Thanos1972 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πλακα κανεις τωρα.εγινε τελειο.μωρε λες να αρχισω να το ψαχνω και εγω?σημερα πηγα πηρα δεματικα μπας και αρχισω να το συμμαζευω αλλα τωρα με αυτα που βλεπω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Θέλεις ένα μάζεμα πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πλακα κανεις τωρα.εγινε τελειο.μωρε λες να αρχισω να το ψαχνω και εγω?σημερα πηγα πηρα δεματικα μπας και αρχισω να το συμμαζευω αλλα τωρα με αυτα που βλεπω..... Με το κουτακι σου μπορεις να κανεις παπαδες...ειναι πολυ καλο Επισης μπορεις να το βελτιωνεις σιγα σιγα. 3 μαζεματα εχω κανει μεχρι να γινει ετσι που το βλεπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Εβαλα τα μπλε της gigabyte τελικα που ταιριαζουν και με την μητρικη... πηρα και ενα led collermater fan και ειμαι κομπλε το αποτελεσμα : και μια ολοσωμη Πολύ ωραίο βγήκε το κουτάκι σου χαίρομαι φίλε Στην NH-D14 Αν βάψω τα fans θα είναι καφρίλα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Εβαλα τα μπλε της gigabyte τελικα που ταιριαζουν και με την μητρικη... πηρα και ενα led collermater fan και ειμαι κομπλε το αποτελεσμα : και μια ολοσωμη Κούκλα έγινε.. μπράβο.. Καλά έκανες κ έβαλες τα μπλε.. ταιριάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μόλις sleevara το καλώδια του raven.. έφυγε από παντού. αυτό το κιτρινοκόκκινο χρώμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Καμιά φωτο βρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Καμιά φωτο βρε; Η πρώτη φωτό από το πλάι με sleevαρισμενα οοοοοολα τα καλώδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ωραίος περιμένω και από την άλλη μεριά ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Ωραίος περιμένω και από την άλλη μεριά ε; Από την άλλη πρέπει να έρθει η μητρική πρώτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 χαχαχαχαχα οκκκκκκκκκκκκκ Μόλις έρθει φώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Όμορφα τα sleeved Αλλά τα μαλακά καλώδια παράλληλων αγωγών που έρχονται με τα silent pro Gold, είναι κορυφαία. Και δε χρειάζεται να γίνουν και sleeved! Zeus_GR φαντάζομαι εξίσου τα εκιμάς και εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Όμορφα τα sleeved Αλλά τα μαλακά καλώδια παράλληλων αγωγών που έρχονται με τα silent pro Gold, είναι κορυφαία. Και δε χρειάζεται να γίνουν και sleeved! Zeus_GR φαντάζομαι εξίσου τα εκιμάς και εσύ Φίλε τα καλώδια είναι όντως φοβερά, ευκαμπτα ολόμαυρα.. το μόνο θέμα που έχω είναι τα 24pin κ τα 4+4 της cpu.. μου έχουν βγάλει την παναγία είναι ξύλινα.. δ πάνε πουθενά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Στα μέσα της εβδομάδας θα μου έρθουν τα καλώδια... Αντε περιμένω πώς και πώς να στήσω το pc απο την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Λοιπόν παιδιά μόλις παρέλαβα τα καλώδια απο eworld.. Πολύ καλό sleeving και πολύ καλή ποιότητα, όσοι έχετε σκοπό να κάνετε την αγορά να το κάνετε χωρίς σκέψη έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με το που άνοιξα το κουτί πρίν κάν τα πιάσω στα χέρια μου να δώ την ποιότητα... Αγόρασα: 2x 6pin για την κάρτα γραφικών 2x Usb extensions 1x 24pin για την motherboard 1x 8pin extension αλλα όχι μπλέ,σε μαύρο το κλασικό Δείτε και μερικές φωτογραφίες αν και θα ακολουθήσουν περισσότερες με το τελικό αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.