Ang3losqws Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Πηρα εναν corsair force 60gb τον κοτσαρω πανω στο pc και..nada... πουθενα ουτε στα bios ουτε στον device manager. Οι δισκοι ειναι σε IDE αλλα και σε ASCI που τους βαζω, τιποτα. Καμια ιδεα? Η να τον στειλω πισω στο E-SHOP? Η θυρα και το καλωδιο δουλευουν κανονικα, γιατι τα συνδεω σε αλλο σκληρο που εχω και τον βλεπω κανονικα.
Doc1355 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Για αρχή άνοιξε ένα ακόμη θέμα :P Πλάκα κάνω ε μήν το κάνεις.... Στο θέμα μας, οταν λες οι δίσκοι? ένας δεν ειναι ο ssd?
billst21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 τέτοιο φοράω και εγώ για το λειτουργικό όταν το πρωτοέβαλα μου έκανε το ίδιο και αυτό που έκανα απλά αποσύνδεσα όλους τους άλλους, άνοιξα το pc και τον είδε κανονικά απο τότε κανένα πρόβλημα
Ang3losqws Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 τέτοιο φοράω και εγώ για το λειτουργικό όταν το πρωτοέβαλα μου έκανε το ίδιο και αυτό που έκανα απλά αποσύνδεσα όλους τους άλλους, άνοιξα το pc και τον είδε κανονικά απο τότε κανένα πρόβλημα Το δοκιμασα αλλα τιποτα, δεν τον εβρισκε Για αρχή άνοιξε ένα ακόμη θέμα :P Πλάκα κάνω ε μήν το κάνεις.... Στο θέμα μας, οταν λες οι δίσκοι? ένας δεν ειναι ο ssd? ναι, ενας ειναι, για τους μηχανικους μιλαω της υπογραφης μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.