Προς το περιεχόμενο

Αsus 2900xt

agos1212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

Λοιπον ας αρχησουμε...ειμαι λατρης των παιχνιδιων call of duty και εχω τα περισσοτερα απο αυτα..

βαζω να παιξω το call of duty 2 και η καρτα ζεσταινεται αρκετα με αποτελεσμα να φοβαμε μην την καψω

βαζω το call of duty 4 και η καρτα ζεσταινεται αρκετα με αποτελεσμα να φοβαμε μην την καψω

βαζω to call of duty 6 και η καρτα ειναι κανονικη με κανονικες θερμοκρασιες

Με τον να ανεβαζει θερμοκρασιες σημαινει οτι ζοριζεται αλλα πως γινεται αυτο με ενα παιχνιδι του 2005 και να ειναι ανετη με ενα παιχνιδι του 2010????

τι μπορει να φταιει?οι drivers?

Δημοσ.

Δοκιμασε να περασεις παλιους οδηγους τους 10.5 αν βρεις!!!

Γενικα το cod4 αν και τρεχει σε DX9 ειναι οντως βαρυ.....οποτε δεν κανεις

κατι λαθος, ειναι φυσιολογικο!!!!!!!

Δημοσ.

βλεπω θερμοκρασιες..δεν γινεται στο gta 4 να εχω 60-70 βαθμους και στα cod 2 - cod4 να εχω 80 βαθμους...ακομα καταλαβαινω οτι ζοριζεται γιατι ζεσταίνετε και το τροφοδοτικο και ακομα δεν γινεται σε ενα παιχνιδι (cod2) που να θελει αυτες τις προδιαγραφες

* Minimum: 1.4 GHz Processor, Intel Pentium IV or AMD equivalent, 256 MB RAM, DirectX 9.0 compatible 64 MB video card with latest drivers

* Recommended: 2.8 GHz Intel or AMD Processor, 512 MB RAM, 8x CD drive,Nvidia GeForce FX 5200 or greater or with pixel shader 2.0

να βγαζω 30-40 fraps και σε ενα παιχνιδι (gta4) που να θελει αυτες τις προδιαγραφες

Minimum Recommended

Windows[5]

Operating system Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 2 / Windows 7 Service Pack 1

CPU Intel dual core 1.6 GHz, AMD Athlon X2 64 2.2 GHz Intel Core 2 Quad 2.4 GHz, AMD Phenom X3 2.1 GHz

Memory 1.5 GB (Windows XP) 2.0 GB (Windows Vista) 3.0 GB (Windows XP) 3.0 GB (Windows Vista)

Hard drive space 16 GB of free space 18 GB of free space

Graphics hardware Intel GMA 950 512 MB Nvidia 8600 / 512 MB ATI 3870

να βγαζω 40-50 fraps

Δημοσ.

Όπως βλέπω στο παρακάτω άρθρο στο Guru3D, η κάρτα φτάνει μέχρι και 90C.

http://guru3d.com/article/ati-radeon-hd-2900-xt-512mb-review/13

Οπότε είσαι μία χαρά από θερμοκρασίες. Δεν σημαίνει ότι ζορίζεται επειδή ανεβάζει θερμοκρασίες, απλά είναι σε λειτουργεία. Ο κατασκευαστής, έχει ορίσει ένα εύρος θερμοκρασιών και απ' ότι βλέπεις είσαι μέσα σε αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...