Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας..εδω και περιπου μια εβδομαδα ,ενω ειμαι συνδεδεμενη στο facebook και βλεπω κανονικα τους φιλους μου μεσα..δεν μπορουν να με δουν εκεινοι..με λιγα λογια φαινομαι παντα εκτος συνδεσης!και ας ειμαι μεσα! εχω δοκιμασει να κανω αποσυνδεση και να ξαναμπω..αλλα τιποτα ...ξερει κανεις τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

καλησπερα σας..εδω και περιπου μια εβδομαδα ,ενω ειμαι συνδεδεμενη στο facebook και βλεπω κανονικα τους φιλους μου μεσα..δεν μπορουν να με δουν εκεινοι..με λιγα λογια φαινομαι παντα εκτος συνδεσης!και ας ειμαι μεσα! εχω δοκιμασει να κανω αποσυνδεση και να ξαναμπω..αλλα τιποτα ...ξερει κανεις τι μπορω να κανω?

δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου και να τον ξαναενεργοποιήσεις

δοκίμασε να κάνεις clear τα browsing data

μήπως έχεις κανα addon για το facebook που δεν λειτουργεί σωστα

Δημοσ.

Penalty.. Ποινή του fb είναι αυτή. Και γω παλιότερα που μιλούσα σε κοριτσόπουλα σαν οπλοπολυΒόλο με είχαν κοψει για κανα 2 εβδομάδες. Άμα μιλάς πολύ σε αναχαιτίζουν για λίγο καιρο !

Κουράγιο..Θα περάσει γρήγορα ο καιρός μη μασάς!

Ps: Έχεις και msn , μην ξεχνάς !!! :P

Δημοσ.

Και μια φιλη μου ειχε το ιδιο προβλημα, ειχαμε αλλαξει 100 browsers και δεν λειτουργουσε, μεχρι που μας ηρθε μετα απο 10-20 μερες ενα μηνυμα του fb οτι αν ξαναδουν reports απο αιτησεις φιλιας που κανει, θα φαει Ban. Μαλλον αυτη ηταν η αιτια του προβληματος, γιατι μετα ξανααρχισε να εμφανιζεται online :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίξω νέο θέμα, μήπως ξέρετε πως μπορεί να βρει κάποιος αν τον έχουν μπλοκάρει στο fb;

Εδώ και αρκετές μέρες, δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες, και μου βγαίνουν αρκετές μαύρες που δεν τις έχω βάλει, αναγκάστηκα και τις διέγραψα όλες, και με λύπησε αυτό, γιατί είχα αρκετά σχόλια επάνω, προφανώς με έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρω ποιος και γιατί, αναγκάστηκα να διαγράψω τους μισούς φίλους και κράτησα μόνο αυτούς που γνωρίζω.

• 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...