S2Katana Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Για το macfuse, το googlαρα, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει και κυρίως πως συσχετίζεται με το ntfs-3g. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Για το macfuse, το googlαρα, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει και κυρίως πως συσχετίζεται με το ntfs-3g. This version of NTFS-3G has been adapted to Mac OS X, and can be used with both PowerPC Macs and the newer Intel Macs. It requires Mac OS X 10.4 (Tiger) or 10.5 (Leopard), and the free library MacFUSE in order to work. MacFUSE can be downloaded from the following address: http://code.google.com/p/macfuse/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Α, οκ. Σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 To native ntfs που χει απο μόνο του? Γιατί συχνά βλέπω για τις τρίτες λύσεις.. στης αδερφής μου της έχω με το native και παίζει μια χαρά.. παίζει κανα θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 δεν εχει native write Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 δεν εχει native write Έχει, απλά είναι κρυμμένη δυνατότητα του Snow Leopard που πρέπει να το ενεργοποιήσει κάποιος: Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Έχει, απλά είναι κρυμμένη δυνατότητα του Snow Leopard που πρέπει να το ενεργοποιήσει κάποιος: Link καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 με απογητευεις... περίμενα να το χες ακουστά!! πλακίτσα..πάντως είχε βουήξει ο ιντερνετικός κόσμος όταν βγήκε το Snow Leopard γι αυτή την κρυμμένη του δυνατότητα και γιατί δεν το υποστήριξε επίσημα η Apple.. Αν θυμάμαι καλά υπάρχει και ακόμη πιο εύκολος τρόπος να ενεργοποιηθεί με το προγραμματάκι NTFS Enabler !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 δεν εχει native write με κάλυψαν οι απο πάνω.. και γω απορώ πως δε το ξερες ;-ρ Μερικοί αναφέρουν προβληματάκια.. εγω μέχρι στιγμής δεν έχω προσέξει κάτι.. Αλλά η αλήθεια είναι πως όντως είναι σε δοκιμαστικό στάδιο (γι αυτό και δεν είναι ενεργοποιημένο by default) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 ενα κατεβατο με αρνητικα σχολια, experimental, unstable, use at own risk κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.