S2Katana Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Καλημέρα. Θα ήθελα, αν κάποιος γνωρίζει, να μου προτείνει ενα usb stick, που να συνεργάζεται σωστά με το MacOSX, και να έχει ανεκτές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Κυρίως, ενδιαφέρομαι για μαζική μετακίνηση αρχείων .doc, τα οποία σε όποιο flashάκι και αν έχω δοκιμάσει, είναι τραγικά αργά. Επίσης, θα πρέπει το flashάκι να είναι NTFS, για να το βλέπουν και τα Windows, και τουλάχιστον χωρητικότητας 4 ή 8GB. Ευχαριστώ για την βοήθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 το NTFS φταιει και οχι η ποιοτητα του στικακίου (sic) δοκιμασε με FAT32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Θα δοκιμάσω και θα σου πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Εμένα πάλι όλα τα άσχετα στικάκια μου δουλεύουν και ποτέ δεν κοίταξα αν είναι fat32 ή ntfs. Χρησιμοποιώ macfuse και ΝΤFS for mac os x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δοκίμασα να κάνω το στικάκι FAT32, αλλά γίνεται το εξής περίεργο. Μόλις κάνω copy-paste ένα αρχείο, και ξεκινάει να το αποθηκεύει, στο ενδιάμεσο εμφανίζει μήνυμα λάθους, πως το αρχείο που εγώ κοπιάρω, υπάρχει ήδη και δεν μπορεί να συνεχίσει...Δλδ, σαν να το διπλοκοπιάρει στον ίδιο προορισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 http://reviews.cnet....412974-263.html απο FAT32 σε FAT32 κοπιαρεις? δοκιμασε μεσω Terminal: cp -r /path/to/copy_directory/* /path/to/paste_directory/ δλδ cp -r /fakelos/ston/opoio/briskontai/ta/arxeia /Volumes/usbStickName Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Eυχαριστώ για το λινκ! Αυτό ακριβώς συμβαίνει, αλλά κοπιάρω από τον σκληρό του λάπτοπ (MacOSX) στο FAT32 usb stick, οπότε θεωρητικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μήπως προσπαθείς να αντιγράψεις κάποιο αρχείο μεγαλύτερο από 2gb? Υπάρχει περιορισμός του fat32 που δεν σε αφήνει να γράψεις σε αυτό τόσο μεγάλα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 να δω .doc > 4GB ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Mην κανεις το στικακι fat32,δεν χρειαζεται να γυρναμε πισω κατι δεκαετιες. Αφησε το σε ntfs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Φίλε haHa, δίκιο έχεις, αλλά είναι απογοητευτική η κατάσταση. Πρόβλημα έχει με τα πολλά μικρά αρχεία. Στα μεγάλα, είναι ταχύτατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Φίλε haHa, δίκιο έχεις, αλλά είναι απογοητευτική η κατάσταση. Πρόβλημα έχει με τα πολλά μικρά αρχεία. Στα μεγάλα, είναι ταχύτατο! για βαλτα ολα σε ενα rar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Oks, θα δοκιμάσω και θα σας πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george664 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 παρακαλω ηθελα να μαθω πως θα βαλω σε στικ αρχεια που εχω στο mac προσπαθησα αντιγραφη επικολληση αλλα δεν γινεται ουτε να τα σειρω απο την επιφανεια εργασιας στο στικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 παρακαλω ηθελα να μαθω πως θα βαλω σε στικ αρχεια που εχω στο mac προσπαθησα αντιγραφη επικολληση αλλα δεν γινεται ουτε να τα σειρω απο την επιφανεια εργασιας στο στικ προφανως το stick ειναι ntfs και δεν εχεις βαλει προγραμμα που να το υποστηριζει και ετσι ειναι read only... βαλε macfuse και ntfs-3g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.