phoenix.gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Πρόσφατα ανακάλυψα ότι οι τιμές του συγκεκριμένου καταστήματος είναι αρκετά καλύτερες από των πιο διάσημων ελλήνικών. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω εάν κάποιος από εσάς έχει ποτέ αγοράσει κάτι από εκεί, αν συμφέρει, πόσο του χρεώσαν τα μεταφορικά και πόσο καιρό έκανε το προϊόν να έρθει. Εγώ προσωπικά θέλω να αγοράσω το νέο ipod nano. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
macabre_sunsets Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Τα μεταφορικά από το amazon δεν είναι στάνταρ για κάθε παραγγελία. Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν ο πωλητής είναι το ίδιο το amazon ή κάποιος τρίτος. Στο amazon.co.uk, για παραγγελίες άνω των 25£ τα μεταφορικά είναι δωρεάν όταν ο πωλητής είναι το ίδιο το amazon. Δεν γνωρίζω αν ισχύει κάτι παρόμοιο και για το *.de. Όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης, πάλι δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Από *.co.uk πάντως όσες φορές έχω ψωνίσει, έχει έρθει εντός μιας βδομάδας το προϊόν και ας αναφέρει εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 βδομάδες.
phoenix.gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ευχαριστώ για τις πληροφορίες. είχα διαβάσει κάπου οτί το .co.uk δεν στέλνει ηλεκτρονικά 'εξω από το Ηνωμένο Βασίλειο ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο;;
scullyist Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Πολύ παλιά το διάβασες και όντως ίσχυε παλιά (για την Ελλάδα, όχι γενικά για όλες τις εκτός χώρες), αλλά δεν ισχύει εδώ και κάτι λίγα χρόνια, πλέον στέλνουν κι εδώ. Αυτό όσο αφορά το ίδιο το άμαζον. Όσο αφορά τρίτους πωλητές που πουλάνε μέσω άμαζον, εξακολουθεί η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς να μην στέλνουν γενικά Ελλάδα (ηλεκτρονικά και μη).
ipal Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 amazon.de στελνει ελλαδα με 6.00 EUR plus 0.50 EUR/kg* οπως γραφει ? Ισχυει γia TV H' laptop?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.