια

Doc1355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα γράψουμε τόσα άτομα εδω μέσα δεν πιστεύω να μας ξεφύγει .Αν και έμενα μου στέλνουν email για ότι καινούριο φέρνουν οπότε θα είμαι από τους πρώτους :P

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περιμενω με αγωνια Ραφαηλ. Και αν κανεις και δικο σου οδηγο μαλλον θα επιχειρησω να φτιαξω και μονος μου καλωδια για τον δευτερο υπολογιστη

Δημοσ.

Παντως αν θελετε να γλιτωσετε μεταφορικα εγω μενω πατρα και μπορω να σας τα βαλω σε κτελ να ερθουν.Επειδη εχω αρχισει να φτιαχνω ενα κουτι απο την αρχη εψαχνα να βρω και εγω τετοια καλωδια.Αν ειναι να του ζητησουμε και καλυτερη τιμη αν παρουμε πολλα μαζεμενα....

Edit:

Η ακομα και τσαμπα μεχρι την αθηνα (ασπροπυργο συγκεκριμενα!) ειναι το υποκαταστημα της εταιριας που δουλευω εκει αλλα πρεπει καποιος να κατεβει μεχρι εκει να τα παρει!

Δημοσ.

O ίδιος αυτος τα πουλάει και στο ebay (οπου και θα προτιμήσω να τα πάρω απο εκεί)

Το 24pin με μεταφορικά για ελλάδα έχει 12 euro τώρα για ποιότητα δεν ξέρω καθόλου.

Δημοσ.

Απο το eworld το καλωδιο της μητρικης κανει 12.5 ενω σε αυτο το καταστημα ειναι 9.7 ευρω.

Αν παρει καποιος ολα τα καλωδια που θελει θα ειναι σεβαστη η διαφορα αλλα χωρις τα μεταφορικα.

Οποτε το θεμα ειναι να δουμε ποσο θα ειναι τα μεταφορικα

Δημοσ.

Εντάξει μόλις είδα το θέμα κ έχω να πω ντροπή σας που με βάζετε σε μια τέτοια διαδικασία.. Εαν πάντως κάποιος ψηθεί για παραγγελεία από το site στη Γερμανία μη με ξεχάσει. Είναι η πρώτη φορά που είδα σε site με modαρισμένα cases τον δικό μου πύργο (Raven RV01) και έχω πάθει την πλάκα μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...