SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Παιδιά εγώ θα κοιτάξω να παραγείλω απο γερμανία απο το mdpc-x αλλα μόλις πάρω το new case οπότε αν έχετε υπομονή περιμένετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Και για πότε λές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μάλλον next week,πάντως αν βρούμε κατι αντίστοιχο εδώ και βγαίνουν τα ίδια λεφτα συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Κάτσε να δούμε τί θα μας πεί και ο Ραφαήλ, αν θα φέρουν τίποτα χρωματιστά sleeved στο eworld Aπλά εμένα το θέμα μου είναι οτι λογικά την άλλη εβδομάδα δέν θα είμαι σπίτι, βέβαια αυτό το κανονίζουμε αν είναι... Εσύ είσαι Πειραιά ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Κάτσε να δούμε τί θα μας πεί και ο Ραφαήλ, αν θα φέρουν τίποτα χρωματιστά sleeved στο eworld Aπλά εμένα το θέμα μου είναι οτι λογικά την άλλη εβδομάδα δέν θα είμαι σπίτι, βέβαια αυτό το κανονίζουμε αν είναι... Εσύ είσαι Πειραιά ε? Ναι πειραιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Mακάρι να μπορεί να φέρει χρωματιστά το eworld θα πάρω και εγώ αν είναι. Είναι ψιλομανίκι το 24πινο ειδικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Από ότι είδα σήμερα στο eworld πρέπει να φεραν τα μπλε που δεν θυμάμαι να είχαν. Και εγώ περιμένω να μου απαντήσουν από ότι μου είπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Άντε να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μόλις τώρα μίλημα μαζί τους μου είπαν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παραλάβουν και άλλα χρώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μιλάμε για έτοιμα έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Εγώ ξέρω σίγουρα για αυτά που τα φτιάχνεις μόνος σου .Έτοιμα δεν νομίζω γιατί μόνο η NZXT από ότι βλέπω φέρνει και είναι μόνο μαύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ε και για να φτιάξουμε εμείς καλά είναι αρκεί να φέρουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Θα προτιμούσα το 24πινο να το έβρισκα έτοιμο σε κόκκινο αλλά τι να κάνεις. Εν ανάγκη τα φτιάχνουμε και μόνοι μας. Όρεξη να υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 UPDATE: Λοιπόν παιδιά πήρα και εγώ μόλις τώρα τηλέφωνο και μου είπε το παιδί ότι τα περιμένουν μέσα σε 15 μέρες και μιλάω για έτοιμα sleeved extensions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Άντε μακάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.