JohnXarxas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 πως γινεται αυτό ρε παιδιά? αφου εγώ τον είχα ξεσυνδέσει εκείνη τη στιγμή (είναι εξωτερικός) για να μην μπερδεφτώ... εκτός αυτού, μέσα δεν έχει αρχεία windows, documents and settings κλπ
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 πως γινεται αυτό ρε παιδιά? αφου εγώ τον είχα ξεσυνδέσει εκείνη τη στιγμή (είναι εξωτερικός) για να μην μπερδεφτώ... εκτός αυτού, μέσα δεν έχει αρχεία windows, documents and settings κλπ Ε,εντάξη που να ξέρουμε εμείς τι κάνεις εσύ,άρα είναι απλά αποθηκευτικός χώρος που των έχεις φορμάρει μέσα από τα windows τώρα γιατί τον έχεις πάνω ,να σε μπερδεύει;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ελα ντε. @John. Επειδη θελει λιγο διαβασμα το linux και ακομα δεν εχεις αποκτησει μια σχετικη ευχερια, οπως σου ειπα και σε προηγουμενα post, φτιαξε τα windows σου, ασε ενα partition για το linux και κανε μια φρεσκια εγκατασταση εκει. Αν παλι δεν θελεις καθολου windows, σβησε οτι ubuntu εχεις και καντο απτην αρχη, τοσες ωρες που παιδευεσαι θα το ειχες ηδη κανει.
JohnXarxas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 μπορώ να τα σβήσω όλα? και να ξαναξεκινήσω από την αρχή? πες μου λίγο σε ποιο πόστ μου το λες αυτό, γτ τα έχω κάνει λίγο σαλάτα και τώρα με ένα "ξεφύλλισμα" δεν έβγαλα άκρη
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δεν σου γραφω πουθενα οδηγιες βημα βημα πως να κανεις κατι τετοιο. "Παιξε" με το gparted, δεν ειναι δυσκολο το delete.Αν δεν βρεις κατι googlαρε το, σε δευτερολεπτα θα χεις τη λυση "how to delete partition with gparted" ή κατι παρομοιο. Φιλικη συμβουλη: Αν εχεις ορεξη για linux θα πρεπει να μαθεις να ψαχνεις σωστα σε manuals, forums, google. Και ποτε μην δινεις εντολες χωρις να ξερεις τι κανεις, επειδη το ειπε καποιος στο internet.
tritonas00 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 για να σβησεις τα partitions , δεξι κλικ και delete. Δεν θελει πανεπιστημιο. Αφηνεις unallocated ολο τον σκληρο,και ξεκινας κανονικα την εγκατασταση των XP απο το cd τους. Tελος εκει. Βαζεις μεσα στα xp vbox/vmware , οποιο θες , και βαλε εκει το ubuntu μεχρι να μαθεις να χειριζεσαι τον υπολογιστη σου σε θεμα λειτουργικων/partitions/mbr/grub/διαχειρηση-ονοματολογια partitions-συσκευων στο GNU/linux κλπ. Τοτε και μονο προχωρας σε dual boot. και +1 σε οτι ειπε ο συναγωνιστης Gi0
JohnXarxas Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 οκ, έσβησα το πρώτο, και το δεύτερο και το τρίτο παραμένουν γτ?
tritonas00 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 γιατι πρεπει να σβησεις και το δευτερο. μονα τους δεν σβηνονται.
JohnXarxas Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ναι, δεν σβήνονται, πατάω delete, κάνω δεξί κλικ και παταώ delete, και τίποτα
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 ναι, δεν σβήνονται, πατάω delete, κάνω δεξί κλικ και παταώ delete, και τίποτα Αν είσαι με live-cd/usb δεν δικαιολογείτε αν το έχεις τελικά εγκατεστημένο το linux λογικό είναι να μην μπορείς να το σβήσεις αφού το λειτουργικό τρέχει από αυτά τα διαμερίσματα οπότε και δεν τα σβήνει.
JohnXarxas Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 μου λες δηλαδή ότι δεν μπορεί να σβήσει επειδή αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται? το κατανοώ αυτό, αλλά αν είναι έτσι, τότε το ένα από τα δύο χρησιμοποιείται (αυτό που παίζει αυτή τη στιγμή, το live) Το δεύετρο γτ δεν σβήνεται? edit: πατάω swap off στο τρίτο και μου βγάζει επιλογή del το swap όπως μου είπατε δεν είναι το προσωρινό? άρα αυτό που τρέχει τώρα, το live? Να το πατήσω?
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Πάτα το,και ακόμα καλλίτερα τρέξε από κάποιο cd/usb και σβήσε τα πάντα.
JohnXarxas Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 μα με CD ubuntu live είμαι τόση ώρα γτ έβαλα το grub, πιστεύοντας ότι έτσι θα μπορώ να επιλέξω λειτουργικό στην εκκίνιση και αντί να μου βγει πινακάκι για να επιλέξω, μου ζητάει να γράψω εντολές και αυτό είναι άλλο θέμα, το οποίο πρέπει να επιληθεί αφού τελειώσω με την διαγραφή λειτουργικών...
tritonas00 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 πως τον εβαλες τον grub και που τον εγκατεστησες? λογικο ειναι να μην σου βγαζει "πινακακι" αφου δεν υπαρχει partition με τα αρχεια του. κανε swap off το swap partition(sda5) και διαγραψε το οπως και το δευτερο (sda2). ποσταρε μας screen που να ειναι ολος ο δισκος unallocated οταν τελειωσεις.
JohnXarxas Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 οπότε τώρα κάνω κανονικά εγκατάσταση των windows ευχαριστώ πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.