Προς το περιεχόμενο

Φθηνό gigabit switch

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρα.αν και Hong kong και γνησιο δυσκολο αλλα οκ.να παιξει θες και ας ειναι οτι να νε.και η τιμη μια χαρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα μας.

Θέλω να αγοράσω άμεσα (σήμερα κιόλας) 8-port Gigabit Switch και είμαι ανάμεσα σε αυτά:

http://www.msystems.gr/index.php?category=1813&product=7562

http://www.msystems.gr/index.php?category=1813&product=11488

Ποιο να προτιμήσω και γιατί;;

Αν όχι κάποιο από τα δύο αυτά, προτείνετε κάποιο άλλο και αιτιολογήστε μου.

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτα τα 2 το cisco θα έπαιρνα λόγω ονόματος,ετσι και αλλιώς πάνω κάτω τις ίδιες δυνατότες και λειτουργίες έχουν.

Δημοσ.

cisco εννοειται αναμεσα σε αυτα τα 2.εκτος αν βρεις καμια αλλη εταιρεια με lifetime warranty και να ειναι και γνωστη βεβαια.px netgear Κτλ.αλλα απο αυτα τα 2 cisco.oxi οτι θα δεις καμια διαφορα αφου ετσι και αλλιως και τα 2 unmanaged ειναι και επισης και τα 2 gigabit αλλα απο πλευρας ονοματος...

Δημοσ.

Πάντως, επειδή σας βλέπω απόλυτους με το Cisco, σας πληροφορώ ότι εγώ από τότε που πήρα ένα Level One repeater έχω βρει την υγειά μου! Είχα δοκιμάσει πριν από αυτό, ένα Linksys που με βασάνισε και τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν ελαττωματικό(!) από τότε που το αγόρασα και επίσης δοκίμασα και ένα Belkin, το οποίο ενώ μηχανικά δεν φαινόταν να έχει κανένα ελάττωμα, το GUI interface του ήταν κυριολεκτικά μάπα(!), για να καταλάβετε μετά το search για τα ασύρματα δίκτυα και ενώ τα έβρισκε, έπρεπε να επιλέξεις εσύ μετά σε ποιο ασύρματο δίκτυο θέλεις να συνδεθείς και σου είχε bullets σαν option selection. Έλα όμως που επέλεγες το bullet και μετά απλά δεν προχωρούσε, λες και δεν είχες επιλέξει τίποτα!!! Και μάλιστα σου έβγαζε και ένα μήνυμα ότι δεν έχεις επιλέξει κάτι!! Δοκίμασα με όλους τους browsers, μήπως έφταιγε κάτι που ήταν σχετικό με την λειτουργία κάποιου browser, αλλά σε όλους είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Έλεος! Και φυσικά, για όσο το είχα και το πάλευα, αλλά και πολύ μετέπειτα, δεν υπήρξε ποτέ κανένα firmware update που να διορθώνει το θέμα. Είχα γράψει και στην Belkin, αλλά με "γείωσαν" κανονικά. Αυτό που εντέλει θέλω να πω είναι ότι μόλις πήρα το Level One, είδα επιτέλους το "φως το αληθινό"! Απίστευτα λειτουργικό GUI interface και κυρίως δουλεύει(!) όπως πρέπει! Και επίσης πραγματικά δεν κολλάει ποτέ!!

Από τότε λοιπόν έχω την καλύτερη γνώμη για τα Level One και "πίνω νερό" στο όνομα της εταιρίας.

Να σημειώσω επίσης ότι μου έχει καεί και μία φορά από διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ και ένα Linksys modem/router (πρέπει να ήταν το 160Ν, αν θυμάμαι καλά). Το είχα αντικαταστήσει με το 320Ν και γενικά είμαι ευχαριστημένος από το modem/router της Linksys, αλλά... και τα Level One προϊόντα πιστεύω είναι πάρα πολύ καλά. Λέτε για το Lifetime warranty, ΟΚ είναι σίγουρα κάτι πολύ θετικό, αλλά ρε παιδιά εγώ θέλω να πάρω κάτι και να δουλεύει και σωστά και να έχει και καλό interface και να μην χρειαστεί να το πηγαίνω service ακόμη και αν μου το αλλάζουν με καινούριο 10 φορές.

Αυτά.

Δημοσ.

Πάντως, επειδή σας βλέπω απόλυτους με το Cisco, σας πληροφορώ ότι εγώ από τότε που πήρα ένα Level One repeater έχω βρει την υγειά μου! Είχα δοκιμάσει πριν από αυτό, ένα Linksys που με βασάνισε και τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν ελαττωματικό(!) από τότε που το αγόρασα και επίσης δοκίμασα και ένα Belkin, το οποίο ενώ μηχανικά δεν φαινόταν να έχει κανένα ελάττωμα, το GUI interface του ήταν κυριολεκτικά μάπα(!), για να καταλάβετε μετά το search για τα ασύρματα δίκτυα και ενώ τα έβρισκε, έπρεπε να επιλέξεις εσύ μετά σε ποιο ασύρματο δίκτυο θέλεις να συνδεθείς και σου είχε bullets σαν option selection. Έλα όμως που επέλεγες το bullet και μετά απλά δεν προχωρούσε, λες και δεν είχες επιλέξει τίποτα!!! Και μάλιστα σου έβγαζε και ένα μήνυμα ότι δεν έχεις επιλέξει κάτι!! Δοκίμασα με όλους τους browsers, μήπως έφταιγε κάτι που ήταν σχετικό με την λειτουργία κάποιου browser, αλλά σε όλους είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Έλεος! Και φυσικά, για όσο το είχα και το πάλευα, αλλά και πολύ μετέπειτα, δεν υπήρξε ποτέ κανένα firmware update που να διορθώνει το θέμα. Είχα γράψει και στην Belkin, αλλά με "γείωσαν" κανονικά. Αυτό που εντέλει θέλω να πω είναι ότι μόλις πήρα το Level One, είδα επιτέλους το "φως το αληθινό"! Απίστευτα λειτουργικό GUI interface και κυρίως δουλεύει(!) όπως πρέπει! Και επίσης πραγματικά δεν κολλάει ποτέ!!

