Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε LG!

asun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα LG Ε500. Μια μέρα το άνοιξα και η οθόνη είχε χωριστει στα 6. Δλδ έβλεπα 6 μικρές οθονούλες. ¨Μετά από χίλια ζόρια (αφού όλα είναι πολύ μικρά )έκανα update του drivers ,τίποτα. Έκανα format μπας και ξεκολλήσει, τίποτα( έχω αυθεντικά Vista). Του έβαλα XP SP3 , τίποτα! Ρε παιδιά τι συμβαίνει?

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών πρέπει να έχει πρόβλημα. Αν είσαι εντός εγγύησης πάρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία

ανάφερέ το και συνεννοήσου μαζί τους.

Δημοσ.

Είμαι εκτός εγγύησης

Πάρε έτσι κι αλλιώς στο service τους και ανάφερε το πρόβλημά σου, ρώτα τους αν μπορείς να κάνεις κάτι με οδηγούς ρυθμίσεις κλπ

να λύσεις το πρόβλημα (για να σου φύγει και η ιδέα ότι μπορεί να μην έχει βλάβη το μηχάνημα και παιδεύεσαι άδικα) άκου τι θα σου πουν

και ρώτα για το εκτιμώμενο κόστος . Πάντως αυτές οι επισκευές στοιχίζουν τόσο που μπορεί να μην αξίζει να το φτιάξεις.

Υπάρχουν βέβαια και μαγαζιά που επισκευάζουν αλλά κι εκεί μάλλον ακριβά θα σού ρθει. Ρωτάς και βλέπεις. Μπορεί να είναι πάντως και πρόβλημα υπερθέρμανσης και να τη σκαπουλάρεις πιο φτηνά.

Δημοσ.

Έχω ένα LG Ε500. Μια μέρα το άνοιξα και η οθόνη είχε χωριστει στα 6. Δλδ έβλεπα 6 μικρές οθονούλες. ¨Μετά από χίλια ζόρια (αφού όλα είναι πολύ μικρά )έκανα update του drivers ,τίποτα. Έκανα format μπας και ξεκολλήσει, τίποτα( έχω αυθεντικά Vista). Του έβαλα XP SP3 , τίποτα! Ρε παιδιά τι συμβαίνει?

Αυτό είναι το μηχανάκι σου ;

http://alatest.co.uk/reviews/laptop-computer-reviews/lg-e500-notebook/po3-41451643,30/#details

Αν είναι αυτό έχει προβληματική κάρτα επάνω NVIDIA GeForce 8400M G που έχει πολλά προβλήματα !! Για δες αν συνδέσεις με εξωτερική οθόνη θα δουλέψει

κανονικά ; :X

Δημοσ.

Τις 6 οθόνες τις Βλέπεις κ στην bios ? Αν Όχι δοκίμασε κ μια live διανομή Linux (πχ ubuntu ). Αν όλα καλα κανε format (Βάλε τα 7)

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Δημοσ.

Ναι αυτό που έβαλες είναι. Το πρόβλημα το έχω και στα bios ,πριν λίγο έβαλα τα 7 και πάλι δεν έφτιαξε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών σου έχει τερματίσει και θέλει αλλαγή . Στα λάπτοπ μια τέτοια διαδικασία είναι χρονοβόρα και το ανταλλακτικό σχετικά δυσεύρετο ακόμα και απο την ίδια την αντιπροσωπεία! Το δε κόστος είναι πολύ υψηλό. Καλύτερα αγόρασε καινούργιο !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κι επειδή είναι Πάσχα ας κάνουμε στο παλικάρι ένα δώρο. Λοιπόν το λάπτοπ σου έχει Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 8400M G 128MB ( έως 512MB μέσω ΤurboCache ) βάσει του μοντέλου σου. Αυτό σημαίνει ότι είναι εξωτερική και μπορεί να αφαιρεθεί από τη motherboard. Υπάρχουν 2 μέθοδοι για να την επισκευάσεις και μόνος σου μιας και είσαι εκτός εγγύησης Α) reflow soldering method . Αφαιρείς την κάρτα από την μητρική του φορητού σου . παίρνεις ένα ταψί φούρνου και το ντύνεις εσωτερικά με αλουμινόχαρτο. Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 200-250 Κελσίου. Βάσεις την κάρτα στο ταψί με το κύκλωμα να βλέπει πάνω. Τοποθετείς το ταψί με την κάρτα στον φούρνο για 10 λεπτά. Αφαιρείς την κάρτα από το φούρνο και την αφήνεις να κρυώσει εντελώς. Την επανατοποθετείς στο mobo του λάπτοπ και θα δουλέψει κανονικά . Σε αυτή την απίστευτη μέθοδο οι κολλήσεις επανασυνδέονται λόφω θερμοκρασίας και τα κύματα στον φούρνο επαναφέρουν την κάρτα σε εργοστασιακή κατάσταση. Β) Χρησιμοποιείς καλάι με πάστα και ενισχύεις τις κολλήσεις και όλες τις ενώσεις στη κάρτα σου.

Προτιμητέα είναι η Β μέθοδος. Η διάρκεια σωστής λειτουργίας στην Α μπορεί να φθάσει και το 3μηνο. Στην Β μπορεί να κρατήσει για 1 έτος.

Κόστος 0 €

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...