Προς το περιεχόμενο

μεγάλο μπέρδεμα, δεν εξηγείται με έναν τίτλο

JohnXarxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι και τελος.

ο mbr σου θα επανεγραφει απο τον boot loader των xp και θα εχεις μονο xp.

θα σε θερμοπαρακαλεσω να μην το συνεχισεις σε dual boot προς αποφυγη παρομοιων περιπτωσεων.

ριξε vbox στα xp και βαλε εκει ubuntu μεχρι να αποκτησεις μια οικειοτητα με το linux.

@TheELF :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

ξαναευχαριστώ, έβαλα τα windows και τους drivers και είμαι μια χαρά

vbox, ενοείς virtual machine? είναι σαν πρόγραμμα?

το έχω ακούσει πολλές φορές εδω μέσα

• Moderators
Δημοσ.

vbox, ενοείς virtual machine? είναι σαν πρόγραμμα?

το έχω ακούσει πολλές φορές εδω μέσα

Απορια χωρις ιχνος ειρωνειας:Aφου το εχεις ακουσει πολλες φορες εδω μεσα γιατι δεν κανεις ενα search?Ή εστω ενα google αν δεν καταφερες να το βρεις εδω.

Δημοσ.

Απορια χωρις ιχνος ειρωνειας:Aφου το εχεις ακουσει πολλες φορες εδω μεσα γιατι δεν κανεις ενα search?Ή εστω ενα google αν δεν καταφερες να το βρεις εδω.

μμμ... γτ δεν μου χρειάστηκε καθόλου

και τώρα, ρώτησα αν το vbox ταυτίζεται με το virtual machine, για να το κατεβάσω και να λειτουργήσω

με τα windows θα την βγάλω την άκρη μόνος μου

τόσα χρόνια χρήστης είμαι

από τα linux δεν είχα ιδέα και σας ζάλισα τόσο

οπότε, ταυτίζεται?

• Moderators
Δημοσ.

μμμ... γτ δεν μου χρειάστηκε καθόλου

Το search δεν σου χρειαστηκε?Γιατι αν εννοεις αυτο, σου χρειαστηκε αλλα δεν το εκανες εδω και ~5 σελιδες.

Aν εννοεις το vbox, με ενα search θα το ειχες βρει

(...βλεπεις το παραδοξο?)

και τώρα, ρώτησα αν το vbox ταυτίζεται με το virtual machine, για να το κατεβάσω και να λειτουργήσω

Ναι, ειναι ενα προγραμμα για virtual machines, υπαρχει και wiki του εδω στο insomnia.

με τα windows θα την βγάλω την άκρη μόνος μου

τόσα χρόνια χρήστης είμαι

Οταν ειχες ξεκινησει με τα windows τα ηξερες ολα? Φανταζομαι οχι. Θυμασαι πως εμαθες οσα ξερεις σημερα?

Καπου θα εψαξες.

Και το linux το ιδιο θελει, λιγο πιο εντατικα και προσεχτικα ισως.

Τα παραπανω σου τα λεω, γιατι απο την αρχη προσπαθω να σε παρακινησω να ψαξεις λιγο μονος σου, για να βοηθηθεις περισσοτερο και οχι για να σου την πω.

Δημοσ.

Το search δεν σου χρειαστηκε?Γιατι αν εννοεις αυτο, σου χρειαστηκε αλλα δεν το εκανες εδω και ~5 σελιδες.

Aν εννοεις το vbox, με ενα search θα το ειχες βρει

(...βλεπεις το παραδοξο?)

Ναι, ειναι ενα προγραμμα για virtual machines, υπαρχει και wiki του εδω στο insomnia.

Οταν ειχες ξεκινησει με τα windows τα ηξερες ολα? Φανταζομαι οχι. Θυμασαι πως εμαθες οσα ξερεις σημερα?

Καπου θα εψαξες.

Και το linux το ιδιο θελει, λιγο πιο εντατικα και προσεχτικα ισως.

Τα παραπανω σου τα λεω, γιατι απο την αρχη προσπαθω να σε παρακινησω να ψαξεις λιγο μονος σου, για να βοηθηθεις περισσοτερο και οχι για να σου την πω.

1) δεν μου χρειάστηκε το πρόγραμμα

2) τα windows τα έμαθα κυριολεκτικά μόνος μου

δεν ήξερα τίποτα, αλλά επειδή όταν πρωτοπήρα στα χέρια μου τον υπολογιστή δεν είχα ίντερνετ, ξεκίνησα να ψάχνω σε φακέλους συστήματος κλπ κλπ

και για αυτό ότι και να ψάξω σχετικά με τα windows το καταλαβαίνω

εγκατάσταση λειτουργικού έμαθα να κάνω φέτος

τα linux μου φαίνονται κάπως κινέζικα, το unix είναι περίεργη γλώσσα

3) το ψάξιμο δεν με βοηθάει στα linux, και το κατάλαβα ότι προσπαθείς να με παρακινήσεις να ψάξω, αλλά τα έκανα σκατά την τελευταία φορά (grub), και για αυτό ψάχνω "Σιγουριά" από κάποιους που ξέρουν. Και επειδή ακριβώς βλέπω ανθρώπους να με βοηθάνε, θέλω να βοηθάω και εγώ κάποιους ανταποδοτικά, για αυτό έχω τόσα ποστ.

