v_gal Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Γειά σας, Αν μπορει καποιος να βοηθήσει. Θέλω με μια συνάρτηση να εισαγει στο EXCEL ότι έχω 1 AN O ΠAIXTHΣ i ΠAEI ΣTH θEΣH j ΚΑΙ 0 ΑΛΛΙΩΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ Ή ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΑΡΙΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ1
kyriakh Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ξανακάνε την ερώτηση ευκρινέστερη.Δεν καταλαβαίνω τίποτα
v_gal Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 εχω ενα προβλημα που μιλαει για παιχτες και σε ποια θεση θα παιξει καθε παιχτης.και θελω να εισαγω συναρτηση που να δινει 1 αν ο παιχτης i μπει στη θεση j ΚΑΙ 0 ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ.ΕΧΩ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο 2 ΚΑΙ 3 ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ 3 ΘΕΣΗ.
kyriakh Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 λογικά αυτό το κάνει με το "if" σαν πρώτη σκέψη.
pagodas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μπορείς να στείλεις αν έχεις ένα παράδειγμα με το αρχείο excel το οποίο προσπαθείς να κάνεις; Λογικά μπορεί να γίνει με IF αλλά τα στοιχεία που δίνεις είναι λίγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.