tarantules Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ...Τα καλώδια cat6 πάντως είναι απάλευτα στην συνδεσμολογία τους σε σχέση με τα cat5e. Το πλαστικό που διαχωρίζει τα συνεστραμένα ζεύγη δυσκολεύει πολύ την υπόθεση ευθυγράμμιση. Επίσης τα καλώδια δεν μπαίνουν σε μια ευθεία όλα... αλλά πάνω-κάτω εναλλάξ! Όντως είναι πολύ μανίκι να καταφέρεις να τα πατσάρεις.Έχουν στο κέντρο του καλωδίου ένα πλαστικό "νεύρο" σε σχήμα σταυρού που απομονώνει τα ζευγάρια σε 4 μέρη. Πάντως και με το 5e μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου.Κάπου διάβασα οτι το 5e μπορεί να "παίξει" και σε ταχύτητα 10Gbps αλλά αν είναι μέχρι 37m.Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό αλλά για να το λένε ίσως και να ισχύει
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 αυτο δεν το θυμαμαι.τα γραφουν στην wikipedia παντως αμα ψαξεις μεχρι τι ταχυτητα σηκωνει το καθενα.10 gbit εχω δει σε οπτικη ινα.σε καλωδιο δικτυου δεν εχει τυχει.
The_Judas Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Όντως είναι πολύ μανίκι να καταφέρεις να τα πατσάρεις.Έχουν στο κέντρο του καλωδίου ένα πλαστικό "νεύρο" σε σχήμα σταυρού που απομονώνει τα ζευγάρια σε 4 μέρη. Πάντως και με το 5e μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου.Κάπου διάβασα οτι το 5e μπορεί να "παίξει" και σε ταχύτητα 10Gbps αλλά αν είναι μέχρι 37m.Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό αλλά για να το λένε ίσως και να ισχύει Κάτι τέτοιο διευκολύνει πολύ την δουλειά: http://www.computercablestore.com/Cat_6_Connectors_with_Loa_catID1062.aspx Βάζεις τα καλώδια στον οδηγό (load bar), κόβεις ότι προεξέχει, βάζεις μέσα στο φις και το πρεσάρεις μαζί. Δεν έχω βρει όμως πουθενά... ασε που θα κοστίζουν κάνα ευρώ το ένα φις. Ακόμη και στο ebay τα έχουν ακριβά!
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 πραγματι η τιμη τους δεν ειναι οτι καλυτερο.οκ να θες πεντε δεκα αλλα αμα θες πολλα...
lak10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 παιδια το D-Link DGS-1008D που εχω καηκε για δευτερη φορα μαλλον απο κεραυνο τι προτεινετε να παρω? σιγουρα οχι D-link θελκω να εχει 8 ports και να ειναι 1gbit. για το level one τι γνωμη εχετε?
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 μπορεις και netgear να παρεις και 3com/hp γιατι πλεον 3com δεν υπαρχουν.καλο θα ηταν καi ενα Ups να υπηρχε η εστω ενα πολυπριζο ασφαλειας γιατι οκ τωρα καηκε ενα switch την επομενη φορα αμα ειναι τιποτα χειροτερο???κανα Pc ολοκληρο?
lak10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 μπορεις και netgear να παρεις και 3com/hp γιατι πλεον 3com δεν υπαρχουν.καλο θα ηταν καi ενα Ups να υπηρχε η εστω ενα πολυπριζο ασφαλειας γιατι οκ τωρα καηκε ενα switch την επομενη φορα αμα ειναι τιποτα χειροτερο???κανα Pc ολοκληρο? τελικα δεν καηκε το switch αλλα το power supply του. το θεμα ειναι που θα βρω αλλο εψαξα e-bay και amazon αλλα δεν μπορω να βρω λοιπον τα στοιχεια του power supply ειναι τα εξης Model No:CF0605-E INPUT:100-240V-0,18A,50-60HZ OUTPUT:+5V 1,2A που θα βρω αλλο original?
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 καλυτερα παρε καινουριο πιο φτηνα θα σου βγει απο το original τροφοδοτικο
lak10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 καλυτερα παρε καινουριο πιο φτηνα θα σου βγει απο το original τροφοδοτικο δεν παιζει ουτε απομιμιση?
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Λογικα θα παιζει απομιμηση αλλα δυσκολο να βρεις στα συγκεκριμενα volt.τωρα αν μπορεις να δεις απο κανα αλλο switch η αν πας να παρεις κανα switch ιδια μαρκα αλλα 100 αρι αντι για 1000 αρι μπορει να φοραει το ιδιο μετασχηματιστη και να σου ερθει πιο φτηνα απο τον original.
lak10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Λογικα θα παιζει απομιμηση αλλα δυσκολο να βρεις στα συγκεκριμενα volt.τωρα αν μπορεις να δεις απο κανα αλλο switch η αν πας να παρεις κανα switch ιδια μαρκα αλλα 100 αρι αντι για 1000 αρι μπορει να φοραει το ιδιο μετασχηματιστη και να σου ερθει πιο φτηνα απο τον original. τελικα με την βοηθεια ενος παιδιου απο αλλο φορουμ βρηκα γνησιο d-link power supply μονο που εχει input 0,21A αντι gia 0,18A που ειχε ο δικος μου αλλα ειναι αμελητεα η διαφορα
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 δεν εχεις θεμα.αφου ειναι παραπανω ειναι οκ.λιγοτερο μην ειναι.απο τα 0.21α που μπορει να βγαλει το switch θα τραβηξει μονο τα 0.18.θα δουλευει πιο χαλαρα.ετσι θυμαμαι οτι παει.
The_Judas Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αν πας σε κατάστημα ηλεκτρονικών θα βρεις διάφορα συμβατά.
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 το βασικο ειναι να μην πληρωσεις πολλα γιατι πολλες φορες ζητανε αρκετα εδω στα καταστηματα.
lak10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 το βασικο ειναι να μην πληρωσεις πολλα γιατι πολλες φορες ζητανε αρκετα εδω στα καταστηματα. βρηκα γνησιο d-link με 7,59$ ειναι καθοδον απο honk kong
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.