Δημοσ.

Ναι,το VirtualBox είναι το καλλίτερο ελεύθερο πρόγραμμα για να κάνεις virtual machine.

Μετά πας σε WMWare που όμως γίνεται της κακομοίρας στα διαφορετικά προγράμματα ελεύθερα και επί πληρωμής και δεν είναι να μπερδεύεσαι ακόμα,μάθε το Vbox και θα είσαι αρχηγός.

• Moderators
Δημοσ.

Ενα τελευταιο και κλεινω με τα semiofftopic.

δεν ήξερα τίποτα, αλλά επειδή όταν πρωτοπήρα στα χέρια μου τον υπολογιστή δεν είχα ίντερνετ, ξεκίνησα να ψάχνω σε φακέλους συστήματος κλπ κλπ

και για αυτό ότι και να ψάξω σχετικά με τα windows το καταλαβαίνω

εγκατάσταση λειτουργικού έμαθα να κάνω φέτος

Ελπιιζω να καταννοεις γιατι σου τονισα την συγκεκριμενη λεξη. Οταν λεω ψαξιμο σε τοσα post, δεν εννοω απαραιτητα google/internet.

Ειδικα το linux απο πληροφοριες για το καθε μερος του και την καθε του εντολη αλλο τιποτα και αυτα χωρις να χρειαζεται προσβαση στο internet. man λεγεται η εντολη (short for manual pages), την ανεφερα και σε προηγουμενα posts, δοκιμασε την και θα καταλαβεις. Τωρα το οτι καταλαβαινεις τα παντα για τα windows αλλα φετος εμαθες να κανεις εγκατασταση λειτουργικου, μου φαινεται λιγο οξυμωρο, αλλα δεν στεκομαι εκει. Τεσπα, ελπιζω μια μερα να δινεις εγκυρες συμβουλες στο Linux section.

Δημοσ.

Ενα τελευταιο και κλεινω με τα semiofftopic.

Ελπιιζω να καταννοεις γιατι σου τονισα την συγκεκριμενη λεξη. Οταν λεω ψαξιμο σε τοσα post, δεν εννοω απαραιτητα google/internet.

Ειδικα το linux απο πληροφοριες για το καθε μερος του και την καθε του εντολη αλλο τιποτα και αυτα χωρις να χρειαζεται προσβαση στο internet. man λεγεται η εντολη (short for manual pages), την ανεφερα και σε προηγουμενα posts, δοκιμασε την και θα καταλαβεις. Τωρα το οτι καταλαβαινεις τα παντα για τα windows αλλα φετος εμαθες να κανεις εγκατασταση λειτουργικου, μου φαινεται λιγο οξυμωρο, αλλα δεν στεκομαι εκει. Τεσπα, ελπιζω μια μερα να δινεις εγκυρες συμβουλες στο Linux section.

δεν εννοώ "τα πάντα"

απο μεριά προγραμμάτων, λειτουργείας κλπ κλπ

στα αρχεία συτήματος τα χαλάμε λίγο

και εγώ το ελπίζω αυτό

και ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την πολύτιμή βοήθεια σας

Δημοσ.

γιατι απο την αρχη προσπαθω να σε παρακινησω να ψαξεις λιγο μονος σου, για να βοηθηθεις περισσοτερο.

Και γω στην εσπασα.. :P :P :P

• Moderators
Δημοσ.

Και γω στην εσπασα.. :P :P :P

Ναι γμτ, μου τη χαλασες τη δουλεια:P Πηγα να περασω το αποσταγμα χιλιαδων χρηστων linux σε μια γραμμη ("use the man pages Luke") αλλα φευ!

..στην τελικη μπορει να χω κ αδικο επι του θεματος, οποτε ας υπαρχει και ο "βοηθαω μεχρι θανατου" για καλο και για κακο:P

Δημοσ.

E... μα εισαι και συ..σε ρωταει ο κοσμος να του πεις 5 πραματακια και του λες να κατσει να διαβασει!!

Αισχος!

JohnXarxas διαβασε τα παρακατω

Πριν την εγκατάσταση...

Οδηγιες προς νεοεισερχομενους στο GNU/Linux

Oh wait... :whistle:

Δημοσ.

έβαλα τα linux ubuntu στο Vbox

Πολυ ωραια!

Ξεκινα λοιπον τους πειραματισμους σου αφοβα πλεον και ταυτοχρονα διαβαζε και 5-10 πραματακια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...