Προς το περιεχόμενο

ubuntu σε turbox mininote

louros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eχω το netbook turbo-x mininote και θέλω να του περάσω μέσα ubuntu και να του έχω και win7 και ubuntu.Απλά θέλω να ξέρω αν υποστηρίζεται το σύστημα του netbook μου.Θέλω να πω μην του τα περάσω και μετά δεν βρίσκει drivers και δεν ανοίγει το wifi,ή να μην αναγνωρίζει κάτι άλλο.Θα είναι οκ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν ξερεις το ακριβες hardware που εχει, δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για κατι.

Βαλε μια εφαρμογη σαν το speccy ή το everest ή το pcwizard και ποσταρε εδω οτι εχει απο ασυρματο, επεξεργαστη, vga κλπ.

δοκίμασε το απο live cd η usb(χωρίς εγκατάσταση)

Βασικά καλή ιδέα αλλά πρέπει να το κάνω μόνο με usb επειδη είναι netbook! Οπότε αν δουλεύουν όλα με το ''live usb'' τότε θα δουλεύουν και όταν το κάνω με partition!good idea!

Eπανερχόμεθα στο τόπικ!Λειτουργούνε όλα τέλεια εκτός από κάτι ΠΑΡΑ πολύ βασικό!Το network adapter!Το mininote χρησιμοποεί το 3dsp wireless 802.11B+G USB adapter!Καμιά ιδέα από τους φίλτατους linuxades?

Ειναι απο αυτα τα μαραφετια που ειναι ασυρματο και bluetooth σε ενα?

Αν ναι, ανοιξε ενα τερματικο, δωσε ενα lsusb (L μικρο αυτο στην αρχη, οχι i κεφαλαιο, ουτε 1) και ποσταρε εδω οτι σου βγαλει.

Περιεργο μου φαινεται παντως που ολοκληρο netbook και να μην εχει ασυρματο και bluetooth "on board"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...