Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Gparted=Gnome Partition Editor
JohnXarxas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 ναι, αυτό είπα και εγώ από το κέντρο λογισμικού μου το βγάζει εγκατεστημένο αλλά στις εφαρμογές δεν φαίνεται και έτσι δεν μπορώ να το τρέξω
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Αν θυμαμαι σωστα θα επρεπε να σου εμφανιστει κανονικα στο menu. Δοκιμασε να το ανοιξεις μεσω terminal. Γραψε gparted και πατα enter.
JohnXarxas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 μου βγάζει αυτό: Inhibit all polling failed: Only uid 0 is authorized to inhibit the daemon
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δωσε sudo gparted στο terminal.
JohnXarxas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Τα τρία file systems είναι αυτά googlαρα το linux swap δεν κατάλαβα χριστό linux-swap (/dev/sda5) extended (/dev/sda2) ext4 (Mounted on /media/7d40d2cc-e0a3-453f-849a-5fa384310b66) από ότι καταλαβαίνω το τρίτο είναι τα windows και τα δύο πρώτα linux πως θα ξέρω ποιο από τα δύο linux να σβήσω
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Το swap είναι η προσωρινή/εικονική μνήμη των linux,αν έχεις μόνο αυτά τα τρία τότε δεν υπάρχει δεύτερη εγκατάσταση linux στον Η/Υ σου αλλά μονάχα μια.
JohnXarxas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 επειδή τώρα που το ξαναείδα τα είπα λίγο μπερδεμένα, πάρτε ένα screenshot να βγάλετε συμπεράσματα πάντως, αφού λέει swap, έχω μόνο δύο εγκαταστάσεις!!! τέλεια τώρα θα κοιτάξω και το δεύτερο θέμα (το παραθυράκι που με ρωτάει από πού να bootάρει)
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 από ότι καταλαβαίνω το τρίτο είναι τα windows και τα δύο πρώτα linux πως θα ξέρω ποιο από τα δύο linux να σβήσω Το τριτο σιγουρα δεν ειναι τα windows, μια και μιλαμε για ext4 filesystem. Ενα σκληρο εχεις μονο?
JohnXarxas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 μμμ... αυτή την υπόθεση την έκανα γτ κάτι τέτοιους ακαταλαβίστικους (τίτλους) φακέλους δίνουν τα windows updates, και εκτός αυτού, είναι δύο όμοια (τα δύο linux) και ένα ανόμοιο (περίσεψαν τα windows) οπότε πιο από όλλα είναι τα windows
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Επανω δεξια εχει ενα εικονιδιο που λεει /dev/sda . Aν εχεις κ αλλο σκληρο, επελεξε τον απο εκει.
JohnXarxas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 λες να εγκατέστησα εκεί τα άλλα UBUNTU?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 ntfs ειναι απ οτι βλεπω, οποτε μονο windows μπορεις να εχεις εκει.
JohnXarxas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 δηλαδή εκεί έχω τα windows? αυτό μου λες?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Yeap.Αν υπαρχουν windows στο pc σου, σε σκληρο με ntfs θα ειναι. Γιατι δεν φτιαχνεις τα windows πρωτα και μετα να περασεις στο ubuntu για να βγαλεις ακρη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.