Προς το περιεχόμενο

μαύρη οθόνη se .mkv αρχείο με τον kmplayer

theoz21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα το είχα συνήθως κ με άλλες ταινίες αλλα με το mkvmerge τις έκανα mux και το πρόβλημα λυνόταν..Τώρα με μία συγκεκριμένη αν και την έκανα mux συνεχίζει να μην παίζει..Ο player ενώ την διαβάζει,τα δευτερόλεπτα δεν προχωράνε και η οθόνη είναι μαύρη...Κάποια ιδέα??

Δημοσ.

Το έχω συναντήσει κι εγώ στο MPC-HC. Αν και διαφορετικοί players, υποπτεύομαι ότι η αιτία είναι η ίδια: Έχεις ενεργοποιημένο το DXVA decoding; Για δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις προσωρινά, για να δεις αν παίζει η ταινία.

Δημοσ.

Για δώσε και λεπτομέρειες, λειτουργικό-κάρτα γραφικών-επεξεργαστής).

Στο KM πήγαινε preferences (F2)->Video Processing και πες μας τι Renderer έχεις επιλεγμένο. Δοκίμασε VMR9 Renderless (HQ Subtitles) ή Enchanced video renderer C/A

Δημοσ.

φίλε parsifal δεν γνωρίζω πως να απενεργοποιήσω το dxva decoding..Αν μπορείς ένα γρήγορο μαθηματάκι,θα με βοηθούσες...

φίλε micos000 έχω xp,ένα διπύρηνο intel στα 2,66,και μία φθηνή σχετικά κάρτα γραφικών στα 512...Ποτέ όμως δεν είχα πρόβλημα να παίζω ταινίες..Σηκώνει οποιεσδήποτε..Τώρα όσον αφορά το Renderer είχα επιλεγμένο το VMR9 Renderless (HQ Subtitles) και ενώ το άλλαξα σε Enchanced video renderer C/A δεν παρατήρησα αλλαγή...

Δημοσ.

Η επιλογή που λέει ο Parsifal είναι στο ίδιο τμήμα ρυθμίσεων (video processing) αλλά στην καρτέλα General. Αν το DXVA2 mode είναι επιλεγμένο αφαίρεσε το.

Θα ήθελα να πεις και συγκεκριμένα ποια κάρτα γραφικών έχεις, τουλάχιστον το μοντέλο. Έχεις ελέγξει για αναβαθμισμένους drivers κάρτας γραφικών;

Δοκίμασε και με κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το VLC ή το MPC-HC να δούμε αν εκεί παίζει.

Επίσης, αν θέλεις κάνε στο km ένα Initialise all presets (στα preferences) για να μηδενίσει όλες τις ρυθμίσεις του.

Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιώ δυστυχώς τον KMPlayer και δε γνωρίζω πώς γίνεται, για να βοηθήσω. Στον MPC-HC απλά ξετσεκάρεις το checkbox που έχει η DXVA εκδοχή του H.264 video decoder filter (στην ενότητα Internal Filters των ρυθμίσεων).

ΥΓ: Άφησα πολύ ώρα ανοιχτό το tab στον browser μου, απαντήθηκε βλέπω! ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...