zizu10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Παιδιά θέλω να βάλω δορυφορική τηλεόραση αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς θα χρειαστώ... Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο πακέτο σχετικά οικονομικό μιας και διανύουμε δύσκολες εποχές;;; Επιπλέον θα ήθελα και την άποψή σας σχετικά με την δορυφορική τηλεόραση και αν πιστεύετε ότι αξίζει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Παιδιά θέλω να βάλω δορυφορική τηλεόραση αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς θα χρειαστώ...Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο πακέτο σχετικά οικονομικό μιας και διανύουμε δύσκολες εποχές;;; Ελπίζω με πακέτο να λες το υλικό.Δες εδώ. http://www.insomnia.gr/topic/396764-%ce%b4%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bc%ce%b5-2-%ce%b4%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b5%cf%89%cf%82-150-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e/page__view__findpost__p__3826324 Επιπλέον θα ήθελα και την άποψή σας σχετικά με την δορυφορική τηλεόραση και αν πιστεύετε ότι αξίζει... Αυτό εξαρτάτε από τα γούστα του καθενός και από το τι περιμένει από την δορυφορική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.