Προς το περιεχόμενο

Sleeved Καλώδια

Doc1355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ωραίος.. θέλω κ γω να πάρω panelaki αλλά δ ξέρω τι να πάρω, σκέφτομαι κάτι τέτοιο, αλλά δ ξέρω εαν αξίζει τα 35 ευρα να τα δώσω για κάτι τέτοιο..

Οχι αυτο ,μην το παρεις ,ειναι τσαμπα λεφτα.Με 40Ε νομιζω πρεπει να εχει το Aerocool Touch 2000 τσεκαρε το!Ειναι πολυ καλο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι το έχω δει.... αλλά έχω ένα πρόβλημα........ είμαι κομπλεξικός με το pc μου... κ το Aerocool Touch κ γενικά η συγκεκριμένη εταιρία έχει πολλά χρώματα για μένα.. :P

Κ δ κάνω πλάκα τώρα είναι πρόβλημα... φαντάσου mod-αρω αυτά που γράφω απο κάτω κ ακόμα το Raven δ το έχω ανοίξει γτ δ έβρισκά κάτι parts στο χρώμα που ταίριαζε...!

Ναι το έχω δει.... αλλά έχω ένα πρόβλημα........ είμαι κομπλεξικός με το pc μου... κ το Aerocool Touch κ γενικά η συγκεκριμένη εταιρία έχει πολλά χρώματα για μένα.. :P

Κ δ κάνω πλάκα τώρα είναι πρόβλημα... φαντάσου mod-αρω αυτά που γράφω απο κάτω κ ακόμα το Raven δ το έχω ανοίξει γτ δ έβρισκά κάτι parts στο χρώμα που ταίριαζε...!

xaxaxax ελεος! Πολλα χρωματα λεει!¨ :hehe:

ΑΑΑΑΑ τώρα που είπες ανεμιστήρια... αξίζει να αλλάξω τα τα δικά μου τα 180mm της μαμας του, μόνο κ μόνο για να βάλω άλλα που θα έχουν led-ακια????

Παιδες ειδα κατι Sleeved καλωδια απο Γερμανια....Εαν καποιοις (σαν εμενα) εχει sharkoon αν ανεμιστηρια ξερει τι εννοω!

Για αυτό το κατάστημα λες

Τελικά θέλει να πάρει κανένας από αυτό ;

@ Zeus_GR ta sata τα εκανες εξολοκληρου με θερμοσυστελομενο?

Ετσι μου φανηκε στις φωτο.Αυτο δεν σκληραινει πολυ ρε φιλε και δεν θα ειναι ευκαμπτα ή κανω λαθος?

Κ γω αυτο πίστευα αλλά φίλε έχει αρκετό χώρο μέσα στο μακαρόνι για να το κάνει ευκαμπτο. έλεγα να το δοκιμάσω κ να δω. τελικά είναι καλό. άσε που το μακαρόνι είναι κ σχεδόν τσάμπα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...