Από τότε λοιπόν έχω την καλύτερη γνώμη για τα Level One και "πίνω νερό" στο όνομα της εταιρίας.

Να σημειώσω επίσης ότι μου έχει καεί και μία φορά από διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ και ένα Linksys modem/router (πρέπει να ήταν το 160Ν, αν θυμάμαι καλά). Το είχα αντικαταστήσει με το 320Ν και γενικά είμαι ευχαριστημένος από το modem/router της Linksys, αλλά... και τα Level One προϊόντα πιστεύω είναι πάρα πολύ καλά. Λέτε για το Lifetime warranty, ΟΚ είναι σίγουρα κάτι πολύ θετικό, αλλά ρε παιδιά εγώ θέλω να πάρω κάτι και να δουλεύει και σωστά και να έχει και καλό interface και να μην χρειαστεί να το πηγαίνω service ακόμη και αν μου το αλλάζουν με καινούριο 10 φορές.

Αυτά.

switch.... <_<

Δημοσ.

αλλο cisco αλλο Linksys εστω και αν ειναι division τις cisco η Linksys.

η να το πω καλυτερα η cisco εχει γραψει την linksys Στα τετοια της.γιατι η μια ειναι κορυφη και η αλλη εχει πατωσει

σε μερικα θεματα.σαν να ειναι διαφορετικες εταιρειες ειναι.οποτε ενω για το cisco βαζουν ολοι χερι στην φωτια

κανεις δεν βαζει για την linksys(αναλογα τι θα παρεις)

το οτι επισης ετυχε ενα ελαττωματικο εκ κατασκευης δεν σημαινει κατι .παντου θα τυχει και σε cisco ακομα.μπορει επισης

να εφαγε κανα αποτομα ρευμα με το καλημερα και για αυτο να φαινεται οτι δεν επαιξε ποτε.

για το belkin εχω βαλει ενα Repeater και ηταν οκ.κατα τα αλλα ναι την θεωρω χαλια εταιρεια.σπανια βγαζει firmware update

και μερικα firmware που ειναι σαν test firmware τα δινει μονο αμα στειλεις email και δεν τα εχει καπου upload

εσυ ετρεξες το cd η πηγες απο την Ip?αν ετρεξες το cd και δεν πηγες απο το μενου δεν με παραξευνευει το προβλημα που λες.

το εχω δει και σε cisco ακομα με το sdm express ενα παρομοιο προβλημα να μην με πηγαινει στην επομενη εικονα

παρολο που σαν προγραμμα ηταν εγκατεστημενο στο ρουτερ .ηταν δηλαδη το web interface του.αμα του εσβηνες το sdm express και περναγες

το κανονικο sdm προχωραγε κανονικα.

επισης το lifetime εχει τα καλα του αλλα η Linksys δεν εχει lifetime.στα ρουτερ της εδινε 3 χρονια οσο ηξερα μεχρι τελευταια στιγμη.βλεπε Linksys wag200κτλ

βεβαια οπως λες απο την αλλη να εχει κατι lifetime και να χαλαει συνεχεια δεν λεει οποτε εκει καλυτερα κατι με 3 χρονια και να μην χαλαει παρα με lifetime και να χαλαει.αν και συνηθως

δινουν Lifetime αυτα

που δεν χαλανε ευκολα διοτι αμα ειναι να δινουν Lifetimeσε πραγματα που χαλανε ευκολα δεν θα τους συμφερε.απο ρευμα

βεβαια μπορει να χαλασει οτιδηποτε.τι να πω παντα ειχα τα πραγματα ολα πανω σε ups και δεν μου χαλαγε τιποτα.παιζει μεγαλο

ρολο ενα Ups.

lexmark γραφει repeater διοτι αναφερεται σε Repeater και οχι se switch(ασχετο με το οτι ο τοπικ σταρτερ ψαχνει switch).απλα αναφερει την γνωμη του απο μαρκες.αν βεβαια αυτο εννοεις και εσυ lexmart γραφοντας switch

Δημοσ.

Ε, ναι, μια στιγμή είδα και αναφερόταν σε repeater και ρουτερ ενώ ο TS έψαχνε για switch και νόμιζα ότι μπήκα σε άλλο θέμα :P

Δημοσ.

Ε, ναι, μια στιγμή είδα και αναφερόταν σε repeater και ρουτερ ενώ ο TS έψαχνε για switch και νόμιζα ότι μπήκα σε άλλο θέμα :P

οχι σωστα μπηκες απλα ο φιλος αναφερε την γνωμη του σε μαρκες εστω και σε διαφορετικα δικτυακα προιοντα.καλα εκανε βεβαια γιατι ειναι ολα δικτυακα προιοντα οποτε υπαρχουν κοινοι παρονομαστες για να κρινεις μια εταιρεια. πχ crypto δεν θα παιρνα ουτε router oute repeater ουτε switch.:P αν και δεν ξερω καν αν βγαζει repeater και switch

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...