Προς το περιεχόμενο

Sleeved Καλώδια

Doc1355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραία Doc1355 εγώ δεν του το ανέφερα για έτοιμα για αυτό δεν μου είπε κιόλας.

Αν κάποιος πάλη θέλει να πάρει από το mdpc-x είμαι μέσα πάλι :P

Δημοσ.

Χαχαχα πάλι μέσα εσύ ε?

Κάτσε να δούμε τί θα γίνει με αυτά αλλιώς την κάνουμε όλοι για Germany

Btw Μάνο με λένε :P

Δημοσ.

Όντως θεωρώ και εγώ ότι τα sleeved καλώδια δίνουν κάτι το ξεχωριστό στο εσωτερικό του κουτιού.

Το σκέφτομαι καιρό και ήμουν έτοιμος να παραγγείλω τα μαύρα, μιας και ψιλοβαριέμαι την διαδικασία, ειδικά με το 24πινο. Θα πέσει πολύ μαυρίλα όμως μέσα, δεν θα φαίνονται τα μαύρα και θα πάει χαμένο και το 50ευρο για αυτά που θέλω.

Επομένως θα χρειαστώ χρωματιστά και μάλλον κόκκινα για να κάνει αντίθεση με το μαύρο και να ταιριάζει με τις κάρτες ή μπλέ για να ταιριάζει με την mobo. Δεν έχω καταλήξει ακόμα αλλά μάλλον κόκκινα θα πάρω.

Αν φέρει λοιπόν έτοιμα το eworld θα είναι καλή περίπτωση. :)

Δημοσ.

Yπομονή 2 βδομάδες λοιπόν να δούμε τι θα γίνει..

@SPANK περίμενε και εσύ μαζί μας λίγο να δούμε αν θα φέρουν αλλιώς να κανονίσουμε όλοι μαζί αφού θα πάρεις εσυ :devil:

Δημοσ.

Κοκκινάκια ε? :P

και εγώ για εκεί είμαι

Ναι ταιριάξει και με τον υπόλοιπο χρωματισμό του κουτιού μου (μητρική, κάρτα γραφικών)

Δημοσ.

Αν είστε Αθήνα παιδιά θα βρείτε πολύ εύκολα και sleeve (lol ‘καλτσάκια’ )

Ενώ heatshrink θα βρείτε ακόμα και σε ηλεκτρολογεία ΣΕΗΛΕ κ.ο.κ. σε ότι χρώματα και διάμετρο θέλετε.

Και βύσματα υπάρχουν

Και οικονομικότερα ;-)

Δημοσ.

Ε ναι απλά λέγαμε για κάτι έτοιμο γιατί είναι πολύ βαβούρα να τα φτιάξουμε εμείς

Εκτός αν προσφερθεί ο Ραφαήλ να μας τα φτιάξει με το αζημίωτο βέβαια:P :devil: :ph34r:

Δημοσ.

Eγώ βασικά με βλέπω για μπλε αν φέρει:P

Αλλαξα γνώμη

Έχει τίποτα άλλο μέσα στο κουτί σου μπλε χρώμα;

Ε ναι απλά λέγαμε για κάτι έτοιμο γιατί είναι πολύ βαβούρα να τα φτιάξουμε εμείς

Εκτός αν προσφερθεί ο Ραφαήλ να μας τα φτιάξει με το αζημίωτο βέβαια:P :devil: :ph34r:

Με βλέπω με μια κούτα Sleeved Καλώδια :P :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...